AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben etmiyorum çünkü inanmıyorum
Soruyu okumdan neden geliyon pardon
Okudum da pardon?
Tevekkül etmediğim dualar kabul olmuyor genelde
Aynen kuzum hiç duan kabul oldumu peki
Evet
Nasıl dua ettin peki
Genelde hayırlı ve başkalarının kötülüğü istenmeden yapılan dualar kabul olur. Örneğin bir araba almak istiyorsun iş bulacaksın Allah'ım bir isim olsun da hemen araba alayım diye değil. Allah'ım bana helal kazançlı hayırlı bir iş nasip et verdiğim emeğin calistigimin karşılıklarını ver hayırlısıyla kazasız belasız binebilecegim bir arabam olsun diye edeceksin mesela. Her zaman hayırlısını dilemek gerekir.
Haklısın her şeyin hayırlısıni istemek lazım ama şöyle şimdi atıyom sen birini çok seviyon Allah'ım hayirliysa ver değilse verme değil ben böyle duaları doğru bulmuyom eğer sen cidden bu kişiyi kendine uygun goruyosan Allah'ım bu kişiyi hakkımda hayirliya çevirerek hayırlı eyle bunu bana hayirli bir şekil de nasip eyle diye dua etmek lazim
Tabi ki haklısın.
Öyle kuzumm
Her şeyi anladım da inançsız gelmesin diyip de benim dışımda gelenler inançsız harbi okuma özürlü bir millet
Aynen kuzumm sorma yaa illa bura gelip yazicaklar işte
İstatistik mi tutacaksın 😃
Soru sormaya geldin ceval vermeyemi
Dua ile olsa arfika açlıktan susuzluktan Kurtulurdu.
Madem öyle sen hiç Allah'a yoneldin mi yalvardin mi ona secde ettin mi ver elini karisyaba Bornova kınay çeşme vs vs gezdin Alllaha yönelip de bir şey istemedin namaz kılmadon ben olsam bende derdim aynısını
Hayır asla yonelmedim. kimseye muhtaç değilim. Olup ya da olmaması gerçekten sonucu değiştirmiyor 😀
Yonelseydin böyle cahil cahil konusmazdin
Yemen de açlıktan ölenler için dua oku. ya da susuzluktan vitaminsizlikten ölenler için de. Oku dua. Dur. Sen zahmet etme Yemen nin yüzde 99 Müslüman. Onlar okumustur. Çocukları için diye düşünüyorum
Suudi Arabistan Yemen ülkesine komşu. Evet cahillik yönelim değil tercihtir.
O yüzden mi Allah'ı inkar ediyosun
2 yaşında bebeğe tecavüz edildi. 8 yaşından beri kızına tecavüz edip 3 çocuk dünyaya geldi. Evet Allah'ı görmezden geliyorum. Onun yaptığı gibi.
Peki sana bişey diycem sen şu an özgürsün dimi ister İslami iater yahudiligi iater ateist ister alevi olabilirsin dimi karar sana bağlı dimi bu karar sana bağlı olduğu gibi de senin yapicagin şeylerde sana bağlı sen şimdi gidip 3 yaşında ki bir kıza tecavüz ettin gökten bir şimşek seni başına carosa ya da evinde bir yangın çikip ateşler içinde kalıp yansan ama ölmesen dünyanın sonu ne olurdu bı düşün bı tarafdan dünyanın bı yani şu altın da ni taraf dekrem altın da bı yani covid gibi bulaşıcı bir hastalık cikiyo onunla ugrasiyo biri birni işten atiyo patronun dükkanı yikiliyo nasıl olurdu sence güzel dimi bı yandan senin yaptıgkn şey yüzünden bende o musibete giricem dimi ahiret neden var cehennem neden var düşün dünya imhitan yeridir huzur yeri değil mutluluk yeri değil sükunet yeri değil ben ibadetimi yapar başıma ne gelirse sabrederim sen ibader etmessin başına sıkıntı gelmez sen yirdun farklı olur benim yurdum farklı sen saniyomusun ki bu dünyada 3 yasjdan ki kıza tecavuz edenlere Allah' neden ceza verimiuo ya da neden engel olmuyo o kişi için daha acı bir azap var
Siz sadece olaya üstün körü bakiyonuz ama emin olaylara üstün körü olarak değil de iç tarafından bakmanı isterim dış görünuse göre bakıp yorum yapanlar gibi değil
Ben onu gördüm. Cehennem gitmeye gerek. Yok. Yapının yanına kar kalır. Öbür dünyada yok. Boşuna yorma kendini. Olduğuna dahil en ufak bir kanıt yok. :) Giden gelmiyor.
Peki olduğuna dair tek bir kanıt yok diyosun biz goruptemi iman ettik hayır ama gözünü çevirip iyi bakarsan farkına varirsin sonun da eğer bir gün olursen o zaman görürsün fravun gibi ben tövbe ettim Yarabbi o zaman da tövbe kabul olmuyo haberin olsun
Cehennem de yanmayı göze aldım. Sen peki Allah'ın olmamasını göze aldın mı
Kardeşim ben Allah'ın. Varlığına çok şükür inanıyorum nasıl mi niliyon mu ben önceden bir sıkıntıya düştüm normal sıkıntı değil tek başıma kellemi vursalar cikamiycagim şekilde bak yemin ederim sana o zamanlarda çok dua etmiştim çok dua benim bu duamdan sonra hem o sıkıntıdan kurtuldum ve geçmiş hayatjmda eskisinden daha güzel şimdi ben Allah'ı hep böyle gördüm sen görmüyosan yapicak bişey yok Kuran'da şöyle bir ayet vardı Allah dilemeden kimse iman edemez onların kulaklarına kalpleride muhurludurr şimdi sana kalksam sabahtan akşama kadar anlatsam akşamdan tekrar sabaha anlatsam deliller göstersem sen yine de Allah yok dersin iyi günler
Evet yok derim çünkü yok. Sen benim hiç bir soruma cevap veremezsin. Ben haklıyım çünkü doğruyu söylüyorum. Sen kendini kandırıyorsun 😀
Ben senin her soruna cevap veririm ama sen anliyamazsin çünkü böyle bir şey yok çünkü Allah yok dersi. O yüzden anlamazsın tamam mı
Tege var mı senin
Tege nedir?
Tgrm anla işte
ya da neyse iyi gunler
Telegram mi
Geçende senin gibi biryle konuştum anlamıyosunuz yok yikdiz tozundan geldik onkarin evrimiyle yaa Allah aşkına bırakın lütfen birakin
Evet
Var.
Gel hadi konuşalım hodri meydan
Ne anliycan boşuna zaman kaybedemem kusura bakma
Hem sordun hem de zaman kaybı dedin. Korkma
Çünkü anlamiycagin çok belli gerek yok
Sen olaylara içten bakmiyon dıştan bakiyon
Olayların içini biliyorsan aydınlat bakayım. Ben eminim kendimden buyur hadi
Hesabını yaz
OfcashAdam