Önceden anında kılan biri olarak son yıllarda aşırı aşırı üşeniyorum… vakit giriyor ve sürekli erteliyorum gözümde büyüyor kalkıp abdest almak namaza durmak
bıktım kendimden, böyle olanlar var mı
Önceden anında kılan biri olarak son yıllarda aşırı aşırı üşeniyorum… vakit giriyor ve sürekli erteliyorum gözümde büyüyor kalkıp abdest almak namaza durmak
bıktım kendimden, böyle olanlar var mı
Maneviyatını güçlendirmen gerek. Mehmet Yıldız vesvese videolarını izleyebilirsin. Ben namaza o videoları izleyerek başladım. Maneviyatını güçlendirecek videolar izleyip, kitaplar okursan daha sıkı sarılırsın namazına. 😇 Bende senin gibiydim eskiden. Bunların faydasını gördüm.
Benim maneviyatım eskiden daha kuvvetliydi, çok kitap okurdum daha gayretliydim… şu anda namazın önemini ne kadar biliyor olsam da aşırı üşeniyorum yaa
Ama işte bu devamlılık isteyen bir şey. Yani eskisi gibi maneviyatına yönelirsen yine namazına sarılırsın diye düşünüyorum 😇
Dua eder misin bana🤩
Olur ederim tabi. 😇 Unutmazsam namazdan sonra da ederim inşallah. Yatsıyı kılmadım daha 😁 Rabb'im kalbini iman nuruyla doldursun. Şeytanın şerrinden korusun seni. Onun vesveseleriyle kalbini karartıp, zihnini bulandırmasına ve seni Allah'tan uzaklaştırmasına fırsat vermesin. Rabb'im seni kendine yakın kılsın. Yar ve yardımcın olsun. Namazını dosdoğru kılanlardan eylesin seni. Hidayete erenlerden eylesin. Çokça şükredenlerden eylesin. 😇
Ay ben de yatsıyı kılacağım daha. İsmim Neslihan. Âmiiiin âmiiin âmiiiin ecmâin ne güzel dualar ettin öylee Allahü teala razı olduğu kullar zümresine dahil eylesin seni
Amin Allah razı olsun. Memnun oldum Neslihan. Dua edeceğim inşallah. 😇
Ben de memnun oldum çokça sağ ol ❣️
Rica ederim😇
Cevap
6Cevap
Namazı kalbinden gelerek sıkılmadan üşenmeden kılmalısın. Allah ile arandaki gönül bağını unutma
arkadaşım namaz vakiti olan bir ibadet. elbet şeytan vesvese vrecek. üşendirecek
sen euzu besmele çek şeytanı kov ibadetine devam et.
Denildiği kadar kolay olsaa
Eskiden namaz kıldığımda ben de öyleydim baktım olmuyor namazı bıraktım 😅😅
Çözüme bak be 😂
Toprağın altında da problem olmaz umarım
Estağfirıllah sadece gerçekleri yüzüne çarpmış olabilirim gnfndmd
Hahahhaha ben ne gaddar biriymişim be
ALLAH büyüktür inşaALLAH bırakmazsın. Bir şekilde stres etme çok önemli yoksa pişman olacaksın sonra
Ben hep vaktinde kılıyorum
Aferin genç
işin yoksa önemli olan vaktinde kılmak
Bazen bende de oluyor
Namaz kilmiyorum pek bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?