Ramazan 2 ay Sahurda mantı yenir mi? seyda028 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Siz yiyor musnz Güncellemeler2 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sahurda mantı yenir mi? Sahurda mantı yenir mi? Cevapla 51 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
emre00Fenomen Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Ramazan konusunda 738 cevap paylaştı. Yok yenmez 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet sahurda mantı yenir neden yenmesin. normal bir yemek türü olduğu için evet oda yenir isteyen de yer diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay İdeal kilondaysan kilo sorunun yoksa ye ama karbonhidratlar 3 katı su tutar gün içinde acikabilirsin ve susayabilirsin 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 2 ay yenir tabi tam sahurluk bir yiyecek mantı hem tok tutar yoğurt sayesinde de uyku yapar 0 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 97% 2 ay Yenir fakat gün içerisinde biraz sıkıntıya düşersin 😄 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 43 2 ay Oldu olacak Turşu suyu iç...Gündüz susukluktan yan dur 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 42 2 ay yalnız yenmez bızede ıkram edeceksen hep beraber yenır :) 0 1 Yorumla seyda028 2 ay 😅😅😅 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Valla yemek secmem ama bunu sade yiyebilirim sos rahatsiz eder sabahina 0 0 Yorumla
Yamahamotocross Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Ağır gelir yemeyin bence midede rahatsızlık verir 0 0 Yorumla
azatdeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Yersen kilo alırsın bence rahatız eder Çünkü hamur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
omeryldd Takip Et Xper 1 Yaş: 26 2 ay Sahurda mantı yiyen net orucu bozmak için tutuyordur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yenir ama ben tercih etmem
Kahvaltı şeklinde yapabilirsin
Yenir ve yerim
İftara sakla derim.
Yok yenmez
Evet sahurda mantı yenir neden yenmesin. normal bir yemek türü olduğu için evet oda yenir isteyen de yer diye düşünüyorum.
İdeal kilondaysan kilo sorunun yoksa ye ama karbonhidratlar 3 katı su tutar gün içinde acikabilirsin ve susayabilirsin
yenir tabi tam sahurluk bir yiyecek mantı hem tok tutar yoğurt sayesinde de uyku yapar
Yenir fakat gün içerisinde biraz sıkıntıya düşersin 😄
Oldu olacak Turşu suyu iç...
Gündüz susukluktan yan dur
yalnız yenmez bızede ıkram edeceksen hep beraber yenır :)
😅😅😅
Valla yemek secmem ama bunu sade yiyebilirim sos rahatsiz eder sabahina
Ağır gelir yemeyin bence midede rahatsızlık verir
Yersen kilo alırsın bence rahatız eder Çünkü hamur diye düşünüyorum
Sahurda mantı yiyen net orucu bozmak için tutuyordur.
Yenir ama ağırlık yapar
Sahur da mantı yenir çok güzel olur 😋
Bol sarımsaklı olsa da yesek
Ağır gelir bence, ben yemem
Yenebilir midene güvenıyorsan