Ramazan Dün iftarı tek başıma yaptım 😔siz kiminle yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Sadece soruya cevap bekliyorum sahura kalkamadım iki gündür Dün iftarı tek başıma yaptım 😔siz kiminle yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sadece oğlum ve kızım var. Sahuru da ben hazırlıyorum iftarı da.O yüzden mecbur kalkmak zorundayım 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl AVMde yanımda oturan kişi o yüzden bu kadar hızlı yiyordu demek, meğerse adam iftarını açıyormuş. 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl kolay kolay üzülen biri değilim ama buna üzüldüm harbi 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl ben yemek hazırlamaya dahi üşendim tahin pekmez yemiştim 1 bardak suyla 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olan var olmayan var kardeşim foto neden 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tek başıma yapıyorum sahura kalkmıyorum zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sadece oğlum ve kızım var. Sahuru da ben hazırlıyorum iftarı da.
O yüzden mecbur kalkmak zorundayım
AVMde yanımda oturan kişi o yüzden bu kadar hızlı yiyordu demek, meğerse adam iftarını açıyormuş.
kolay kolay üzülen biri değilim ama buna üzüldüm harbi
ben yemek hazırlamaya dahi üşendim tahin pekmez yemiştim 1 bardak suyla
Olan var olmayan var kardeşim foto neden
Ben ailemleyim çok şükür
Tek başıma yapıyorum sahura kalkmıyorum zaten
Afiyet olsun çok güzel menü
Tek başıma
Ailemle.
Ailemle.
Annemle
Annem babam kardeşim