Antepliler kim ki beni linç edecek. Adamın birinin akşamdan kalan pilavı ve yemeği karıştırıp millete kitleyip adına da beyran dediği yemek işte. Lahmacun ye daha iyi 😊 afiyet şifa olsun
Biz onlarla hep kavga halindeyiz. Pis hırsızlar. Fıstık bizimken coğrafi işaretini alıp adına antep fıstığı dediler. Fıstık her yıl Urfa'da Antep'ten daha fazla uretilir. Antep 90 bin ton üretirken Urfa 120 bin ton üretiyor. Hırsız bunlar yav 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gaziantep'e gidiyorum bakalım ney meşhur ise onlardan yemeyi düşünüyorum
mantar soslu makarna istiyorum.. :D
Ayyy en sevdigim makarna sosu
Canımızı çektirdim ama evde mantar yok :D
Afiyet olsun abla, ben sebze yemekleri yedim. yanında da salata yedim bir de yulaf ve ton balığı
beyran içmedim bayadır iyi yapan bir yere gitmek istiyorum çünkü:))
bu gün bizde kızartma var içli köfte tabi bide:))
Disaridan biri olarak metaneti begenmistim daha iyi yapan yer vardir mutlaka
metanet ya da kelebek bende ekseri :)
Beyran da yemek mi ya. Akşama lahmacun var kuru fasülye ve tavuklu pilav var birde aperatif de bir sürü şey işte
Antepliler linç eder. Aksama bende lahmacun yiycem
Antepliler kim ki beni linç edecek. Adamın birinin akşamdan kalan pilavı ve yemeği karıştırıp millete kitleyip adına da beyran dediği yemek işte. Lahmacun ye daha iyi 😊 afiyet şifa olsun
Aboo kavgada söylenmez :))
Biz onlarla hep kavga halindeyiz. Pis hırsızlar. Fıstık bizimken coğrafi işaretini alıp adına antep fıstığı dediler. Fıstık her yıl Urfa'da Antep'ten daha fazla uretilir. Antep 90 bin ton üretirken Urfa 120 bin ton üretiyor. Hırsız bunlar yav 😂
😂
😂😂
Ekmek arası soğan kavurma yemek yapacak birisi yok
Allah kerim ötesi yok 😄
Henüz belli değil
Hiç fark etmez
Acıkıldı galiba
Hayır, bugün o kadar çok uyudum ki hani pazar diye hiç acıkmadım 🙂
Orucu uykuya tutturmak :)))
Pazar günü öyle napim, haftada 6 gün en az 12 saat işteyim.
Bu arada Antep, Adana, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye mutfağı eşsizdir.
Belli değil
Bizim belli degil değişiyor jdns
Belli