Ramazan Ramazan ayının en sevdiğiniz yanı nedir? Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Benim aile ve arkadaşlarla yapılan toplu iftarlar Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ramazan ayının en sevdiğiniz yanı nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim yanı yok 1 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kalabalık aile sofralarıBugün yemek de ne var sorusu 🍒 1 7 Yorumla Ozii55 +1 yıl Bugün yemekte ne var peki 😀 Yorumla anavrinn7 +1 yıl Bu cevabı beklemiyordum😂😂Yapana henüz ne olduğunu ben de sormadım.. bi 4 den sonra ayaklanıp sıkıştırırız ne var ne yok diye..😃 Yorumla Ozii55 +1 yıl Sordun mu bari 😀 Yorumla anavrinn7 +1 yıl Kremalı mantar çorbası Bir kaç meze Tavuk sote pilav 😋🙏 Yorumla Ozii55 +1 yıl Bende kuru fasulye pilav yedim 😉 Yorumla anavrinn7 +1 yıl Waow afiyet olsunn Yorumla Ozii55 +1 yıl Sanada şimdi sahura kadar takılma vakti 😀 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Kesinlikle öyle. Arkadaşlarla yapılan o kadar sarmaz da aile ile iftar başka 0 1 Yorumla Ozii55 +1 yıl Bencede 😀 Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bana ramazan değil bu yıl bir sürü sorunum var onları halletmeye çalışıyorum 0 3 Yorumla Ozii55 +1 yıl Hadi ya ne gibi Yorumla kirmizilkiz +1 yıl İş olayları Yorumla Ozii55 +1 yıl Hmm anlatmak istersen dinlerim Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İftar sevinci kanki işte yemek yemenin muhteşem hazzı 0 0 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İftarda hayvan gibi yemek 🤤 0 1 Yorumla Ozii55 +1 yıl Aynen öyle bide tatlı varsa ohh 😀 Yorumla
dilhun328 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sahur dışında her yanını seviyorum 0 1 Yorumla Ozii55 +1 yıl Sahura çoğu zaman bende kalkmiyorum calistigim icin Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sıcacık pide yemek bence😋 0 2 Yorumla Ozii55 +1 yıl Yaaa afiyet olsun 😉 Yorumla 1Pandora +1 yıl Tşkler sana da☺️ Yorumla
yazorlama Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sanki ramazan ayında evimize bereket geliyor 0 1 Yorumla Ozii55 +1 yıl Geliyor bencede Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birliktelik 0 0 Yorumla
Taçsızツprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çok mübarek bir ay:) 0 4 Yorumla Ozii55 +1 yıl Hadi ya gercekten mi 😀😀 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Eveyt:)) Yorumla Ozii55 +1 yıl Tacın nerde senin ya Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevdiğim yanı yok
Kalabalık aile sofraları
Bugün yemek de ne var sorusu 🍒
Bugün yemekte ne var peki 😀
Bu cevabı beklemiyordum😂😂
Yapana henüz ne olduğunu ben de sormadım.. bi 4 den sonra ayaklanıp sıkıştırırız ne var ne yok diye..😃
Sordun mu bari 😀
Kremalı mantar çorbası
Bir kaç meze
Tavuk sote pilav 😋🙏
Bende kuru fasulye pilav yedim 😉
Waow afiyet olsunn
Sanada şimdi sahura kadar takılma vakti 😀
Kesinlikle öyle. Arkadaşlarla yapılan o kadar sarmaz da aile ile iftar başka
Bencede 😀
bana ramazan değil bu yıl bir sürü sorunum var onları halletmeye çalışıyorum
Hadi ya ne gibi
İş olayları