En son lisede kılıyordum şimdi Ramazan diye tekrar başladım ama bazen kılıyorum bazen kılmıyorum.
Hiç kilmamaktan iyidir ama değil mi
En son lisede kılıyordum şimdi Ramazan diye tekrar başladım ama bazen kılıyorum bazen kılmıyorum.
Hiç kilmamaktan iyidir ama değil mi
Yani uzun yıllarca kılmamak yerine haftada bir kez bile kılsan daha sevap olur...
Din bilgin nasıl bu kadar çok uzun süre stalk yapıyorum seni
Sen kimsin ki. Din bilgim iyidir ya çocukluktan beri severim ailem annemde çok şey kattı bana bu konuda
Yanlış anlama amaa rahat giyindiğin için şaşırdım namaz kılmana demiştim sende cahil dedin engelledin ama alakası yok senin gibi kız kaç tane var bana da hak ver yanlış anladın o lafımı
Ya evet ben açık giyiniyorum ama kalbim temiz imanım çok şükür yerinde Rabbime olan aşkım ve inancım. Namaz kılar, oruç tutar, sokak hayvanlarını besler kimseye kötülük etmem iyilik yaparım param olsun paylaşırım fakat iman kalpte tesettürde değil bana göre. Kapanmak tabiki güzel ve sevap ama kalp temizliği daha sevap bana göre. Kapanıp her haltı yiyende var açık olup düzgün olan benim gibi insanda çok insanlar bunu anlasınlar artık cahilce ve yobazca konuşmasınlar istiyorum yıl oldu 2023
Yüzde yüz haklısın ben yurt dışında yaşıyorum zaten bende rahat biriyim ama çok dindarımda aslına bakarsan senjnle bu konuyu konuşacakken engelledin boş yere rica etsem açar mısın
Kimsin bilmiyorum bile
BilzerianEfendisi
Ara ara kılıyorsan cennete de ara ara girer çıkarsın
Hahaha olum ya 😂😂
Namaz kılmayan insanlara o kadar şaşırıyorum Rabbine teşekkür edemeyen insanlar aşırı aciz görünüyor gözüme
Sen kılıyor musun dostum
Ben imamım kardeşim 5 yaşından beri kılıyorum bide hafızım
Cevap
3Cevap
Bende öyle bazen Allah affetsin üşeniyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Usenmekte var bide libido yüksek aklıma başka şeyler geliyor korkuyorum
Bunu burada niye soruyorsun ki bu sitede doğru cevabı bulman mümkün mü
Belki bulurum diye :))
Devamlı kılmak iyi tabi ki ama ara ara kılmakda hiç kılmamaktan iyidir.
Tamamen bırakmaktan iyidir neticede.
Oo kankimm gelmiş fjdjd
Merak et azıcık fjdjd
31 djdjd
Söylemem aşkım fjdkd
Ahahaha şu profil resmini kaldır igrenc duruyor fjdjd
Ramazan bitsin istemeye geliyorum seni çeyizini hazırla djdjd
Kaçırırım bende aksiyon olur djdjd
Evet allah daim etsn
Böyle avutma kendini düzene sok daha iyi olur
Ben de senin gibiyim.
allah b'l'r onu