Allah bana arkdas sevgili nasip etmiyor?

elimden gelmi yaptim dua ettim pc is degistirdim üc farkli camiye gittim yine arkdas edinemedim kurslara gittim üc tane edindim sandim sirf kursta okulda konusmuslar okul bitti ben yazdim bahen buldular kiz nisanina dahi bendne sonra tanisti kizi davet etti beni etmedi okadar cok zoruma gittiki bisey yapsam zoruma gitmez durduk yere sevilmiyorum utangac sakin biriyim gitim isde yasi büyükler var ikinci meslek icin basvurdum cok heveslendim hepside kadinmis adam senin yasitlarin var dedi hep mülteci yasi büyük kadinlar icin artik umudum kalmadi Allah bana neden nasip etmiyor cabalasamda olmuyor herkesin ayagina geliyor insanlar cabalamiyor yanlizliktan ölcem bütün yazi kışı hep evde gecirmek kiz kiza gezio süslenmek benimde hakkim degilmi 25 olmusum hale ayni hayatimda hic bisey degismiyor kimsede girmiyor artik dayanamiyorum en son gittim kursta yine yaslilar varid hatta hepisde erkekdi benim umudum tükendi düzgün birini bulsam evlendem oda olmuyor niyeti bozuk zevkine düskün insanlar cikiyor
Allah bana arkdas sevgili nasip etmiyor?