Eskiden diyet yapıyordum. İlk beslenme düzenim birincisiydi. Daha sonra 2. beslenme düzenine geçtim.
Eskiden ben sebze sevmiyordum. Sadece çikolata, makarna, ekmek, kuruyemiş yiyordum. Ama yerken de az yiyordum. Mesela akşam yarım tabak pirinç pilavı 1 kase şekerli yoğurt yerdim bir avuç ta ekmek yiyip kalkardım. Aralarda da kuruyemiş bisküvi falan atıştırırdım. Sabah da çeyrek ekmekten tost yapardım onun da yarısını anca yerdim.
Şimdi ise anı değisiklik geçirdim ve sadece sebze yemeye basladım😅Ama biraz fazla mı kaçırıyorum bilmiyorum. Sabah 1 tabak havuç salatası ve biraz pancar falan yerim genellikle. Akşama kadar 1 tane meyve falan yiyorum, kahve içiyorum. Akşam da sebze yemeği yiyorum ama 2 tabak🫣Yanına da biraz yoğurt yiyorum.(Şekerle yemiyorum😂) Ekmek çikolata pilav falan komple çıktı hayatımdan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 Side diyeye uygun degil her şeyden az az yemen gerek
Şu an 3. Gibi besleniyorum. Ağırlıklı sebze yediğim için doymuyorum maalesef. Ekmek falan hiç yemeyince insan doyamıyor. Bende sebzenin zararı olmaz diyorum yiyorum
Her şeyden az az vücudunun yemeye ihtiyacı var
İkiside düzensiz ne protein miktarları belli ne karbonhidrat yağ şeker falan filan kafanıza göre şey yapacağınıza diyetisyene mi gitseniz komik duruma düşüyorsunuz çünkü boyle kendi diyet listenizi hesapsiz bi şekilde ayarlayınca
Herkesin diyetisyene gidecek durumu yok. Komik duruma düstüğümü de zannetmiyorum yardım almaya çslısıyorum.
Her şeyin de miktarını belirttim oraya anlamazsanız ne ala🙄
Yediginiz yemeğin miktarını belirtmişsin protein miktarını ve ya günlük yaktığınız kalori altında olup olmadığını hesapladınız mi
Birincisini hesaplamadım. Ama ikincisini diyetkolik diye bir uygulamadan hesaplıyorum evet. Almam gerekenin altında kalori miktarı. Ağırlıklı olarak sebze yediğim için büyük ihtimalle
valla bunu okuyacak dıkkatt kalmadı bu saatta 24 saattır ayaktayım
Anladım, uyu o zaman😅
bırazdaha özet gecseydın okurdum sen bildiğin gazete de köse yazısı yazmıssın
Ama ne yapayım olay bu. İstersen okuma bana ne
aradıgım en mukemmel cevap evet sanane veya bu olaydan banane :D
Sebze daha iyi 2. Yani
Teşekkürler👍
Rica ederim ☺
Verme nolcak
Vermek istiyorum
Kendini olduğun halinle beğenmelisin
Öyle bir şey yok. Kendime bakmak benim görevim. Kilom varsa da vereceğim.
Konuşmak ister misin
Özelden konusmuyorum