Açıkçası her ne kadar kan bağımda olsa sevmiyorum onları. Gelmezsen cok kırılırım senin için hazırladıklar vs diyorlar ama istemiyorum yani.

Açıkçası her ne kadar kan bağımda olsa sevmiyorum onları. Gelmezsen cok kırılırım senin için hazırladıklar vs diyorlar ama istemiyorum yani.

Hayır ayıp değildir zaten herke kabul etmek zorunda da değildir. ben tutmuyorum mesela bu yüzden biri beni davet etse yok ben tutmuyorum teşekkür ederim der gitmezdim ama çok ısrar ederse de eğer o gün işim yoksa samimi olduğum birisi ise o zaman giderdim oda yemek için değil zaten sadece kırmamak için olabilir. ama istemeyen gitmez bu kadar basit.
Her oruç tutmayan gavurmu oluyormuş. Sorsaydın
Ateistim diye diyorlar yoksa zaten tutup yemek yemiyorum ramazanda ki yiyedebilirim tercih
Allah la senin aranda kul karışamaz buna
Çok güzel düşünüyorsunuzda işte herkes böyle değil maalesef
boş ver bence sen bilirsin ama İnat olsun diye git iftara baktın laf sokuyorlar sende sok
Cevap
8Cevap
Sevmesemde ramazan ayı berkewyi hayrına insanlar sana hazırlık yapıyor ise bir iki saat gidip gelmen daha kibar olur
Ben de sevmediğim kişilerin davetine icabet etmiyorum, sevmiyorsak bir bildiğimiz var, yüreğimiz , hislerimiz kandırmaz bizi
Hayır değil gidip mutsuz olacağına gitmemek en iyisi.. Çok düşünüyorlarsa yemekleri gönderebilirler :p
Makul bir sebep ile davete gitmemek haber vererek çok doğal bir şey ayıplanacak bir şey yok.
İstemediğin hiçbir şeyi sırf karşı taraf üzülmesin diye yapmak zorunda değilsin
Kesinlikle evet olur mu hiç öyle git ye mis gibi yemeğini gül eğlen sofrada
Bence ayıp olur her ne kadar kimi neyi ne kadar sevmesende
Hazırlarken bana mı sordunuz diyorum.
Çok iyi
Davete icabet diye bir şey var. Olmazsa başka zaman için söz verirsin. Reddetmek ne demek.
Ayıp olmaz oruç değilsen
Ateistim zaten ama hem gavur diyip hemde arayarak taciz edip (gel diye) iftara davet ediyorlar
Gitme bence red etsen ayıp olmaz böyle insanları
Beraber gidelim mi canım
Sevmiyorsan ayıp değil
ayıp ama istemiyorsanda gitme
Bence gidilmeli iftihar misafirlik guzel
Evet ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?