Ramazan Oruç tutmamam için şeytan dürtüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizdede oluyo mu her sahur da bunu hissediyorum Güncellemeler+1 yıl Aç ve susuz olma düşüncesi beni kötü yapıyor sanırım şeytana da suç atmamak lazım Oruç tutmamam için şeytan dürtüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çakarım bi nas bi Felak yamıldırım seni, senin de zayıf noktaların var de ablacım bi kendine gelsin. Ne bu böyle her gece her gece. 2 0 Yorumla
smyykc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Ne amaçla tuttuğumu bildiğim için tutmamak gibi bir düşüncem olmuyor. Zorlandığım anlar da tabiki oluyo ama sabredebiliyorum. 1 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu *ç bana hiç uğramıyor, mezun oldum galiba ben. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana her gün uğruyor ona yenilmem umarım Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Onu bir dost gibi kucakla, Reis bizim için iyisini ister hep. Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet oldu dün bu yuzden tutmadım ama çok şükür bugün kendim uyanıp niyetlendim 1 1 Yorumla BenLookie +1 yıl Simariklikmi yaptin Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadece oruçla yetinme, namaz falan ibadeti arttır. İnşallah rahatlarsın 💐 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Ahahah şeytan toplumun uydurduğu bir tabudur her şey insanda biter 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şeytan zincirli, vesvese verme şansı yok. Kendi kendini yükseltiyorsun 0 0 Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl her gün yanımda kendisi rahat bırakmıyor tutturmuyor lanet 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bendede oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çakarım bi nas bi Felak yamıldırım seni, senin de zayıf noktaların var de ablacım bi kendine gelsin. Ne bu böyle her gece her gece.
Ne amaçla tuttuğumu bildiğim için tutmamak gibi bir düşüncem olmuyor. Zorlandığım anlar da tabiki oluyo ama sabredebiliyorum.
Bu *ç bana hiç uğramıyor, mezun oldum galiba ben.
Bana her gün uğruyor ona yenilmem umarım
Onu bir dost gibi kucakla, Reis bizim için iyisini ister hep.
Evet oldu dün bu yuzden tutmadım ama çok şükür bugün kendim uyanıp niyetlendim
Simariklikmi yaptin
Sadece oruçla yetinme, namaz falan ibadeti arttır. İnşallah rahatlarsın 💐
Ahahah şeytan toplumun uydurduğu bir tabudur her şey insanda biter
Şeytan zincirli, vesvese verme şansı yok. Kendi kendini yükseltiyorsun
her gün yanımda kendisi rahat bırakmıyor tutturmuyor lanet
Yooo olmuyor şeytanlar kapatıldı jdjd
Hayır
Uyma. Deprem olur ölürsün. Sonra nanay
Bana olmuyor tutuyorum
Yoo severek tutuyorum
Yoo beni dürtmedi😂