Yemekler ya tuzsuz oluyor ya fazla soğanlı-sarımsaklı ya büyük doğranıyor ya biberi abartılıyor ya nanesi. 16 gün oldu ramazan başlayalı 14. günde ısrarla ama ısrarla , nasıl olmuş nasıl olmuş diyor , bende dedim keşke dışardan söyleseydik , ondan sonra çıldırdı yemezsen yeme diye afralar tripler gitti odaya kitledi kendisini iki gündür de yemek yapmıyor hep bir imalı konuşmalar vs.
Bu bizim ilk yılımız ve ilk ramazanımız daha önceden de iyi yemek yapmıyordu tabi ki yemek de umurumda değil açıkçası ama kardeşim 5 kilo verdim ya. Önceden öğle yemeği falan diyordum akşam yemesem de olur sıkıntı yoktu. Ama şimdi eve güç bela geliyorum karşımda ilginç bir patlıcan yemeği , zürafa toynağıyla ezip ateşe atsa daha güzel olur.
14 gün iyi sabır ettim bence , Ne yapmalıyım? Dışardan söylemek istiyorum ama söylersem iyice çıldırır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zürafa toynağı hahah ay alemsiniz bey efendiciğim. Tarif açsın ölçü baksın öyle yapsın..
Teşekkür ederim hanfendiciğim ancak o patlıcanların boyutunu sizde görseniz eminim aklınıza bu benzetme gelirdi. Ben evdeyken öyle yapıyorum kendisini nasıl tariflerle yapamıyor anlamış değilim.
Tarif vereyim ben size yeme içme konusunda bilgili yok gastronomi çıkışlıyım eşinize atın tarifi denesin bakalım isterseniz
Daha o aşamaya gelemedik ki hanfendi 2 gündür zılgıt çalııyor bana , yemek söylesem kızacak , tarif atsam kızacak, dışarda yiyelim desem kızacak...
Eyvah eyvah sen bi gönlünü al bence yengemizin bir çiçek çikolata bsyler falan
Sen yap yemeği? Kadının sana yemek yapma zorunluluğu mu var? Şöyle biriyle evlenmem inşallah ya. Kadina üzüldüm
E çalışıyorum even 6 ya da 6 buçuk gibi giriyorum , ramazan olmasa yemek umurumda değil dediğim gibi öğlen falan yiyorum akşam da biraz dinlenip beraber yapardık normalde zaten.
Bana yemek yapma zorunluluğu var demiyorum sayın yeni türemiş ilginç feminen bakış açısı. Ancak sen sevdiğine 2 hafta da emek edip de 1 tane güzel yemek yediremiyorsan ki zor değil açar videoyu yaparsın. Ben senin sevgini sorgularım.
Ne istiyorsan onu rica edebilirsin sen de. Kilo kaybını eşine bağlaman baya saçma. gider en kötü dışarıda tek yer gelirsin yani. Bunu eşine diyince bi anda asci mi olacak
Okuduğunuzu anlama da sıkıntı var , belki Türkçe dersinde cümlede anlam konusunu atlamışsınızdır neden bilemiyorum. Neyse olaya dönersek RAMAZAN OLDUĞU İÇİN DIŞARDA YİYEMİYORUM. Büyük yazdım anlaşılır olacağını sanmıyorum ama bir umut. Eşime deme sebebimi de tekrar yazmayacağım bu deve hendeği atlamıyor.
Kadının emek vermediğini nereden biliyorsun belli ki bu konuda iyi değil. Feminist falan değilim sen de mağaradan falan mı çıktın? böyle kabalık yapıp huzurlu olacağını mı sanıyorsun? Sorun yemek değil, sevgi ise seçtiğin soru yanlış o zaman. Elinde olmayan bir sebeple Yemek yapamadığı için esini onun yüzünden kilo verdim diye suclarsan bu konuda haklı falan olamazsın
İftardan sonra her yer açık beyefendi? Evde biraz yer, çıkar disarida yer gelirsin diyorum ben de? Bu sayede kilo da kaybetmezsin.
Şurdan biliyorum , bütün gün bir tane patlıcan yemeği yapılmış, yarım saatini bile almaz. Kadın dışardan söylememe izin vermiyor onun yemeğini az yiyip dışarı yemeğe gidelim desem sence ne yapar bana?
Senin ne yiyip içeceğine esin neden karar veriyor ki? Izin vermemesi falan o da baya saçma. Kırmadan bu durumu analiz edip konuşmanız lazım. Yemek yapamıyor ise onun da kabullenmesi lazım artık yani
Bunu konuşunca kırmamak biraz ütopik olacak ama aslında demek istediğim, suçlamadan söylemeden. Elbet üzülür kırılır ama hem kötü yapayım hem de başka bise yemeyelim derse onu da kabul etme bence. Net ol 2 seçenek sun ona hangisini kabul ederse onu yapın.
Boşicam yeter canıma tak etti
Trol müsün ya djjd
evet sdjkksl
bence söylenme hiç evlenmeden önce de bu özelliğini biliyormuşsun zaten ne bekliyordun bi anda emine beder olmasını mı
Bir anda bir şey olmasını beklemiyorum , söylenmedim de 14 gün bilmem okudun mu
okudum sen yap o zaman yemekleri öğret azıcık
14 günde 11 tane batık yemek yedik , kalan 3 ünde ben evdeydim ve beraber yaptık. Açıkcası ben yemekten anlamam ama açıyorum videoyu adımları uygulayıp yapıyoruz bensiz nasıl yapamıyor anlamış değilim. Evde olsam zaten yaparım yemekleri
ne diyebilirim ki :/
E ne yapsın kadın demekki yapamiyor. Belki güzel yaptiğini düşünüyordur
Naif bir bakış açısı olabilir
Yo sen kadinin bile bile kotu yemek yaptigini mi dusundun? Yapabilse zaten yapar demekki elinden gelmiyor
Öyle düşünmedim elbette ama yapamıyorken bunca ısrar ne diye? Zorla söylettiriyor sonra da küsüyor
İşte dedimya güzel olmuş dediğini duymak istiyor olabilir belki uğraştığı için güzel olduğunu zannetmiştir. O yüzden israr ediyordur.
Keşke 1500 ler de bir obada yaşasaydım da böyle bir döneme denk gelmeseydim
Aga daha anlayışlı ve kibar olsaydın keşke , ben evlenemiyorum kendi yaptığım hatalar yüzümden , sen bulmuşsun bunuyorsun
Biladerim 14 gün yav dile kolay 14 günde 11 tane batık yemek yedim ses etmedim. Bu bir tane tuzlu kahve içmeye benzemiyor farklı bir seviye bu
Uyar sadece direkt bu şekilde söyleme , kalp kırıcı
Israrla nasıl olmuş diyor, o da biliyor kötü yaptığını bari ses etme de yiyelim yani
Bugünkerde çok öküz yemişsin:)
14 gün yedim yedim bu gün patladı içimde heralde
Ben olsaydım boşardım
Sonunda ya boşanma kadar radikal olmasa da bana hak veren birisi
Ben kadın olsam senin gibi bir erkeği boşardım
kanka bari gece boş durmayın o da mı yok
?
anladın be biz de evliyiz
Ben gay'ım o yüzden küsmesi çok da umrumda olmuyor
Al restaurantlar gotue
14 günde 11 batık yemek yedik , 2 sinde ben evdeydim yaptım yedik 1 inde dışarda yedik, Yazılım mühendisiyim yeni bir proje aldık çok yoğunuz 1-2 hafta sonra biter bu yoğunluk. Ama o zamana kadar ben büyük acılar çekeceğe benziyor. Eve yemek söylemek de hanfendinin gururunu kırıyor galiba
Sende çöz o sorunu sen nerede okudun
Odtü pc müh. Sorunu çözmek için fikir danışalım dedik , linçleniyor. d
Kim lincleniyor
Babam
Parayı ver eline susar
Paramız yok değil ki , kendisi asosyal parayla bir şey yaptığı da yok
Aaa niye asosyal
E öyle birisi , karakteri öyle , Bir tanee arkadaşı yok , tek arkadaşı benim. Birbirimize de yetiyoruz
Nasıl tanıştınız
İyi yapıyor jdjdkfjk
Ayıp ayıp
Eşin çalışıyor mu?
Hayır
Severek mi evlendiniz?
Evet
Dışarıdan söyle ya da sen yap
Yapma
Neyi