Hayır ben genel olarak uyumuyorum yani aslında ben tutmadığım için benim için fark etmiyor ben uykum geldiği zaman uyuyorum sadece. gün içinde sabah uyanırım 9 gibi sonra da gece 3 e kadar uyumam hiç bir şekilde. 3 de uykum geldiği zaman da uyurdum. bunların dışında insan yorgun ve aç olduğu için de uykusu gelebilir bu çok normaldir ve bu durumda bir kaç saatlik kestirmenin hiç bir şekilde zararı olmaz ama çok uyumamak lazım yoksa gece uyuyamaz insanlar.
Son iki gündür uyuyorum günüm verimsiz geçiyor. Ama sahura kadar uyanık kalınca öğlene doğru uyanıyorum ve güzel şeyler yapıyorum kendim için. Hem iftar da hemen geliyor. Ama diğer türlü günüm berbat geçiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bazen uyuyorum ama bu akşam dışarı arkadaşlarla pes ve bilardo oynamaya çıkmıştım keyifli güzel bir geceydi benim için...
ohh iyi yapmışsın
Hayır ama bugün biraz yatayım diye uyuyakaldım saat 10a kadar
bende aynısını yaptım uyumuşum canım sıkkındı
🙁☹️
Hayır nöbet tutuyorum zaten günlük yatma saatim 1 di 3 saat daha yatmayacağım ne var ki bunda 🤷♂️
😂😂 aynen az vakit oluyor
Uyumuyorum, bilakis uykum kaçıyor diğer aylarda olduğu gibi 😄
uykusuzlar tayfası
Aynen
Hafta sonuysa zaten çalışmıyorum, o yüzden de uyumam. Haftaiçi genelde 1-2 gibi yiyip öyle uyuyorum.
Uyuyorum. Sahurdan sonra uyuyamıyorum 2 gündür nedense.
Neden
Erken yatıyorum akşam 8:30 9 gibi bazen. Belki de ondandır. 4 de kalkınca uykuyu almış gibi oluyorum.
Aaa cok iyi nasi öyle erken uyuyon
Yorgunluktan ☺️ ve alıştım artık sabah 7 de kalkıyorum uykumu almam lazım. Erkenden yatıyorum.
Yarım saat kestirdim
o çok tatlı bir uyku 😂
Yetmedi ama sahur hazırlığı için mecbur kalktım🙂
😂😂 az kaldi 25 guncuk
Hiç bitmese keşke çok seviyorum ramazanı
Evet çünkü sahurdan sonra direkt ise gidiyorum.
Evet uyurum 😎
normalde çok uyumam ama 4-5 gündür habire uyuyorum
Hayır uyumuyorum
Evet.
Uyurum
Evet hep uyurum
Birkaç saat sadece..
Hayır ben genel olarak uyumuyorum yani aslında ben tutmadığım için benim için fark etmiyor ben uykum geldiği zaman uyuyorum sadece. gün içinde sabah uyanırım 9 gibi sonra da gece 3 e kadar uyumam hiç bir şekilde. 3 de uykum geldiği zaman da uyurdum. bunların dışında insan yorgun ve aç olduğu için de uykusu gelebilir bu çok normaldir ve bu durumda bir kaç saatlik kestirmenin hiç bir şekilde zararı olmaz ama çok uyumamak lazım yoksa gece uyuyamaz insanlar.
Mecbur, sabah 8 de uyanip işe gidiyorum, iftara yakin evde oluyorum, iftardan 1 saat sonra spora gidiyorum birakinda uyuyayim dimi yani ☺️
aynen uyumazsan enerji toplayamazsin
Su an hala uyumayan ben 😄
Son iki gündür uyuyorum günüm verimsiz geçiyor. Ama sahura kadar uyanık kalınca öğlene doğru uyanıyorum ve güzel şeyler yapıyorum kendim için. Hem iftar da hemen geliyor. Ama diğer türlü günüm berbat geçiyor.
Uyumuyorum. Eğer uyursam hiçbir kuvvet beni uyandıramaz.
😂😂😂 o kadar mi
O kadar vallaha 🙃
😂😂 uyku güzeldir ama fazlası bende zarara dönüşüyor
Uyumayı çok sevdiğimden değil aslında. Yat, kalk, tekrar yat, benim için sarsıcı oluyor.
aynen bendede oyle oluyor
Çok uykum geliyor özellikle iftardan sonra ama uyumuyorum genelde
benimde ya yemek yiyince uykum geliyor