Ramazan Yerebatan Sarnıcı'na gittiniz mi? TrabzonDükü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ramazan ayı boyunca iftardan 22.00'a kadar T. C. vatandaşlarına ücretsiz. Radar İstanbul uygulamasını indirip QR kodu okutup giriş yapabilirsinizzNOT: Gittiğinizde çok sıra görebilirsiniz hızlı ilerliyo merak etmeyin. Yerebatan Sarnıcı'na gittiniz mi? Cevapla Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet iki kere gitmiştim Bence mutlaka gidip görülmesi gereken muhteşem bir yer 2 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Rica ederim Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Restore edildikten sonra yani putlarla çevrildikten sonra gitmedim. 1 3 Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Haklısın heykeller falan var ama çok takılma onlara mekan güzel çirkinkalplinsan +1 yıl EyvAllah TrabzonDükü +1 yıl Ne demek
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç gitmedim maalesef ama gitmek isterdim. tarihi yerleri seviyorum çünkü 1 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet gittim çok güzel olmuş ışık şovları heykeller hepsi ayrı güzel 1 1 Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Heykellerin bi anlamı yok benim için ama mekan güzel Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Gitmedim 1 1 Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Gir git güzel mekan Yorumla
En İyi Cevaplar