Sevgilim benim yüzüm onların özürü dedi. Sizce bu ne demek?

Evde misafir vardı tam o esnada sevgilim aradı. Reddedip başka odaya geçip orada geri aradım. Yanımda biri var din konusunda benle zıtlaşıyor şununla bi konuş dedi tamam dedim bende kim olduğunu bilmiyorum. Namaz kılmayanın orucu kabul olur mu diye sordu, bende Allah'ın izniyle evet kabul olur dedim. Yanlış, oruç tutanın başının kapalı olması ve namazını kılması lazım yoksa kafir olur dedi. Bende sen bunun doğruluk payını nerden biliyorsun, en doğrusunu Allah bilir ama mantıklı düşünürsek namazla oruç ikiside farklı ibadetler, bir kızın başı açık olupda oruç tutuşuna laf edemezsin Allah'la o kızın arasında kalır o dedim. Dinimizde oruç tutanın başı kapalı olması gerektiği yazıyor belki bilmiyorsundur başka dinden sındır belki dedi. Bende müslüman olmasam oruç tutar mıydım sence dedim sevgilim kapattı. Sevgilim sonra bana mesaj atmış. Ters konusmasaydin keşke ya eniştemdi o dedi. Bende ters konuştuğumu düşünmüyorum ama size veya ona göre ters konuştuğumu düşünüyosaniz özür dilerim eniştenden dedim. Yok özür dileme, benim yüzüm onların özürü yazdı. O ne demek şimdi dedim, eve gidince konuşuruz bebe sende misafirine bak haydi yazdı. O son yazdığı ne anlama geldi, bilen var mı?

Sevgilim benim yüzüm onların özürü dedi. Sizce bu ne demek?