Kuzum benim akşama kadar canı çıkıyor ev di çocuk du iş ti derken akşama kadar canı çıkıyor çok yoruluyor güzelim benim eee bende iftara sürpriz olsun diye karıma şöyle güzel bir sofra hazırladım hoşuna gider mi?

Kuzum benim akşama kadar canı çıkıyor ev di çocuk du iş ti derken akşama kadar canı çıkıyor çok yoruluyor güzelim benim eee bende iftara sürpriz olsun diye karıma şöyle güzel bir sofra hazırladım hoşuna gider mi?

Evet bende hoşuna gider hazırlayabilirsin. kızlar bu tür yemekleri sever romantik olmalı ama mesela mumlar eksik burada. sonra çiçekler de eksik gibi. birde yemek çeşidi az olmuş sanki
kızlar çok çeşit yemekleri daha çok severler bu yüzden de zengin menü olmalı

Kadınım yok ama kendimi mahrum etmem. 5 çeşit baharatla kıyma. Araya sumaklı soğan
Böyle erkekler yerine oturup tv izleyen erkekleri seçiyorsunuz ya kızlar... müstehak size nasip olmaması 😂
Ellerine sağlık kardeşim, yengeye selamlar...😃
Erkek olsam düşerim
Bir zamanlar erkek olarak bende cevap vereyim al beni jddjdj
Sarışınım ayol🥺
Yeeps😊
Cevap
3Cevap
"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"
burada sanki eşe veya sevgiliye bir gönderme var gibi 🤠
Abla gelde anlat işte. Aslında çok basit bir sofra kurması ama maalesef tembellik var. Yap ne olucak eline mi yapışıcak. Hem kadın mutlu olur, o mutlu olursa sende mutlu olursun.
Her kızın hayali 😍 Erkek halimle beni bile düşürdün yahu
Xmsmmxns
Ya bir an ciddi sandım 😂
Yengem beğenmez olur mu hiç😂😂
Çaysız sofra kuran adam emmioğlumdur.. 😄
Düştüm.. 😅
@Balhaatunn ben sana ne zaman özelimi anlattım ne zaman seninle konuştum?
Gidip insanlara benim hakkımda konuşuyorsun beni tanımazsın ben seni tanımım bu hakkı sana kim verdi şimdi gelde açıkla insanları ne diye zan altında bırakıyorsun?
Aşıksam bir duygu beslediysem bundan size ne bu hakkı kimden nereden alıyorsunuz?😠
Eveeett saat 12 yi geçtiğine göre şimdi o sofrayı topla bakalım. Makus talihimiz 😢
Knk kadınlar ince ruhtan anlamıyor valla bak
Seve seve dımı sjsjjs
Oy kurbane khudeyte 😂
Kadınlar hiçbir şeyi hak etmiyor knk
Bayilir dibi düşer 😂
Düştüm 😋
Düşmelik WCSMXHDDND
ASO sen ne diyorsun 😅
Aso da kim yahu ben Ji Chang Wook..😄
😂😂 ben de kaptan Amerika
Evet hoşuna gider
Tabiki hoşa gider