İFTAR GRUBU KAVGA?

arkadaslar merhaba benim 8 arkadasimla bir iftar grubum vardi (20dakika oncesine kadar) birlikte iftar yapmayi planladik bir yerde yemek yemeyi neyse bir yer bize tabldotta 50 tl onerdi (iyi bir yer) baska bir yer 140 demis, gruptan biri 140ta yitelim dedi diger arkadasim da indirim yok mu dedi o kadar kisiyiz dedi ben de indirim istiyorum yok mu dedim karsimizdaki kiz anca istemenizle kalirsiniz zaten yanitini verdi ben de "50 tlye gorunce arkadasimla sasirmistik" dedim 140lik kiz bana "cok uzulduyseniz gidin orada yiyin" dedi arkadasim niye bu madar ters daveandigini vs sordu ben de bisey demedigimi ortaklasa bisey yapmaya calistigimizi soyledim o da uzatma bos konu 140 ediysek 140 bu kadar ustelemeyein demeye basladi ben de istenmeyen yerde durmam iyi iftarlar size dedim ciktim? grupta bir arkadasim disinda digerleri sadece ne akdar sacmaladiniz tartismayin vs dedi kiz beni acik acik istemedigini soyledi resmen cok uzuldum sizce o kiza akrsi gercek hayatta nasil davranmaliyim gercekten cok uzuldum
İFTAR GRUBU KAVGA?