Ramazan Sahurda neler tuketiyorsunuz? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 SahurSahurda neler yesek gündüz acikmayız? Sahurda neler tuketiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Et kavurması yersen ne susarsın nede açıkırsın tuzlusundan😛😂 1 0 Yorumla
yokyokyok1267056 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Granola yiyorum ben. Tabiki soğuk sütle🤤Onu yemezsemde salata ve yumurta. 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 40 , eic 45% 1 yıl Hurma muz su 1 2 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Hurma fiyatları bizim burada coşmuş vaziyette 😒😏😒😏 Yorumla psicoach 1 yıl 130 ti kilosu. 40. tl ye de var Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Yulaf lapasi 2 3 Yorumla yalnızadam1992 1 yıl Bence lapa olarak değilde üstüne ılık süt dökülürse daha doyurucu olur Yorumla justimagineit_ 1 yıl @yalnızadam1992 yok sevmiyorum öyle Yorumla yalnızadam1992 1 yıl Kız arkadaşımda sevmezdi yulafı süt ile yerken elimden alıp lapa yapıp getirirdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Et kavurması yersen ne susarsın nede açıkırsın tuzlusundan😛😂
Tost
krep
Çikolata
Granola yiyorum ben. Tabiki soğuk sütle🤤Onu yemezsemde salata ve yumurta.
Hurma muz su
Hurma fiyatları bizim burada coşmuş vaziyette 😒😏😒😏
130 ti kilosu. 40. tl ye de var
Yulaf lapasi
Bence lapa olarak değilde üstüne ılık süt dökülürse daha doyurucu olur
@yalnızadam1992 yok sevmiyorum öyle
Kız arkadaşımda sevmezdi yulafı süt ile yerken elimden alıp lapa yapıp getirirdi
kahvaltı
Hafif seyler
Tam pişmiş yumurta
kahvaltılık