Allah sabrını veriyor bir şekilde fakat gezince ve yanında birileri yemek yiyince kokuyor yemecikler ahhh iftara daha çok var🥺😏

Allah sabrını veriyor bir şekilde fakat gezince ve yanında birileri yemek yiyince kokuyor yemecikler ahhh iftara daha çok var🥺😏
Harbiden aslında en zor bu oluyor mesela benim babam şeker hastası olduğu için oruç tutamıyor yani o yüzden mesela bazen yanında oturuyorum adam da rahatsız oluyor kalkıp gidiyorum ama adam böyle yemek yerken var ya ağzım sulanıyor 😂
Selam gadası 🙃
Çok şükür öyle oruç yiyen arkadaşlarım yok. Olsalar bile benim yanımda yemez icmezler.
Ben tek oruç tutan kişiyim tutmaları beni üzüyor 🤣
Allah uzun ömürler versin hepsine ama tez zamanda dini konularda üzerlerine düşen görevleri yerine getirirler deprem olurken Allah'ım yardım et demekle olmuyor bazı şeyler 🙃 Allah hidayet versin
Amin bende onu düşünüyorum 🥺
Hayat kısa öldükleri zaman yanlarında sevap götürmeleri gerek yoksa işleri zor olur dünya işleri insana ahirette yardımcı olmayacak
Çalışmak beni zorluyor…
Cevap
10Cevap
Neredeyse hiç zorluk yok. Hatta olmadığı için rahat hissetmiyorum
Nikotinsizlik, Kafeinsizlik
Uyku yapması dışında zorluğu yok.
Baş ağrısı ders çalışmama engel oluyor.
Ben tutmuyorum. ama her insan gibi aç kalmak beni de zorlar tabi ki de aslında su değil de kan şekerim düştüğü için daha çok açlık beni zorlar
Dışarıya çıktığımda yarını yokmuş gibi yemek yiyen, su, kola, bira falan içenler...
Biraz halsiz oluyorum, onun dışında zorlayan bir durum yok.
Hiçbir şey zorlamıyor bıraksalar 2 gün üst üste tutarım
11 ay uğramayan yemek tatlı videolarının ramazanda Keşfetimi işgal etmeleri 🥲
Zorlamıyor beni alıştım
Çalışmak sürekli ayakta kalmak yoruyor
Hiç zorlanmıyorum desem
Sen zorluyorsun dudaklarını öpmek emmek istiyorum
Susuzluk
zorlayan bir şey yok çok şükür
Açlık zorluyor
cinsel arzularım
şehvetli istekli kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?