Ezanı beklerken suratı asıktı biraz. Nedenini sorunca yani nimete şükürsüzlük etmiyorum ama 4 gündür de nohut yemeğini neden yiyoruz ramazandayız az yap farklı farklı yap 2 kişiyiz 5 kişilik yemek yapma dedi. normal ses tonu ile , ama ben çok bozuldum o gönlümü yine almaya çalıştı, ben evdeyim bütün gün belkide onu ima etti , ama beni hiç bir şeyden mahrum bırakan birisi değil en öncede sevgisini çok gösterir hissettirir , ama ilk defa böyle konuşunca çok kırıldım sizce benmi abarttım. Durumumuz iyi genelde her yemeği yer her istediğimi oda yapar. hatta beraber çok yemek yaparız ama işten çok yorgun geliyor ezana zaten 30 dakika flan kalıyor o eve geldiğinde. Yani onun fırsatı olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormal benimki iki gün üst üste bile yemek istemiyor özellikle de ramazanda
Sen de fazla yapmışsın ziyan olsun istemedin eminim kötü niyet ya da üşengeçlik olduğunu sanmıyorum
Böyle zamanlarda kalan yemeği derin dondurucuya atıp daha sonra yemek üzere saklamanı öneririm
Hem bir sonrakine hazır yemeğin olmuş olur yanına bi pilav yaparsın falan iyi olur.
Hem de üst üste aynı yemeği yiyip sıkılmazsınız
Eşine kızma gücenme o da nazikçe söylemiş zaten ve haklı da bir serzenişte bulunmuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten aynı şeyleri yemiyormu insanlar, her gün tavuk döner yerler dışarıda, dışarı çıkan herkesin aklına ilk gelen şey. Her akşam sofrada pilav olur. Ben mesala haftanın 3-4 akşamı düzenli kebap sipariş ediyorum. Her gün pizza ve hamburger ile beslenen çok tanıdığım var kısaca adam nohut yemeğini yemek istememiş yap saydığım yemeklerden ve ona benzer türlerden zaten herkes günlük tüketiyor kimsede bıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Yemeği en fazla 2 gün üst üste yemek makbul. 4 gün fazla olmuş insan hem bıkar hemde ramazanda çeşit ve farklı lezzet arar. İkinize göre günlük yapın yemekleri fazlası zarar ziyan hem nimet çöpe gider.
Hatta size fikir vereyim bugün için domates çorbası ve pacanga böreği yapın.
10 Yorumla
+1 yılEvdeymissiniz zaten farklı bir yemek yapiverin. Bırakın nohutu da 1 gün arayla yiyin dolapta ne olacak? Eşiniz gayet anlayışlı ve kırmadan dile getirmiş, bence çok şanslısınız. Yarın sevdiği yemek neyse onu yapın ve onun da gönlü kirildiysa gönlünü almış olursunuz ☺️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
56Cevap
+1 yıl4 gün aynı yemeği de yemek cidden olmaz ama ya :D Buna da kırılınmaz bence gayet normal şekilde tepki vermiş ben olsam evde başka bişey yok mu yeter imanım gevredi bile derdim :D yine sabırlı adammış ahsh
40 Yorumla
u +1 yılBir yemek en fazla iki gün yenir daha fazlası normal değildir. Ona göre yemeklerinizi ayarlayıp yapmanız daha doğru olur. Mümkünse günlük yemek yapmalısınız.
40 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle haklı. Madem bide tüm gün evdesin. Hergün değişik şeyler pişir. Çok kaldığında onu poşetle derin dondurucuya at yeni yemek yap.
20 Yorumla- Ramazan konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBen de kalms yemegi yiyemiyorm allah affetsn ama hep farklı degisk seyler yemek istiyorm zaten nohutta pek sevmem
00 Yorumla
u +1 yıl2 gün aynı yemek yenir ama 4 gün nedir yahu...
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle detayı okuduktan sonra soru başlığının yanlış olduğuna karar verdim. Eşin kızmamış tepkisini dile getirmiş hem de olabilecek en doğru şekilde.
Ramazan ayında saatlerce aç ve susuz kalıyoruz. İnsanın aklından yemekler neredeyse hiç çıkmıyor canı 384954 tane şey çekiyor.
Maddi durumunuz yerinde, boş zamanın mevcut, hadi eşini geçtim Allah için sen kendin bıkmadın mı ya nohut yemekten?
Yemeği bir anlık dalgınlıkla, ayarını tutturamayarak fazla yapmış olabilirsin bu çok normal bir şey ama bu o yemek bitene kadar onu yapacağın anlamına gelmez ki.- Sana şöyle bir şey önereyim eğer bir yemeği fazla yaptıysan o yemeği saklama kaplarına koyarak dondurabilirsin. Başka bir zaman yemek yapmaya çok müsait olmadığın bir dönemde ısıtıp yiyebilirsiniz,
- Ertesi gün başka bir yemek araya sıkıştırıp bir sonraki gün tekrar çok yaptığın yemeği servis edebilirsin. Böylelikle hem sen hem eşin o yemekten bıkmadan yiyebilirsiniz.
10 YorumlaKarışmak haddimize değil ama ablacım 4 gündür aynı yemeği yemek, eğer imkanınız varsa kendinize eziyettir adam sanırım haklı, evde 3. Dünya savaşı çıkmadığı için şanslısınız.
20 Yorumla
+1 yılYaa Allah aşkına adamın güzelliğine bakar mısın başkası olsa etrafı kırıp dökerdi. Eğer ev hanımıysan çeşitli yapmak seni görevin. Bide bana kızması normal mı diyorsun. Adam kızmakta haklı ki öyle bir kızgınlıkta olmamış. Kalk bu akşam düzgün yemek yap az yap iki kişisiniz yine günlerce kalmasın
30 Yorumla
+1 yılSenden olmaz yok yok senden harbi olmaz. valla sastim kaldim adam yemek istio acikca soylemis sen daha yok kirildimi yok bilmem ne oldum. senin bu kafayla isin zor. sacma sapan seyler dusunecegine adam gibi lezzetli et yemegi yap haa yapamiosan kebap soyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizce benmi abarttım
bumu yani aga yani adam 4 gündür aynı yemeği yiyecek birde usturublu uygun dille söyleyecek sen şımarıklık yapıp alındım diyeceksin öylemi? tamam ya sustum bir şey demeyeceğim sadece arsız ve yüzsüz değil birde çapsızsın
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılUmarım trolldür ya. Her türlü imkânınız varsa 2 kişilik aileye 1 haftalık yemeği niye yapıyorsun? 4 gündür aynı yemeği yemek nedir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle alınganlık yapman dogru degil esin cok iyimis kıymetini bil ayrıca bakla yemrkleri cok fazla kalmaz nohut yemegi bide mideyi rahatsiz eder zehirler bile bide oruc yani kocan cok haklı gereksiz alınganlık olmus az yap cesit fazla lezzetli olsun hatta iftarda onun sevdiği yemek ve tatlıyı yap gönlünü al
20 Yorumla
+1 yılVallla güzelim böyle koca bulmusun kusura bakma ama gereksiz bi alinganlik yapiyon benimki olsa bi cevap veriyim anana yedir bunları der terkeder masayı ki yapmışlıgi vardır bide tüm gün suratını çek falan neyse adama çeşit yap üzme adamı bence dört gün de çok yani haklı biraz
00 Yorumla
+1 yılBırak abartmayi saçmalamışsin helal vallahi kocana gerçekten seni çok seviyor olmalı çünkü erkekler yemek konusunda gerçekten çok asabi olabiliyor ve adam sonuna kadar haklı sende alındım diyorsun gerçekten adamın kıymetini bil özen göster
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEve gelip 30 dakikada sana yemek yapmasını beklemiyorsun umarım! Ben erkeklerden genel olarak hazetmem ama insaf yani. Tüm gün evde boş boş oturacağınıza kalkıp bir şeyler yapın... Yani adam haklı 2 kişiye 5 günlük yemek nedir Allahın aşkına? 4 gündür aynı yemeği yediriyormuş adama pes. Yemek de bozulmadan iyi dayanmış... Bazı erkekler çok şeyi hakediyor ama bazı kadınlar da bir şeyler hakediyor... Bu kadar da olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAdamın ağzı varmış dili yokmuş resmen. Annem öyle yapsa babam çoktan atıp duvara vurmuştu o yemeği 😂4 günde fosil olmuştur o yemek el insaf 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılResmen kavga sebebi. Adam ezana yarım saat kala işten geliyo yemeğide bir zahmet yapıver, kötü bir şey bile söylememiş seni en iyi şekilde uyarmış Allah’ın işi işte böyle kadına böyle adam biraz aklını başına al.
00 YorumlaSende KB o adam akşama kadar işte çalışıp evi için görevini yerine getiriyorsa Bi zahmet yemek yap akşama kadar evdesin işin ne rahat batmış herhalde gelip burada daha evliligin ne olduğunu bilmeyen ergen feministler havlamasın bana da
00 YorumlaPardon da kırılmaya yer arar olmuşsunuz ve basbayağı şımarıklık. Çalışıyor olsanız eyvallah denir de tüm gün evde olup da sabahtan akşama kadar çalışan birinin önüne 4 gün aynı yemeği koymak ne ya? Yine iyi davranmış vallahi
00 Yorumla
+1 yıl" kanka bak sazanlar bana şimdi nasıl küfür edecekler izle ahahahaha"
" kanka şu yoruma patladım, inanıyorlar bide ahahahaha"
Kemçik ağızlı ergen
10 YorumlaBence bunda kırılacak bir şey yok. Kızmamış üstelik normal biçimde söyledi dediniz. Üstelik sonrasında gölünüzü almasıda incelik. Oda sizden aynı davranışı bekleyecektir.
17 Yorumla- +1 yıl
bide kadına hak mı veriyon, yav git kadın şımarık büyümüş baksana
- +1 yıl
Bende diyorum ki kadın şımarık büyümüş hem cinsin diye savunmaya geçme aynı şey erkeğe olsa bir saat car car edersiniz
- +1 yıl
Bende aynı şeyi söylüyorum neyin kafasını yaşıyon aga sen
- +1 yıl
kafes dövüşüme gel
burada çözüm nerde biliyomusun yaptığın yemeğin porsyonunu azaltmak. Yani adam ne kadar farkıda da olsa nimet sonuçta sen 2 günlük yapsaydın mesela böyle düşünmezdi
00 Yorumla
+1 yılİnsan normalde bir kac gun ayni yemegi yemeye gocunmuyor da orucluyken yemek zamani ozlemle bekleniyor ya o yuzden sevdigin birseyler olsun, farkli bir seyler olsun istiyor.
00 Yorumla
+1 yılAdam hakli 4 gun nedir lutfen dedigi dogru 2 gunluk yap az yap kocan yine cok gzl bir dil kullanmis kimi var cok kaba bir şekilde de söylebilirdi bence kocani dinlemelisn kırılma bence
00 Yorumla
+1 yılBen yemek artınca bile dolaba koyuyorum araya farfkli bir şey giriyor sonra ondan da artınca ikisini bir ertesi gün yiyorum 😂 aslında tam yaparim her zaman çok nadir olur bu da
00 Yorumla
+1 yılAblacım bide şımarık mısın nesin, adam tattlı dille söylemiş size maço lazım sizi aynı yemek var diye dövecek biri lazım ki, o zaman trip atarsın
00 Yorumla
+1 yılYazdıklarını okuduktan sonra sadece sorduğun soruya cevap vereceğim...
Evet, kızması normaldir. Bir daha tekrarlamanı tavsiye etmiyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsende yani tüm gün evdesin diip de laf etmicem ama değişik tarzda yemekler yap adama yani 4 gündür nie aynı yemeği yiyonuz ki valla bi dışardan filan söyle bari yapamıyosan kolaya kaç yani sen abartmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm gün evdeysen bi zahmet kalk yemek yap adam haklı ramazan ayında 4 gün bayat yemek yedirmek nedir çok bile dayanmış sana hasta değilsin bir şey değilsin bu kadarı da fazla adam melek sanırım başka açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yılKısmen de olsa haklı aslında bende ramazan ayında farklı yemekler yemeyi seviyorum 2-3 gün üst üste aynı yemek yenilmez ki az yap dediği gibi ☺
00 Yorumla
+1 yılYani esin sonuna kadar hakli ki kendin bile bunu soyluyorsun zaten. 3 gun nohut yenir mi arkadas. Esin yine iyi sabretmis
00 YorumlaYani ramazanda firavun sofrası aramam hele çeşit hiç aramam tek çeşit yerim genelde ama 4 gün üst üste yemek de çok fazla yani.
00 Yorumla
+1 yılYani sen herşeyi söylemişsin herşeyin farkındasın zaten , haklı olduğunu da biliyosn daha üstüne yorum yapmaya gerek var mi
00 Yorumla
+1 yıl4 gün üstuste de nohut yemeği yedirtilmez ama ya sende bi elini vicdanına koy😅 bozulmaya başlar ayrıca o kadar sürede yemek.
00 Yorumla
+1 yıl4 gün aynı yemeği sen bile nasıl yersin. İnsan bal olsa baldan usanır, baklava olsa bıkar insan, sana yuh yani ne diyeyim daha...
00 Yorumla
+1 yılCidden niye abla? Ölcüyü ayarlayamayacak kadar beceriksiz olma. Bir de bozuluyormuş hanım efendiye bak.
00 YorumlaCok bozulmuş Muş Muş size de bisey demeye gelmez. Adam güzelce söylemiş tamam canm dikkat ederim de barı hem suçlu hem güçlü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini haklı buldum canım
Hemde eşin yumuşak bir tonla söylemiş sende abartma kimi adam vardır o nohut tenceresini kafana fırlatır.
Herşeyden azar azar yap bir yerlerin aşınmaz...00 YorumlaKusura bakmada biz çadır kentlerde bile aynı yemeği hergün vermiyoruz. İki gün olurda 4 gün olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBaşka yemek yapabilecekken nohutu tercih ettiysen o zoruna gitmiştir, ama şaşırdım kızmadan söylemesine 😀 benim babam sofrayı fırlatır atardı ahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYemek yapmama derdine mi çokça yaptın nohutu😂Bütün nohutlari boğazına tikmadığina şükret. Madem sabahtan akşama evdesin daha özenli olsana. Az yap öz yap. Eşin sonuna kadar haklı abartma istersen
10 Yorumla
+1 yılSende yanlıs olan bıseyler ın farkındasın.. Huzurunuz olsun ama biraz daha ozen gosterebılırsın.. Nefis meselesi
10 Yorumla
+1 yılYüzde 70 haklı diye düşünüyorum. Ben olsaydım kendime tost yapar o günü de öyle geçirirdim. Bir çok defa bunu yaptım. Çok sorun yapmamak lazım. Zaten can boğazdan gelmiyor ama can boğazdan gidiyor😊🤣Sağlıcakla kalın...
10 Yorumla
+1 yılValla aynı kavgayı bizde ettik 2. Güne pek yemek sarkmaz bizde az yapmayı öğrendi hatun sağolsun
00 Yorumla
+1 yılbence haklı nohutu pilav üstü yapıp farklı bir yemek yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖzel bir durum yok ise sence dört gün aynı yemeği yemek normal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ikinci gün farklı bir yemek yapip nohutu-ki muhafazasını yaparak-üçüncü gün yemek mantıklı olabilirdi 5 gün üst üste kimse aynı yemeği yemek istemez malum
00 Yorumla
+1 yılNe güzel yazmışsınız sanki roman okuyorum 😄
00 YorumlaÇok haklı bide seni kırmakak için uğraşmış. eşin haklı az yap farklı farklı yap
00 Yorumla
+1 yılBencede çok haklı, sık yemek yapmayayım diye kazanla mı yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBunda üzülecek kırılacak bir durum yok hem düzgün bir şekilde söylemiş...
00 Yorumla4 gündür nohut yemeği yemekte yani ben olsam bir daha iftar yapmazdım
00 Yorumla
+1 yılHakli ve haksiz hakli cunku doet gun yuh yani haksiz bunu bulamayanlarda var
00 Yorumla
+1 yılKafama silah dayasalar 4 gün nohut yemeği yediremezler. Biraz haklı bence 😂
00 Yorumla
+1 yıl- + Bir de trip mi atıyorsun?
00 Yorumla
+1 yıl2 gün bile aynı yemeği yemiyoruz, öyle diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılEvde isen 4 gün aynı yemek çok olmuş bebeğim. Biraz fazla değil mi sence de?
10 YorumlaFarklı şeyler deneyebilirsin. Sonuçta imkan var anlattığına göre. 4 gün az değil. 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe biçim kadınsın sen ben kocanın yerinde olsam yemeği alıp çöp dökerim bitene de g0otune tekme yerleştiririm.
10 YorumlaPapaz pilav yemezmiş hergün helal olsun eşine yazık adama :)
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt