1.93 boyunda mavi gözlü olup dışlanmak insanı çok üzüyor?

Ya kahve gözlü 1.70 olsam hadi neyse dışlanmayı anlarımda uzun sapsarı saçlı 1.93 boyunda mavi gözlüyüm ulan benim gibi TRde kaç tane kişi var sarışın mavi göz zaten nadir bulunuyor yaş 18 size yemin ederim hayatım boyunca sınıf ortamlarında hep dışlandım özellikle lisede hep beni sevmeyen bir erkek grubu olur dışlardı kızlarda erkekliği kekoluk sanıyor Atar gider yapmak sanıyor ben efendi sessiz sakin bir insanım kızlar içgüdüsel olarak şiddet eğilimine yönelik kro insanlara yanaşıyor benden uzak duruyorlar çünkü çok nazigim bu Trdeki kızların suçu bende kızlardan uzak duruyorum bu arada dikkatimi çeken bir şey daha var insanlar hiçbir şey yapmadıgım halde benden nefret ediyor ve neden nefret ediyorlar bende çözemedim halen benimle türkiyede insanların cidden derdi ne sokaktan geçen herhangibi bir eleman benim gibi 1.93 boyunda sarışın mavi gözlü olsa insanlar tapardı ama bana tapanı geç konuşan seven insanlar bile yok işte buda beni çok pis üzüyor sizce sorun tam olarak nerede bendemi bir sıkıntı var acaba yoksa kızlar çok yakışıklı erkekleri kıskanır uzak durur tipsiz erkekleremi yanaşır sevgili olur genelde türkiyede kızlar sizce?

1.93 boyunda mavi gözlü olup dışlanmak insanı çok üzüyor?