Ramazanda 5 kilo verdim karıma kötü yemek yapıyorsun demek zorunda kaldım , küstü 2 gündür yemek yapmıyor , yardım?

Yemekler ya tuzsuz oluyor ya fazla soğanlı-sarımsaklı ya büyük doğranıyor ya biberi abartılıyor ya nanesi. 16 gün oldu ramazan başlayalı 14. günde ısrarla ama ısrarla , nasıl olmuş nasıl olmuş diyor , bende dedim keşke dışardan söyleseydik , ondan sonra çıldırdı yemezsen yeme diye afralar tripler gitti odaya kitledi kendisini iki gündür de yemek yapmıyor hep bir imalı konuşmalar vs.

Bu bizim ilk yılımız ve ilk ramazanımız daha önceden de iyi yemek yapmıyordu tabi ki yemek de umurumda değil açıkçası ama kardeşim 5 kilo verdim ya. Önceden öğle yemeği falan diyordum akşam yemesem de olur sıkıntı yoktu. Ama şimdi eve güç bela geliyorum karşımda ilginç bir patlıcan yemeği , zürafa toynağıyla ezip ateşe atsa daha güzel olur.

14 gün iyi sabır ettim bence , Ne yapmalıyım? Dışardan söylemek istiyorum ama söylersem iyice çıldırır.

Ramazanda 5 kilo verdim karıma kötü yemek yapıyorsun demek zorunda kaldım , küstü 2 gündür yemek yapmıyor , yardım?