Ramazan Ramazan davulcusu geçtiğinde bakıyor musunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Merhaba KS halkı ailesi Ramazan'ı şerif de davulcu sesi duyduğunuz da pencereden veya balkon evden bakıyor musunuz Davulcuya en son ne zaman baktınız Ramazan davulcusu geçtiğinde bakıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır bakmam 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Davulcuya bakmaya gerek yok ki adam Ramazan ayın boyunca 10 kere kapıya geliyor bahşiş diye 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Önceden bakardım da artık bakmıyorum sesini duymak yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçen senelerde bakıyordum ama bu sene hiç denk gelmedim ✌️ 1 0 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben küçüklükten kalma, sesinden korkuyorum ama yine de seviyorumm 😅 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Görmüyorum ki E5 üzerinde oturuyorum gecmiyorlar buradan 1 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl mümkünse geçmesin ben rahatsız oluyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır bakmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır bakmam
Davulcuya bakmaya gerek yok ki adam Ramazan ayın boyunca 10 kere kapıya geliyor bahşiş diye
Önceden bakardım da artık bakmıyorum sesini duymak yeterli oluyor
Geçen senelerde bakıyordum ama bu sene hiç denk gelmedim ✌️
Ben küçüklükten kalma, sesinden korkuyorum ama yine de seviyorumm 😅
Görmüyorum ki E5 üzerinde oturuyorum gecmiyorlar buradan
Ritim tutup dans bile ediyorum dhdh
Bakmıyorum 😄
mümkünse geçmesin ben rahatsız oluyorum
Hayır bakmıyorum