Ramazan Sahura kadar uyumayan yok mu yaa🤣? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şöyle bir konuşsak tanışsak dertleşsek? 🤣Aaaaaahhhhhh aaahhh... eski ramazanlar nerde beee 🤣🤣 Sahura kadar uyumayan yok mu yaa🤣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl eskiler kaldimi Türkiye değişti artık 😁 ancak gece mesaide çalışan kişiler ayakta kalır 🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben çalışmaya bakmıyorum yaa uyanık kalıyorum mesela 🤣 Yorumla eray1970 +1 yıl sen kafa dağıtmak için kalıyorsun ondan 😁🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur 🤣🤣 Yorumla eray1970 +1 yıl ya niye onceden erkekler maviydi şimdi pembe yapmışlar bizi 😳😳 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben kendimi de mavi görüyorum şu an seni de sen kız mısın ki? Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sabah ezana kadar online ben 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu geç mi gördün o zaman 🤣 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Evet bacım Yorumla Soran +1 yıl Ayy bugün bacın yarın ihtiyacın 😋 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl şu an karşında bir erkek var ayıp değil mi birader haha Yorumla Soran +1 yıl La KS şaka mı yapıyor ya da ciddi mi hiç anlamıyorum 🤣 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Kızım gerçekte şu an KS şakasına maruz kaldı site bende şakaya uyum sağlayıp erkek profili koydum kendime Yorumla Soran +1 yıl İyi de ben hep kızları kız erkekleri erkek gördüm gün boyunca dün geceden itibaren yani ne ara oldu peki bu? Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Bugun öğlen oldu bir nisana özel gece 12 ye kadar böyle Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Şimdilik yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadarını anladım artık bu işler çok eskide kalmış 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dayanamam sahura kadar uyurum mutlaka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım zaten uyudun uyandın ve şu an da geri uyudun muhtemelen 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle oldu 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi seviyorum ya hep doğru düşünür tahmin ederim 🤣🤣🤣 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyucam smdi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım tam uyurken yazıyorsun ne diyeyim iyi geceler o zaman 🤣 Yorumla
balikcı01 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl burada kanka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah bro tek tük de olsa burdayız demek ki hala 🤣 Yorumla balikcı01 +1 yıl Yani cakisiyok Yorumla Soran +1 yıl Tüh o zaman olmadı bak 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eskiler kaldimi Türkiye değişti artık 😁 ancak gece mesaide çalışan kişiler ayakta kalır 🤣
Valla ben çalışmaya bakmıyorum yaa uyanık kalıyorum mesela 🤣
sen kafa dağıtmak için kalıyorsun ondan 😁🤣😂
Doğrudur 🤣🤣
ya niye onceden erkekler maviydi şimdi pembe yapmışlar bizi 😳😳
Valla ben kendimi de mavi görüyorum şu an seni de sen kız mısın ki?
Sabah ezana kadar online ben
Soruyu geç mi gördün o zaman 🤣
Evet bacım
Ayy bugün bacın yarın ihtiyacın 😋
şu an karşında bir erkek var ayıp değil mi birader haha
La KS şaka mı yapıyor ya da ciddi mi hiç anlamıyorum 🤣
Kızım gerçekte şu an KS şakasına maruz kaldı site bende şakaya uyum sağlayıp erkek profili koydum kendime
İyi de ben hep kızları kız erkekleri erkek gördüm gün boyunca dün geceden itibaren yani ne ara oldu peki bu?
Bugun öğlen oldu bir nisana özel gece 12 ye kadar böyle
Şimdilik yok
O kadarını anladım artık bu işler çok eskide kalmış 🤣🤣🤣
Dayanamam sahura kadar uyurum mutlaka
Sanırım zaten uyudun uyandın ve şu an da geri uyudun muhtemelen 🤣
Evet öyle oldu 😅
Kendimi seviyorum ya hep doğru düşünür tahmin ederim 🤣🤣🤣
Uyucam smdi
Anladım tam uyurken yazıyorsun ne diyeyim iyi geceler o zaman 🤣
burada kanka
Eyvallah bro tek tük de olsa burdayız demek ki hala 🤣
Yani cakisiyok