+1 yılYani baş ağrısı kronik bir hastalık değilse bozulmaz benim bildiğim migren ataklarım oluyor oruçluyken tutarsa bozmuyorum istifar etmediğim sürece iftar sonrası gidip iğne vuruniyorum sonraki gün ilaçlarımı alıyorum ama istifar mide bulantim varsa niyetlemiyorum istifar etmezsem tutmaya devam ediyorum bilemedim şimdi sizin durum ağrı ne derece
07 Yorumla
Soran+1 yılYani yataklarda degilim tabi ama agriyor bide boyle ara sira anlik bi siddetlenme gelip geciyor rahatsiz verici bir agri yani kafa arkasi boyun kisimlarina da vuruyor, hani istaha da birakmadi canim da pek bir sey yemek istemiyor hani niyetlensem o da olmayacak gibi ac ac yani bilemedim iste ortada kaldim, simdi ac hic oruc tutmadim ve biraz delilik gibi olur zorlanirim baya baya heralde...
- +1 yıl
Yani yatağa düşecek kadar değilmiş insanız hepimiz uyuyup kaldığımız zaman oluyor geçen gün uyuya kaldım iki çocuğum ve ben sadece su içerek niyetledik yemedik 14 yaş ve 18 okul iş olmasına rağmen tuttular üstelik genetik hastalığı var ikisininde sizin tercihiniz yani yemek yemedim diyede oruç tutmamak biraz saçma olur bence
Soran+1 yılYanlislikla guncele yazmisim..
Sahurun ne anlami var ki o zaman. Şu an zaman zaten gecti 5dk falan kaldi heralde bide erken de uyanacam bilseydim direkt erkenden uyurdum en azindan uykumu alip agriya o sebep olmazdi, simdi uykusuzluk da agrimaya devam ettirebilir. Valla internetten de aratmaya calistim pek bir sey bulamadim sadece oruc sirasinda agrirsa var o yuzden buraya sordum zaten ama bakalim inshallah dogrusunu yapmisimdir zaten kaza yapicam ibadetlerimi yapan biriyim…- +1 yıl
Siz bilirsiniz farkındaysanız ben biz sahura kalkmıyoruz demedim insanlık hali herkesin başına gelebilir uyanamama durumu öyle hergun çocuklarıma aç susuz oruç tutturmiyorum yani
Soran+1 yılAma oruca imsak girmeden once niyetlenmen gerek ki. Kaza orucsa ogle, gunes tepe noktasina gelmeden oncesine kadar muhlet var ama ramazan ayindaki oruc imsak girmeden once niyetlenilmesi gerek. Siz uyuya kaldiysaniz nasil niyetlendiniz ki..
- +1 yıl
Ezana 5 dk uyandık hoş imsak geçtikten sonrada uyandığım hatta uyanan kişiler vardır niyetin önemli ben uyurken o niyetle yatmışım zaten imsak sinrasindada niyet edilebiliyor yanı kişinin niyeti önemli bile isteye uyumadık sonuçta
Soran+1 yılDogrudur tabi oyle diyorsaniz. Ben sadece daha bu sene ramazanlik basladiginda bir kac gun oldu yani arastirmistim boyle bu yazdiklarim yaziyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu konu da bilgim yok ama baş ağrının sebebi yeterli su içmemden kaynaklanıyor olabilir. İftar ve sahur arası ne kadar su içiyorsun?
0204 Yorumla
Soran+1 yılYa su konusu degil bende, zaten her sahurda 3 4 bardak falan iciyom hatta yemekten sonra bildigin siseseye kadar midem artik alamayacak kadar iciyom hareket bile edemiyom sonrasinda, konu o degil. Zaten pek susayan biri de degilim. Şu an sadece hafif bi kafa agrisi hissediyom o da istahima vurdu gibi oldu pek canim istemiyor o yuzden hani niyetlenip tekrar mi bozmak gerek eger sabah da ayni durumdaysa, ne de olsa sahurda istahim olmadigi icin pek bir sey de yiyip icemeyecegim sabah tamamen ac olacam boyle bir ortada kalir gibi oldum...
Cevap sahibi+1 yılBen anladım demek istediğinizi benimde böyle sorunum vardı ve iftar ve sahur arası 3 litre su içmeye özen göstermeye başladım ondan sonra da tamamen bu sıkıntım kesildi. Şu an annem de senin gibi yemek yemedi ve başım çok kötü diyor ama niyet etti yine de dediğim gibi bu konu da hiçbir bilgim yok. O yüzden ne diyeceğimi bilemedim 🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılYouTube da falan hocalar bu konu hakkında bir şeyler dememiş mi? Eğer böyle videolar varsa ona göre çaresine bakabilirsiniz
Soran+1 yılImsak a da cok az kaldi ki. Youtube degil de internete baktim orada hep direkt orucluyken yani gun icinde bas agrisi olursa bozmak sorun olur mu diye anlatiyor hic benim gibi bir yer bulamadim iste o yuzden buraya sordum...
Cevap sahibi+1 yılAnladımmm işe gidiyorsan senin için zor olur ama eğer evde vakit geçiriyorsan bence niyet et zaten full uyursun ama şimdi mazeretin de var gibi sonuçta kaza yapacağım dedin keşke bilen biri yazsaydı.. artık ya ilaç içeceksin ya da tutmayacaksın bilmiyorum Allah yardımcın olsun keşke bilgim olsaydı bu konuda
Soran+1 yılValla gec artik zaten ya 5 10dk falan kaldi. Bide o senin dedigin de maalesef olmuyor yarin da futbol macim var tam 12 de yine erken kalkip gidecem hani uyku desen yine biraz uykusuz kalabilirim yani o da sebep olabilir agrimaya devam edebilir.
Aksam dus almistim sacim kuruydu aslinda ama hemen sonra scooter uzerinde bir yere varip geldim hemen ve ruzgar da tabi oldugundan da fazla vuruyor hizli gidince ceketin sapkasini da savurup atti, diyom acaba onun etkisi mi var ama kac saat oldu agrisa simdi mi baslardi o zaman baslamazmiydi..
Cevap sahibi+1 yılAynen onun etkisi olabilir banyoya git ayaklarına soğuk su tut ve başını sar yazma varsa eğer evinizde ondan sonra da güzelce uyumaya çalış yarına daha iyi olursun inşallah
Soran+1 yılYaticam zaten Şu an sabahi kilar oyle yatarim artik.
Gunceli de boş ver diger ablaya yazmistim da yanlislikla guncele yazmisim…
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama yatmadan önce dediğimi yap hem banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su tutmak sünnettir. Bilimsel olarak da vücuda çok iyi geldiği tesbit edilmiştir. Şimdi gidip ayaklarına soğuk su tut sonra da yazma ile başını sar uyursun rahatça o yüzden de orucunu rahat tutarsın
Soran+1 yılImsaka 3dk kaldi ama🙁abdest alirken soguk suyla yikasam olur mu
Cevap sahibi+1 yılBanyo yapmana gerek yok sadece ayaklarını soğuk su tut yeterli
Cevap sahibi+1 yılAynen olur ama biraz tut soğuk suyun altında ve başını sar mutlaka ben hep böyle yaparım ve iyi gelir gerçekten de
Soran+1 yılIste abdest alirken sogukta yikasam olur mu diyom
Soran+1 yılTamam yapicam. Inshallah donmam😅
Cevap sahibi+1 yılEvet olur yazdım ya 😅 yok bir şey olmaz inşallah iyi gelir
Soran+1 yılTamamdir tesekkur ederim🙏😅 inshallah sabah bir seyim yoktur olmadi artik hap atarim zaten tutamadik..😕
Cevap sahibi+1 yılAaa niyet etmedin mi
Cevap sahibi+1 yılYok bir şey olmaz ya bu arada ne kadar su içiyorsun ve sahurda nasıl besleniyorsun merak ettim
Soran+1 yılYok edemedim iste. Istah yoktu ki zaten bas agrisindan olmasi gerek rahatsiz edici bir seydi boynumda da agri var..
Cevap sahibi+1 yılAnladım bir daha bu soğukta bisiklete binme bence 😅😅
Cevap sahibi+1 yılPardon scooter
Soran+1 yılNormal ekmek turu iste ya oyle ozel bir sofra kurmuyom yani su sorun degil ben biliyom taniyom kendimi kolay susayan biri de degilim ne kadar suyumu cok icsem de sahurda. Sorun iftardan sonra sahur arasi basladi 1,5 saat kala gibi. Bide acaba bunun da sebebi olabilir mi emin degilim ama pc basinda oturuyordum kulagimda da bu buyuk komple kulagi kapatan kulaklik vardi onlar da tabi dogal olarak baski uygulayabiliyor zaten ozellikle cikardigimda baya bi fark ettim agrisini acaba o mu cok hadi ordan kulagimi oluyor cunku bazen kulakliktan
Soran+1 yılIste ondan mi degil mi bilemedim. Bide dusa girmistim ustelik😅
Cevap sahibi+1 yılDuşa girip scooter ile bir yere gitmenin seni hasta etmesi çok normal büyük ihtimalle başın bundan ağrıyor. Ramazan da vücudumuz çok yavaşlıyor o yüzden iftar ve sahur arasında kesinlikle susamasak bile mutlaka 2-3 litre su içmek şart susuzlukta baş ağrısı yapar. Sahur da protein ağırlıklı beslen mutlaka full karbonhidrat yersen bu da bünyene zarar verir. Kulaklık açısından da çok PC oynamak baskı yaptığı için ağrı yapması çok normal bunları azalt diyeceğim ama bende aynıyım azaltmak zor 😅 sen en iyisi sıkı giyin ve banyo yaptıktan sonra scootra binme
Soran+1 yılAynen biraz kotu denk geldi dustan hemen sonra gitmem ama gerekiyordu yemek getirecektim cunku bekliyordu😅bide giderken sapkami giymistim ama geri donuste demek ki ruzgar diger yonden esiyormus atti kafamdan ben takiyom o firlatiyor bi elimde de yemek en son dedim tamam mumkun degil bu icimden de “inshallah hasta olmayiz” sacima dokundum hani islak falan da degil gayet kuru geldi ama bilemedim valla sanki daha cok kulakligin baskisi yapti gibi cunku baska zamanlari da denk geldigi oluyor kulakligin agritmasi. Su degil de cay falan icerim iftar sonrasi ama sahur icin yedigimde artik suyumu icerim yoksa suyumu ihmal ettigimden degil yani😅
Sen de mi pc oynuyon😅
Cevap sahibi+1 yılİftardan hemen sonra çay mı içiyorsun? Çok çok yanlış iftardan 1 saat sonra içmen lazım bir de her 1 çay bardağı çay için mutlaka 1 bardak su içmelisin. Kuryeci misin? Allah kolaylık versin sizin işte zor ben hep üzülüyorum kuryecilere ama parası iyi şimdi hakkını yemem 😅 God of war oynuyorum şu an ama ben kulaklık takmıyorum çok fazla ses zarar veriyor ya tabi online oyunlarda şart
Cevap sahibi+1 yılHavalar soğudu baya yaz gelmesi gerekirken kar yapıyor bence akşamları dışarı çıkınca yanına bere al senin için daha iyi olur
Soran+1 yılYok her gun hemen sonra icmiyom bazen annemlerde iciyom bazen de eve gelip oyle iciyom. Yok ya kurye falan yok annemlere kadar gidip geldim az ilerde oturuyorlar 2dk scooterla yemek getirmeye gittim iste ama gitmeden hemen once de dusa girip cikmistim iste sacim kuruydu aslinda oyle islaklik nemlilik falan hissetmedim ama donus iste sapka ucunca ruzgari kafaya yiyerek geldik maalesef😅1 cay 1 su da hemen sisirir insani kiz o zaman ben icmiim😅hee savas tarzi kizlar pek oynamaz sanki o tarz😌Aynen online ozellikle ses kasilmasi gereken oyunlarda sart ayni benim oynadigim oyun gibi ama yinede hani oyun bittikten sonra normal internette takilsam da kulaklik kulagimda olmaya devam ediyor ama eger ilk actigimda internette takiliuorsam normal hoparlorden geliyor taaa ki oyuna gireseye kadar o zaman sart oluyor iste dedigin gibi.
He ya daha dikkat etmem lazim sabah da erken kalkacam macim var icime iclik cikardim onlari giyecem eldivenlerim hazir belki sapka eksik olabilir kafayi duzgun vuramayiz simdi😅
Cevap sahibi+1 yılkehepwğwpwğwğwl
Vay be ailenden ayrı mı yaşıyorsun kaç yaşındasın ki? Oyunu da amcam yükledi bize bende oynuyorum baya sevdim. Küçüklükten beri hep savaş oyunları oynardım zaten ama çok fazla ilgimi çekmiyor. Yeni yeni fifa öğrenmeye çalışıyorum babam sağ olsun. İleride evlenirsem eşime hava atacağım 😅😅
Cevap sahibi+1 yılÇayı içtikten hemen sonra su içmemelisin tabi ki gün içinde olarak bahsetmiştim ben öyle duydum o günden beri çay içmiyorum fazla su içmem gerek diye aowığwğwoqğwkwpwğq
Soran+1 yılEvet ogrenci evi diye geciyor bizim burada, yurtdisindayim zaten. 21, sen? Amcalar abiler onlar sayesinde zaten😅cok guzel bir tane olursa o zaman yoksa daha cok shooter yani silahli oyunlar Call of duty csgo tarzi oynuyom. Fifayi birakali 7 sene falan oldu zaten Playstation da o zamandan beri oynamiyom pc’ye gectim cunku😅baska oynadigin oyun varsa soyleyebilirsin belki denk gelir😅caysiz da olmuyor yaa iyi gidiyor iftardan sonra dkdkdkdb
Cevap sahibi+1 yılOkuyorsun yani ne okuyorsun? Yurt dışı mı vayyy bee bende 21 olacağım 19 gün sonra 🙈 okula ara vermiştim bu sene sınava gireceğim inşallah güzel bir yer tuttururum bakalımmm
Cevap sahibi+1 yılPubg oynuyordum ama bıraktım çok internet oyunum yok benim maalesef hepsi paralı ya ama YouTube da oyun videoları izlerim arada sırada
Soran+1 yılYani okuyorum da Şu an okumuyorum stajyer yeri buluyorum bulursam devam edecem kaldigim yerden inshallah iste. Tv & film produksyonu diye geciyor burada, kisacasi her tur produksyon reklam da olabilir canli yayin yerleri de vs vs yani. Simdiden dogum gunun kutlu olsun diyeyim madem denk gelmez yine heralde o gun😅inshallah hakkinda hayirlisi istedigin yeri kazanabilirsin girebilirsin🤲
Parali kskddj yani guzel oyunlarin cogu oyle zaten evet de sende satin aliver nolacak skdkdkdj pubg var bende bi ara indirimdeydi aldim populer zamanlarinda oynanir falan diye bir kac kere girdim de oynamiyom beceremiyom da zaten alismak lazim😅aynen bende izlerim seviyom bazen baskalarini izlemek kendin oynadigindan daha zevkli oluyor nedense kddkjd
Soran+1 yılBen simdi yatayim az uyku alayim erken kalkicam sabah donerim artik, iyi geceler gorusuruz🙏😇
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim senin içinde hayırlısı olsun inşallah. Para kazanmaya başlayayım alacağım zaten Türkiye de bir oyun fiyatı 600 tl den başlıyor deli değilim o kadar para verecek nshwwppwpw iyi gecelerr
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim.
Hahahaha hepsi de oyle deneyelim simdi ama pahalidir😅
Gunaydinlar😇
Cevap sahibi+1 yılGeç oldu ama günaydın nasıl geçti günün ağrıdı mı başın
Soran+1 yılHayirli geceler. Yok agrimadi ama baska bir sey oldu, parmagimi kirdim🤭🤣
Cevap sahibi+1 yılAyyy geçmiş olsun nasıl kırdın
Soran+1 yılfutbolda carpistim😂
Soran+1 yılTesekkur ederim🙏😇
Cevap sahibi+1 yılAhgahwwgowğwjwpwk
Cevap sahibi+1 yılAlçıya falan mı aldılar
Soran+1 yılValla tam alci da degil ama boyle bir sey verdi sungerimsi bir sey var parmagimi onun ustune yerlestiriyo onun altinda da demir var parcasi var parmagimin bukulmesine engelliyor iste duz tutmasini sagliyor yani, bukemiyom cunku aciyor, boyle cirt cirtli yapiskan gibi etrafindan doluyom parmagimin bantlar gibi yapistiriyom iste😅
Cevap sahibi+1 yılayy geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine
Soran+1 yılTesekkur ederim, ederim sagol. Yarin zaten doktoru arayacagim unutmazsam, degistirmek icin...
Cevap sahibi+1 yılİhmal etme bu işler sıkıntılı işler
Soran+1 yılEvet oyleymis annemle de konustum demin o da diyor hep yamuk kalir falan..
Cevap sahibi+1 yılAynen ileride keşke dememek için ihmal etme
Soran+1 yılKesinlikle o yuzden sahurdan sonra sabaha kadar mecbur uyanik kalmam lazim..
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar uyuma mı dedi doktor
Soran+1 yılYok demedi ama 8 9 arasi ararsam ayni gun icinde zaman gel diyormus zaman veriyormus yani oyle dedi annem bende napim mecbur beklicem yatarsam kalkamam..
Cevap sahibi+1 yılAnladımm. Alarmy diye bir alarm var onu yükle kesin uyanırsın. Matematik problemi ya da bir yerin fotoğrafını çekiyorsun sen bunları yapana kadar çalıyor telefon
Cevap sahibi+1 yılUygulama yazdım diye yorumum kalmaz inşallah ahwuwpqpqıqpq
Soran+1 yılhahaha iyimis, ama bende normal alarm zaten var da iste bazen uyku cok fazla baskin olunca napican yatiyon tekrar😅
Soran+1 yılnasil yani anlamadim😅
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki normal alarm tabiki de uyanmazsın bunu yükle ve bence uyu yoksa çok uykusuz olursun ve başın ağrır bir de oruçlusunun daha kötü olursun. Onu demek istedim
Soran+1 yılHee sorun olmaz heralde yaa cunku bu sefer de eve geldikten sonra yatar uyurum yani uykumu ileriye cekmis gibi bir sey olur..
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama uyku düzeni bir kere bozuldu mu toparlanması zor oluyor kendimden biliyorum 🤷🏼♀️😅
Soran+1 yılEvet o durum bende de cok var, zaten Şu an oyle degil mi sahura kadar oturuyoz ondan sonra yatiyoz oglen oglen ikindi uyaniyoz😅
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle ama ben dershaneye gidiyorum o yüzden sabah 10 da uyanıyorum mecbur 😒
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen başka ülkedesin ya ne kadar tutuyorsunuz orada merak ettim de jwjwwpwowwpjwlw
Soran+1 yılOo kotuymus o zaman. Sen ne okuyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılDemiştim ya üni sınavına hazırlık diye
Soran+1 yılŞu an 4:19 imsak, bugun yani. Aksam da 19:59 bugun. Bundan 5 6 sene kadar once ramazanlik yaza denk gelirken yani burada en gec aksam olan saat 22:06 da aciyorduk, imsak da 3:05 civariydi...🤐
Soran+1 yılhee unuttum ya ustune zaman gecince her defasinda😅
Cevap sahibi+1 yılanladımm
Soran+1 yılBoyle yani
Cevap sahibi+1 yılsen nerede oturuyorsun
Soran+1 yılIskandinavya diyelim😅
Cevap sahibi+1 yılanladımm haywpwğwowpwpw
Cevap sahibi+1 yılOha yoksa norveç mi
Soran+1 yılMaybe kfkgjfg simdi cok belli etmeyelim ama iskandinavya ulkelerin birisi iste😅
Cevap sahibi+1 yılYaaa KSHWĞWĞWPWĞ Norveç’e gitmek istiyorum da ben o yüzden aklıma ilk o geldi
Cevap sahibi+1 yılPeki Türk müsün melez mi
Soran+1 yılskfgjskfj fark ettim oha deyince dedim ne olabilir bu kadar ohalik alt tarafi her ulke gibi bu da bir ulke😂
Soran+1 yılGayet turkum sen gibi (diye dusunuyorum kfjgjkf)
Cevap sahibi+1 yılyaaa hagwğwğowğwı evet ama ne bileyim küçüklükten beri en çok gitmek istediğim yer ilki Japonya sonra Norveç
Cevap sahibi+1 yılvay be zor mu peki orada yaşamak?
Soran+1 yılJaponyayi bende isterim, genel olarak asya ulkeler taylan maldivler o tropikla tatil yerler vs hosuma gidiyor oyle yerler severim kfgjkfjg ama gecen bitirdigim japon dizisinden sonra daha bi gidip goresim var TOKYO kfdjgjkfgj
Soran+1 yılPek degil, ne de burada dogduk buyuduk buraya alisigiz burayi biliyoz😅
Cevap sahibi+1 yılNe dizisi
Soran+1 yılAlice in borderland netflix dizisi bilirmisin cok guzel
Cevap sahibi+1 yılHeee bitirdim ben onu evet ya aşırı aşırı güzeldiiii
Cevap sahibi+1 yılAnne biz kimden kaçıyoruz? Bunu izledin mi Türk yapımı
Soran+1 yılaynen yaa cok iyidi ucuncu sezonu gelebilir gibi o sondaki joker kartini gostermeleri de zaten bir seyin isareti gibiydi. Yok onu izlemedim ama duymustum gecen gun ama zaten genel olarak pek fazla dizi izlemem turk yabanci ama netflix dizilerine basladiktan sonra boyle guzeller denk geldikce izlerim ama turk dizilerini ne bilim cogunlukla ayni oluyor yavas ilerliyoz
Cevap sahibi+1 yılBence gelmez zaten bu dizinin mangası var. Manga da joker kartı yeni hayatı temsil ediyor ve tekrar oraya gitme şansı olabilir gibi gösteriliyor ama bence yani bana göre dizi bitti 3. Sezon gelmesi saçma olacak gibi sonu çok bağlı bitti merak uyanıdırıcı değildi yani
Cevap sahibi+1 yıl2. sezonu da bana göre çok yavaştı oyunlar güzeldi ama çok uzatmışlar gibi geldi ilk sezon daha iyiydi bence
Soran+1 yılSahur yapiyordum da kusura bakma.
Aynen mangasi varmis ordan gelmeymis. Joker kartin neyi temsil ettigini bilmiyom zaten mangasini izlemedim ama okudugumda gore (ingilizce sayfalarinda) evet cok fazla material konu yokmus geriye kalan hani 3. bir sezonu dolduracak kadar o yuzden olanlardan ziyade biraz da artik senariste kalma bir sey eger guzel bir seylerle doldurabilirse yazip bir guzel baglanti bi son yapabilirse falan neden olmasin cunku cogun aklinda birakin o sondaki joker kartiydi. Ustelik benim de merak ettigim hani arisu (bas rol) ruyadan uyandiktan sonra hastanede o usagi kizi gordugunde birbirini tanimamalari ama yinede tanir gibi olup sonra parkta dolasip hava almalari yani ordaki o karakterlerin aslinda birbirini tanimamasi vs bence yazik olurdu ne guzel oyunlarda beraberlerdi sona kadar beraber geldiler vs sonra bi ruya ugruna herkes yabanci kimse kimseyi tanimiyor etmiyor aramiyor da falan ne bilim biraz yazik olur be bana gore hosuma gidiyordu cunku ordaki o arkadaslik o olusan grup, baglilik falan guzel bir takim olmuslardi. Bence ikinci sezon guzeldi aslinda, yavas falan ilerledigini de pek dusunmedim, oyunlarin daha psikopat oldugu ayrica hosuma gitti ozellikle bu maca krali yok mu onune geleni vuran falan baya aksiyonlu heyecanliydi o kisimlar falan adam bildigin eski asker, ozel timden gelme gibi. Bide diger hapisteki, sayi bilmece dort kisilik oyun falan bence onlar da cok heyecanli ve guzeldi. Valla bilmiyom ben 3. bir sezonun olup orada bitmesini isterdim, en azindan oyunlardaki gibi gercek hayatta da o takimin bir sekilde bulusup beraber olmalarini gormek isterdim...
Cevap sahibi+1 yılAynen dediklerine katılıyorum ama bana gelmeyecekmiş gibi geliyor gelse güzel olurdu bende 2. sezonda sadece bu saydıklarını beğendim. Bir de doktorun ölmemesi bana saçma geldi geri kalan güzeldi ama ilk sezonu daha çok sevmiştim onu demek istedim. Bakalım gelirse izlenir kauwpwğkqlw
Soran+1 yılSacmadan ziyade sanirim vicdan yani orada bir cok oyuncu hani mantikli dusunerek olsun kendini feda ederek, pes eden oldu vs vs bencede bu adam vicdani bu sekilde rahat edecekti boylelikle bilerek yanlis cevap verdi. Ilk sezonlar zaten genelde ordan basladigi icin her sey ve insanin izleme sebebi orasi oldugu icin ilk sezonlar illa her zaman sevilir yoksa ikinci sezona nasil gelmis olabilir insan😂😂aynen izlenir inshallah gelir valla ve okuduguma gore eger gelirse bu sene yani 2023 sonu ya da 2024 basi gelebilirmis vuhuuu kjfdjfgdg var mi baska izledigin boyle yabanci diziler, netflix yani
Cevap sahibi+1 yılMy name izle kesinlikle çok güzel. Bir de ben twenty five twenty one bunu da çok beğendim ama bu aşk ve gençlik dizisi belki sevmeyebilirsin. Senin varsa bende öneri alabilirim
Soran+1 yılMy name nasil bir sey konu kategori olarak. Aynen pek aşklı keşkli seyler izlemem😅valla iste benim izlediklerim birini zaten soyledim dkdkdk bide squid game, la casa de papel, bide biraz ismi erotik seyli gelecek ama se* Education diye bir dizi var ne kadar ismi seyli gelse de hic bekledigim gibi degildi o hosuma gitti ustelik guzel hos komik bir diziydi sevdim yani, liseli gencler var komik olaylar oluyor falan eglenceli bir dizi yani bide boyle ufaktan askli duygularin girdigi zamanlar da oluyor kuslukler falan. Oyunculardan kaynakli biraz da bence, iyi oynuyorlar yani izletiyorlar kendilerini rolleri guzel yakisiyor😅bide son olarak vis a vis bu da cok guzel kadin hapisi ama psikopat birbirini olduruyorlar, birisinden yardim aldiginda hemen borclu kaliyorsun ona ve borclu kalmaman lazim cunku sonra kendi pis islerini sana yaptiriyorlar mecbursun, yapmazsan cezasini cekersin bazilarini da olduruyorlar iste dedigim gibi guzel heyecanli bir dizi. La casa izlediysen ordaki uc tanesi var bu dizi de zaten, iki tanesi zaten bu nairobi dedikleri digeri de bir tane hamile komiser vardi o, bir tane de baska o pek sey degil ama tanirsin eger la casayi izlediysen
Cevap sahibi+1 yılİzledim ama sevmedim yarıda bıraktım diziyi. My name babasını öldüren kişiyi bulmaya çalışan bir kızın hikayesi aşırı güzel aksiyonlu seversin yani mutlaka izle
Soran+1 yılHangisini izledin. Netflix dizisiyse izlenilebilir bi ara
Cevap sahibi+1 yılLa case de Papel. Evet netflix dizisi 8 bölüm olması gerekiyor zaten hemen akıyor mutlaka izle bence çok çok iyi
Soran+1 yılO izlenmez mi yaa sahanedir o kfjgkffdkfhl baktim simdi kore dizisiymis, guzeldir o zaman koreliler bu son zamandir ozellikle squid game ile beraber baya bu dizi film konularinda amerika hollywoodu aratmiyorlar, tabi netflixin yardimiyla. He bu arada baska bir dizi daha izlemistim netflixte All of us are dead kore dizisi yine zombili, cok muhtis heyecanli gerilimi bol bir dizi cok seviyom bu tarz ve zombi dizi/filmlerini. Bunda bi 5 sene kadar once ilk izledigim kore filmi yine zombi filmiydi train to busan diye hayran kaldim o heyecan olsun cekimi falan cok muthis bi gerilim ve heyecani var. Eger o tarz seviyorsan bu iki saydiklarimi da mutlaka izle...
Cevap sahibi+1 yılİzledim bu ikisini evet çok iyiler gerçekten
Soran+1 yılSende mashallah cok hizli okuyorsun saskinim Şu an kdjgkdjgk
Cevap sahibi+1 yılNeden hahwıwhwjqhqjhq
Cevap sahibi+1 yılÇok kitap okurum belki ondan olabilir alwıwğwıqğkwpwkwp
Soran+1 yıl45sn yaziyordu gonderdigimde ne ara gordun okudun da yazdin mashallah yani😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahhahahahahahhah
Soran+1 yılokuma yarsima birincisi ya fkjgkfg
Cevap sahibi+1 yılİlkokulda gerçekten birinciydim skıwğwwkpwowpw
Soran+1 yıldemek ordan gelme, bir seyler var biliyordum hhfjhjkhjghkl
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılJAIWĞWĞQPWĞWOWĞWPWĞQPĞWPWPW
Soran+1 yılhahahhahahahahah😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen uyumuyorsun kesin galiba ıwkwowpwpwpwo
Soran+1 yılaynen 2 saat var bekliyom iste arayacam😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim de 2 saat var dershaneye off aşırı da uykum geldi çok kararsızım ne yapsam diye
Soran+1 yılValla biliyon mu benim de cok tatli bir uyku cekesim var aklimdan da gecmiyor degil bazen seytanin vesvesesi gibi git yat uyu yaa diyor ama olmaz su parmagima bir care bulmam lazim fkdgjfkgfg
Cevap sahibi+1 yılaynen uyuma sen git my name izle
Soran+1 yılAynen ben gidip benim adim name izleyeyim madem
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılOFF LEIWĞWĞWĞWĞPWPWPWPWPPW
Soran+1 yılHAHAHAHAHAHAHAHAHA😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılO kdar konuştuk ama adını hiç sormadım adın ne
Soran+1 yılIbrahim, senin?
Cevap sahibi+1 yılZehra
Soran+1 yılMemnun oldum
Cevap sahibi+1 yıl2002 lisin dimi? Hangi ay
Cevap sahibi+1 yılBende
Soran+1 yılYok degilim 2001, eylul sen?
Cevap sahibi+1 yılben 2002 Nisan
Soran+1 yılee az kalmistir dogum gunune o zaman
Cevap sahibi+1 yılAynen 16 gün kaldı başak burcusun demek
Soran+1 yılyok degilim, terazi xD Simdiden dogum gunun kutlu olsun. Bu arada bu burc murc isleriyle ilgilenmiyom pek, sadece ne oldugumu biliyorum dkjdkjg
Cevap sahibi+1 yılvayy terazi demek
Soran+1 yılYees. Cok mu iyi ne kfjgkfjgk
Cevap sahibi+1 yılAslında hiç sevmem terazi insanını ama bu aralar seviyorum iyi kişiler de varmış aralarında kwuwğwpwkwppwo
Soran+1 yılHayirdir inshallah kfgkjfgfj benim ne sucum var ben evde televizyon izliyom lfkflhldlkgdlkgdl
https://www.youtube.com/shorts/fDjhHLAAWF8
Cevap sahibi+1 yılHaklısın birine göre yargılamamak lazım geçte olsa öğrendik.. kaıwpwpwpwpwp
Soran+1 yılHelal bize bee, alkis👏
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılBende Koç burcuyum sormadın ama söyleyeyim skıwğwğwpwğwpwğw
Soran+1 yılKoc burcu bi kiz arkadas var biraz sikintili sende oyle olmayasin inshallah basimiz dertte yoksa kfdjglflgkfkgfklg
Cevap sahibi+1 yılNasıl sıkıntılı sjwuwpwowkwp
Soran+1 yılYani boyle siniri ofkesi olsun falan cabuk parlayabilen biri korkuyom sizden dkjgjgkdjkgdkgd
Cevap sahibi+1 yılEvet bende öyleyim gerçekten
Soran+1 yılPeki sen boylemisin yoksa hani burcuna gore yasamaya calisan birimisin, ornek "aa burcumda kiskanclik yaziyor, sevgilimi deli gibi kiskanirim ben" gibi dusuncelere mi giriyorsunuz. Valla ben benimkinde ne yazar bilmem ama ben buyum, ister tutsun ister tutmasin ona gore de degisemem ya kendimi burc denileyen sey icin - sen kimsin ki beni degistiriyon sfksfkjskkgs😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok be özelliklerini taşırım. Mesela şöyle diyeyim ben koç burcu olduğumu söylediğim zaman insanlar asla inanmıyorum senin kadar merhametli ve naif bir insan nasıl koç olabilir diyorlar hatta skwpğwqlqğqğqğwğ hocam da aynısını demişti ama öyleyim sinirliyim gerçekten demek ki karşıdan öyle durmuyorum zaten genelde bana masum suratın var diyorlar sinir oluyorum ama yapacak bir şey yok ksıwpwğqpwpwpq
Soran+1 yılmasum mu kdjkdgkjdg ufak tefek bir seymisin ki hahahahaha valla ben sessiz sakin komik derler sakaci ugrasmayi falan severim samimiyeti ne bilim kavga dovus surekli huzursuzluk falan bu tarz seyler benlik degil sevmiyom, ben samimiyeti yakinligi seviyom ugrasalim birbirimizle guzel olalim eglenelim gulelim falan yani kfgkjfgkfgfg ironi olayini mesela cok severim cok iyi yaparim gozlerimel sonra yan yan bakarim anliyor mu diye ya da tepkisine bakmak icin ustune gulerim falan hosuma gidiyor bu tarz seyler, ne o oyle hep somurtmak sakadan anlamayan ona buna her seye alinip kusmek hayat mi gecer oyle, asin beni kurtulayim yani kfgjkfjkfjkjskjgskjdgkdhkh😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılUfak değilim be çok uzun olmasam da 166 boyum demek istediğim hep öyle diyorlar bilmiyorum 🤷🏼♀️ bende öyle şaka yapmayı, sohbet etmeyi çok severim tabi insanına göre ama yeri geldi mi de kavga edeceksin kimse bana laf atamaz ya da beni üzemez buna izin vermem
Soran+1 yılGuzel aslinda boyun tam kiz boyu
hahahahaha sen simdi bak baya olayi ciddiye negatif kisma cevirdin, ee heralde o tarz seylerde herkes bir seyler yapmaya calisir ben genel olarak hani sakadan anlamayan en ufak bir laf sokmada olsun saka sadece sevgiden o samimiyetten o da ama karsilik olarak "sen bana ne dedin he ne dedin" gibi siddet kavga dovusten anca anlayan kisimdan bahsediyorum, bunlarla gecinilmez bir sey de denilmez ne desen batar hep bi huzursuzluk hep bi kotu negatif bu hava olur ortamda
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru haklısın. Arkadaş çevrenin olması ne güzel valla
Soran+1 yılAynen oyle o yuzden boyle negatif huysuz gecimsiz insanlardan uzak duracan
Cevap sahibi+1 yılAynen senin boyun kaç saçma ama merak ettim skwowppwpwp
Soran+1 yıl183 merakli seni dkfgjfdkjfkg
Cevap sahibi+1 yılOha
Soran+1 yıloha mi, erkek boyu iste bu kadar sasirman beni sasirtti uzayda falan yasamiyorsan kdjgkdjgdjkg
Cevap sahibi+1 yılAhgwwowpıwowk ayy baya uzunsun bence
Cevap sahibi+1 yılNeyse maşallah diyelim nazar değmesin
Soran+1 yılAynen tesekkurler efenim😂😂ama zayifim iste o kotu o konuya bende sinir oluyom kdgjkdjkgd sen kacsin
Cevap sahibi+1 yılKaç kilosun ki
Cevap sahibi+1 yılBende 60 kiloyum :((((
Cevap sahibi+1 yılAslında kilolu değilim ama karın Kasım olsun isterdim onun için çabalıyorum…
Soran+1 yılboyuna gore iyi iste bence guzel valla daha nolsun, yani kilo verecem diyorsun uc bes verebilirsin de cok da kilolu sisko degilsin yani
Soran+1 yılkarin kas kolay yaa evde mekik cektin mi oldu bu is. Valla bilmiyom tartilmiyom da cunku az biliyom o yuzden oraya cikip da moralimi bozamam dkjgkdgjkdg
Cevap sahibi+1 yılKilo almak daha zor benim kardeş de öyle ama güzel bir beslenme programı ve spor ile başarırsın sadece kendine güven 💪🏻
Soran+1 yılAynen zaten spora basladim ama simdi ramazanlik girince araya gitmiyom bitince tekrar devam ederim artik...
Cevap sahibi+1 yılAnladım hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılTesekkurler seninde inshallah
Cevap sahibi+1 yılteşekkürlerrr
Soran+1 yılRicalarrr
Cevap sahibi+1 yılKonu bitti
Soran+1 yıl162 yorum👏😂
Cevap sahibi+1 yılJahwpwğwpwğwpğwpwpq
Soran+1 yılnerden nereye kfjkfhkgkj
Cevap sahibi+1 yılBiri dalga geçiyor benimle onunla uğraşıyorum jsıwpwpwpwpw
Soran+1 yılkim gjghfgfhhg
Cevap sahibi+1 yılne bileyim inanmıyorum ama sapık mıdır nedir neyse ya engel atacağım
Soran+1 yılat gitsin pis sapik dkjgkdjgk
Cevap sahibi+1 yılaman ya ne mal insanlar var neyse
Cevap sahibi+1 yılŞaka maka uyumadım şu an şok içerisindeyim eve gelince yatacağım artık off
Soran+1 yılAynen oyle yap bende oyle yapacam zaten
Cevap sahibi+1 yılBen 4 de geliyorum 🥲
Soran+1 yılValla ben ne zaman gelirim bilmiyom ama en gec 13 diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılYani 1 anladımmm anladım iyi uykular sana şimdiden
Soran+1 yılTesekkur ederim sana da
Cevap sahibi+1 yıleyvallah
Soran+1 yılGorusuruz🙋♂️
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz 👋🏻
Soran+1 yılBen aradim konustum halletim isimi Şu an yatabilirim hehe skjskjg
Cevap sahibi+1 yılİyi uykular ben hala dershanedeyim ://
Soran+1 yılHayirli geceler kfgkfhkkh
Cevap sahibi+1 yılsanadaa
Soran+1 yıltesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılTuğçe istek atsana bana bi
Soran+1 yılTugce derken
Cevap sahibi+1 yılayy pardon bende diyorum kız neden yazmadı yanlış yere yazmışım 🙈😅😭
Cevap sahibi+1 yılsonuncu emoji yanlışlıkla oldu
Soran+1 yılsorun degil ya😅
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
Soran+1 yıl😁😁
Cevap sahibi+1 yılBu sefer ben hastalandım çok kötüyüm :/// dün dondurma yemiştim bugğn de sınav vardı gidemedim
Soran+1 yılDikkat et ya knk. Havalar cok da sicak degil daha, ustune su icseydin. Cok gecmis olsun🙏😇
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ne bileyim ya çok canım çekmişti bir de cumartesi iftar var parka gideceğiz inşallah iyileşirim
Soran+1 yılBende cumartesi gidecem bir yere😅 gecen sene de vermislerdi oraya yine gidecez bir suru cesit yemek tatli cay kahve guzel oluyor kdkdkdj
Iyilesirsin bence yaa eger oruc tutmayacaksan daha cabuk iyilesirsin de niyetlenirsen tabi kisitlar biraz
Cevap sahibi+1 yılYok canım tutacağım tabikii de kazaya bırakamam oh ne güzel bizim de hocalar ile ama birtakım olaylar oldu inşallah iptal olmaz da giderizz kalabalık iftar çok güzel oluyor ya
Soran+1 yılaynen guzel olur yaa hem insan kalabaligi olarak hem sohbet muhabbet yeni insanlarla da tanisma imkani olabilir bide bir suru cesit yemek insanin istahini aciyor resmen kdfjgkfg
Cevap sahibi+1 yılaynen bakalım bizim nasıl olacak sjwuowjw
Soran+1 yılHadi bakalim inshallah guzel olur dkgjjdg
Cevap sahibi+1 yılaynen istek atsana arkadaş olalım
Soran+1 yılAtayim
+1 yılHastaysaniz Allah izin vermiş zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılYani cok cok siddetli degil Şu an , var hafif ama istahimi da kesti biraz sanki - o yuzden hani sabah ne durumda olurum bilemedigim icin niyetlenip tekrar bozmak mi gerek (eger devam ederse tabi) yoksa anin (yani Şu an ) durumuna gore mi karar vermek gerekir...
- +1 yıl
şu an durumunuza göre karar verseniz iyi ama normal bir baş ağrısı oruçlu insanda olur bunun için bozulmaz bence
Soran+1 yılPeki Şu an bas agrisinin istaha vurmasi ve bu yuzden sahurda pek bir sey yeme imkanin olmayinca niyetlensen zaten ac kalacan, yani buna dayanirmiyim bilemem ki zor yani...
- +1 yıl
Kendi durumunuzu en iyi siz bilirsiniz buna siz karar verin ne desem boş
Soran+1 yılYanlis yapmiyorumdur inshallah, imsak da oldu olacak...😔
Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok ağrıyorsa dayanamiycak kadar bence niyet etme
01 Yorumla
Soran+1 yılYani oyle kendimi yerden yere atmiyom ama rahatsiz edici evet bazen birden sanki durter gibi bi siddetleniyor gibi anlik bide istah birakmadi o da var iste...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar