Ramazan Sabah kahvaltı yapmayı özledim, daha ne kadar var? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kahvaltı yapmayı özledim. Acıktım. Bazlama tost yemek istiyorum. Ama sabah yemek istiyorum 😕 Sabah kahvaltı yapmayı özledim, daha ne kadar var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence az kaldı dayanırsın biraz daha. ben tutmadığım için dayanmama gerek yok rahatım bu konuda ama sabah kahvaltı güzel olurdu 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sahurda ye. Ramazan ayı başka güzel ya bitsin istemiyorum ben de gece daha başka lezzeti bunların of canım çektiğğ😄 1 4 Yorumla Menethil +1 yıl Eskiden tostu bırak kebap bile yerdim gecenin köründe ama şu an yiyemiyorum öyle. İki lokma bişey alıp kalkıyorum sahurda. Sabah erken kahvaltı yapamam zaten öğlen yapıyorum. Ama yerim yani 😅 canım çekti durduk yere Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Yav of dünyayı yiyesim var acıktım iftar vakti gelsin artık Yorumla Menethil +1 yıl Kolay gidiyordu kaç gündür ama bugün ben de acıktım. Keşke hemen gelse. Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 14 gün kaldı. Zaten şu an yarıladık. Ama maneviyat ortamı zamanı güzel. 1 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl aa niye yapmıyosun bi sıkıntı mı var 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Orucum. Hani ramazan ya. Sabah kahvaltısını özledim. Gece aynı tadı vermiyor, yiyemiyorum aynı keyifle. Yorumla
opiondors Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sahurda ye 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Sahurda pek bişey yiyemiyorum. Yapıcam yarısı kalıcak, bakıcam yiyemicem, içimde kalıcak sonra. Olmaz Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Gece ye 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Gece o tadı vermiyor ve fazla yiyemiyorum. Küçük bi sandviç yetiyor. 2 gün sanıyorum hiç yemedim hatta. Kahvaltı bir ayrı oluyor. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. 14 gün falan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence az kaldı dayanırsın biraz daha. ben tutmadığım için dayanmama gerek yok rahatım bu konuda ama sabah kahvaltı güzel olurdu
Sahurda ye. Ramazan ayı başka güzel ya bitsin istemiyorum ben de gece daha başka lezzeti bunların of canım çektiğğ😄
Eskiden tostu bırak kebap bile yerdim gecenin köründe ama şu an yiyemiyorum öyle. İki lokma bişey alıp kalkıyorum sahurda. Sabah erken kahvaltı yapamam zaten öğlen yapıyorum. Ama yerim yani 😅 canım çekti durduk yere
Yav of dünyayı yiyesim var acıktım iftar vakti gelsin artık
Kolay gidiyordu kaç gündür ama bugün ben de acıktım. Keşke hemen gelse.
Evet
14 gün kaldı. Zaten şu an yarıladık. Ama maneviyat ortamı zamanı güzel.
aa niye yapmıyosun bi sıkıntı mı var
Orucum. Hani ramazan ya. Sabah kahvaltısını özledim. Gece aynı tadı vermiyor, yiyemiyorum aynı keyifle.
Az kaldı yolu yarıladık
Sahurda ye
Sahurda pek bişey yiyemiyorum. Yapıcam yarısı kalıcak, bakıcam yiyemicem, içimde kalıcak sonra. Olmaz
Gece ye
Gece o tadı vermiyor ve fazla yiyemiyorum. Küçük bi sandviç yetiyor. 2 gün sanıyorum hiç yemedim hatta. Kahvaltı bir ayrı oluyor.
Var baya
14 gün falan
Sabır