Arkadaşlar çok zor bi durumdayım?

Arkadaşlar ben iş yerimdeki müdürümle sevgili oldum ablamda bizle aynı yerde çalışıyor daha sonra sevgilim sürekli bana ablamın öğrenmemesi gerektiğini söyledi bende o benim ablam o kimseye söylemez neden söylemeyeyim ki dedim işle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi tabikidr Ben sevgilimden gizli ablama bu olayı söyledim ablamda hiç uygun görmedi sana göre bir insan değil ilk işe girdiği zaman ablama deri ceket çok yakışmış demiş bende ablama sitem ettim madem böyle bir şey dedi keşke bana başta söyleseydin dedim oda kötü niyetli değildir dedi daha sonra sevgilim sürekli beni ablamla karşılaştırıyordu ben bazı olaylar karşısında üzüldüğümde kırıldığımda ağlıyordum ve oda diyordu ki ablan gibi olsana bak o ne kadar güçlü sen ne kadar güçsüzsün diyordu ve sürekli onun karakterinden bahsediyordu güçlü olduğunu söylüyordu Buda benim çok zoruma gitmişti bir akşam yolda yürürken ablamı gördük ama ablam bizi görmedi daha sonra sevgilime baktığımda kafasını yere eğmişti gözlüğünü çıkarmıştı neden böyle yaptığını sorduğumda tanınmamak için demişti anlam verememişti sonuçta o benim ablamdı ne olabilirdi ki iş yerinde sevgilim olduğu için ona destek olduğum onun görmediği konuları söylediğimde sen bana akıl verme bence diyordu ama ablama sürekli işle ilgili fikirlerini sorup danışıyordu ve uyguluyordu onu çok disiplinli gördüğünü söylüyordu müdür yardımcılığı teklifi etmişti daha sonra ve ablama karşı bakışları hiç hoşuma gitmemeye başlamıştı sanki anlamlı bakıyor gibi geliyordu ben bunları yaşadıktan sonra sevgilime sormaya başladım daha sonra bana sen hastasın sen sorunlusun öyle bir şey olabilir mi dedi gerçekten sorun bendemiydi yoksa düşündüklerimde haklı mıyım? Ve ablamın o aralar ciddi sevgilisi vardı büyük ihtimalle ona sahip olmayacağı için beni piyon olarak kullandığını düşünüyorum çünkü işle ilgili ağzımı arıyordu bazen

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen okuyunnn?
Arkadaşlar çok zor bi durumdayım?