Ramazan 2 ay Ramazanda en çok beğendiğiniz tatlı ne? SirinTavsan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Ramazanda en çok beğendiğiniz tatlı ne? Cevapla 167 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
BiBusesinFenomen Takip Et Guru Yaş: 22 2 ay tulumba ve tel kadayıfı Ramazan'da bi ayrı seviyorum 0 0 Yorumla
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Ne alırsam onu yiyiyom geçen sarma Antep fıstıklı.. bugünde fıstıklı burma kadayıf yedim 🤨 0 0 Yorumla
SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Sütlü kadayıf tatlısı😍 0 1 Yorumla SirinTavsan 2 ay Güzel Yorumla
VişneliBrowni_Fenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Kalbura bastı tatlısı ve tüm sütlü tatlılar 😋 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güllaç 0 0 Yorumla
m CuteCurly Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 42% 2 ay Her tatlıyı severim ama @tuba-sueda nın bencelerinde paylaştığı tatlıları beğeniyorum 🌺 1 2 Yorumla tuba-sueda 2 ay @CuteCurly takdirinle mest oldum çok teşekkürler 😍😍 Yorumla CuteCurly 2 ay Rica ederim ♥️♥️ Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Normalde güllaç severim, ama oruçluyken o kadar çok tatlı ihtiyacı hissediyorum ki; en sevmediğim tatlıyı bile yerim. 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 2 ay Güllaç severim ama onun da çikolatalısı çıkmış diyolar İzmir'de nerede var bilen varsa lütfen bilgi versin tadını çok merak ediyorum... 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben triliçe seviyorum en çok * fark etmiyor benim için ayni tatlı olsun da ben yerim zaten. bitter çikolata da olabilir 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% 2 ay Güllaç tabiki benim için Ramazan ile özdeşleşen en hafif tatlı. Çok severim yapmayı da yemeyi de.. 😍 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 86% 2 ay Soğuk baklava.İftardan sonra hoşaf.cut. 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 58% 2 ay Sütlü tatlılara bayılırım. Hem hafif hem lezzetli oluyorlar. 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Kadayıf eğer istediğim yerin kadayıfı değilse baklava yemekten önce 1 dilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Güllaç tatlısı
tulumba ve tel kadayıfı Ramazan'da bi ayrı seviyorum
Ne alırsam onu yiyiyom geçen sarma Antep fıstıklı.. bugünde fıstıklı burma kadayıf yedim 🤨
Sütlü kadayıf tatlısı😍
Güzel
Şekerpare ya 😍 çok seviyorum çok
Ramazanda favorim güllaç
Kalbura bastı tatlısı ve tüm sütlü tatlılar 😋
Tatlıyla pek aram yok
Güllaç
Güllaç.
Şekerpare
Lokma tatlısı 🤩
Her tatlıyı severim ama @tuba-sueda nın bencelerinde paylaştığı tatlıları beğeniyorum 🌺
@CuteCurly takdirinle mest oldum çok teşekkürler 😍😍
Rica ederim ♥️♥️
Normalde güllaç severim, ama oruçluyken o kadar çok tatlı ihtiyacı hissediyorum ki; en sevmediğim tatlıyı bile yerim.
Güllaç severim ama onun da çikolatalısı çıkmış diyolar İzmir'de nerede var bilen varsa lütfen bilgi versin tadını çok merak ediyorum...
Ben triliçe seviyorum en çok * fark etmiyor benim için ayni tatlı olsun da ben yerim zaten. bitter çikolata da olabilir
Güllaç tabiki benim için Ramazan ile özdeşleşen en hafif tatlı. Çok severim yapmayı da yemeyi de.. 😍
Soğuk baklava.
İftardan sonra hoşaf.
cut.
Sütlü tatlılara bayılırım. Hem hafif hem lezzetli oluyorlar.
Kadayıf eğer istediğim yerin kadayıfı değilse baklava yemekten önce 1 dilim