bak gördün mü nasıl da şıp diye bildim. biz yaşlılar da bunu yutmuyoruz zaten. güzel kız olduğunda cin gibi uyanık oluyorsunuz ama hanfendi şöyle buyrun falan. o zmn gelsin klişeler. birgün sen de yaşlanacaksın aynısı senin annene babana yapılsa ne yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şarkı dinledim sigara içtim kahve içtim bro
Ben 28 oldum ya genç sayılır mıyım jslclslsls
Evet evet sayirlisiniz , ya hocam sınavım var dhdhdh beraber yapalım mı dhdhhd pls
Hangi ders kjakkxkaks
Türkçe eleştirel okuma ve yazma
var mı yardımınız 🥺🥺😔
Aşko sen hangi bölümde okuyorsun yaa ona göre kLşcslamala
Lojistik okuyorum çok zor şeyler yok yaaa , temel şeyler
Online mı sınavlar
Evett
Aşko sana kötü bir haber vereyim sınavlarda kamera açıyorsun halfllslsma
Aşko ibizde acmilmiyor, neyse bugün cumamış senin işin vardır aşko salıyım ben seni dhdhdh
İşim yok aşko ya cuma kahvesi içiyorum kspşfplslals
Ooh oh afied bende şimdi icicem çok uykum var sabaha kadar çalışıyorum su aralar sınav , tez falan 🥺🥺😔
Oyşş yazık yaa
: ( off bu sınavı geçmem lazım, aşko sen ne öğretmeniydin
Sınıf
As hadi bizi kesemiyon şeklimizide mi kesemiyon be abi 😂😂
Anlamadım
Kanka Youtube da birisi var Oğuzhan Alp doğan diye onun sözü de 😀
dmk sadece gençlere selam. biz yaşlılara yok yani. gvah vah gençlik ne hale gelmiş
Belki herkeze genç diyerek bir jest yapmak istedim efenim neden beni sucluyorsunuz
yaşlılardan genşlere... sen kesin otobüste yer vermeyenlerdensin. uyuma taklidi de yapıyorsundur. bu ülkede yaşlı ayrımcılığı var
Çok uzun yola gidiyorsam bazen yapıyorum onu ne yalan soyliyim hdhdhdh ama kısa mesafede kalkarım
bak gördün mü nasıl da şıp diye bildim. biz yaşlılar da bunu yutmuyoruz zaten. güzel kız olduğunda cin gibi uyanık oluyorsunuz ama hanfendi şöyle buyrun falan. o zmn gelsin klişeler. birgün sen de yaşlanacaksın aynısı senin annene babana yapılsa ne yaparsın
Güzel hanfendi gelince buyrun falan yapmıyorum sal beni dhdjd
aman tamam tamam
Sahur yapıp yatıyorum
Selam Sahur yaptım
Sahura. kalkmadim.
a. s bende kalktım