Ramazan Sahurda yiyip yatar mısınız yoksa ezana kadar bekler misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Sahurda yiyip yatar mısınız yoksa ezana kadar bekler misiniz? Sahurda yiyip yatar mısınız yoksa ezana kadar bekler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Bekliyorum gece kuşu oldum geceleri hiç uyuyamıyorum uyku kalmadı 😒 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😇 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Ben iftardan iftara oruç tutuyorum uyanık olduğum süreçte bol bol su içmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sahuru beklemiyorum ben, yiyip yatacağım birazdan 🙄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben tutmadığım için yemiyorum. sadece akşam veya gece yer uykum gelince de uyurum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Oruç tuttum zamanlarda yiyip yatıyorum Öteki türlü uykum bölünüyor çünkü 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Uyuma fırsatım varsa uyurum, baktım geç kalıyorum yiyip uyurum.. 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslında yiyip yatmam gerektiğini biliyorum ama biraz daha su içebilmek için biraz beklediğim doğrudur. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Erken uyurum. muhakkak. sahura kalkarım yemek yemeden dahi sadece su içip niyet edip uyurum 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ezana az kala işte su falan içilir miden falan kaşınıyorsa biraz yemek yenir gibisinden 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ezanı beklerim şu an okunuyor namaz kılıp yatarım sonra 1 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sahurumu ya is yerinde yapiyorum ya da sahuru yapip ise gitmek icin evden cıkıyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yiyip yatmıyorum, sahura kalkıyorum 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Değişiyor bazen yatıyorum bazen beklerim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sahuru beklemişken namazida bekliyorum 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zaten ezana yakın sahur hazırlıyorum.. 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ezana kadar beklerim yiyip yatmak rahatsız edici 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bekliyorum gece kuşu oldum geceleri hiç uyuyamıyorum uyku kalmadı 😒
😇
Ben iftardan iftara oruç tutuyorum uyanık olduğum süreçte bol bol su içmeye çalışıyorum.
Sahuru beklemiyorum ben, yiyip yatacağım birazdan 🙄
Ben tutmadığım için yemiyorum. sadece akşam veya gece yer uykum gelince de uyurum
Oruç tuttum zamanlarda yiyip yatıyorum Öteki türlü uykum bölünüyor çünkü
Uyuma fırsatım varsa uyurum, baktım geç kalıyorum yiyip uyurum..
Aslında yiyip yatmam gerektiğini biliyorum ama biraz daha su içebilmek için biraz beklediğim doğrudur.
Erken uyurum. muhakkak. sahura kalkarım yemek yemeden dahi sadece su içip niyet edip uyurum
Ezana az kala işte su falan içilir miden falan kaşınıyorsa biraz yemek yenir gibisinden
Ezanı beklerim şu an okunuyor namaz kılıp yatarım sonra
Sahurumu ya is yerinde yapiyorum ya da sahuru yapip ise gitmek icin evden cıkıyorum
Ezana kadar bekleyen tayfadanım
Yiyip yatmıyorum, sahura kalkıyorum
Değişiyor bazen yatıyorum bazen beklerim
Yiyip yatarım
2'ye kadar falan beklerim
O zaman yerim
Yatarım
Sahuru beklemişken namazida bekliyorum
Zaten ezana yakın sahur hazırlıyorum..
Ezana kadar beklerim yiyip yatmak rahatsız edici
Ezanı beklerim
Gece yemem