Ramazanda vuxut gelistirme yapip oruc tutup calisma hayatina olanlar bu donemde hafif idman ve kardiyo odakli spora yonelir. Eger yukleme evrem istedigim durumdaysa yag yakimina gecerim bende. Şu an yag yakimindayim kas kutlem iyi seviyede. Fotona bakinca bence yag yakimina girmemen gerekli gibi yuklemeye dev etmelisin
80 kiloydum Ramazanın 1. günü 3 kilo zayıfladım iştahım çok azaldı, ben sporla uğraştığım için kütle arttırmsk istediğimden kilo almak istiyordum fakat bu ay bir 5 kilo vericekmiş gibi hissediyorım
iftar sahur arası yemeği abartınca oruç tutamın bir anlamı kalmıyor ki. zaten orucun amacı az yemek sen iftardan sonra çok ersen eğişen bir şey olmaz ki. oruç mideye değil neise tutturulur diye bir söz var ee ne anlamı kaldı orucun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kilom sabit
Ramazanda vuxut gelistirme yapip oruc tutup calisma hayatina olanlar bu donemde hafif idman ve kardiyo odakli spora yonelir.
Eger yukleme evrem istedigim durumdaysa yag yakimina gecerim bende. Şu an yag yakimindayim kas kutlem iyi seviyede.
Fotona bakinca bence yag yakimina girmemen gerekli gibi yuklemeye dev etmelisin
Ramazanda 5 kg veriyorum. Üç ay sonra yeniden eski haline dönüyorum genelde
Bira dikkat edersen tutarsın
Keşke kilo alabilsem ama olmuyor yinede düzenli sporumu yaparım tabi
Zayıflamak istersem zayıflıyorum. Kilo almak istersem alıyorum bu benim elimde xsxbsj
Kiloyu filan bilmem de.. spor salonlarinda kas yapacağım derken göz zevkinin canını çıkarmayın da..
neden öyle dedin ya gayet iyiyiz
Şu halinin fazlası itici olur.. tadında birakmayanlar da var.. abartı duran..
teşekkürler o zaman🙄
3 günde 1.5 kilo verdim. Hedefim 10 kilo ama olur mu bilmiyorum. Eğer unutmazsam ramazan bitimi ben de gelir güncellerim fnbfnb
Kilo alanlardanım.
80 kiloydum Ramazanın 1. günü 3 kilo zayıfladım iştahım çok azaldı, ben sporla uğraştığım için kütle arttırmsk istediğimden kilo almak istiyordum fakat bu ay bir 5 kilo vericekmiş gibi hissediyorım
Denicem 15 kg versem ne güzel olur
Hedef büyükmuş kolay gelsin
Sagolun
Bence o kadar kilo verme kilo kadına yakışıyor
Aga senin kütle koyman lazım
Ben her türlü alanlardanim kahretsin
10 saat aç durup nasıl kilo alıyorsunuz
iftarda ve sahurda iyi abanıyorlar demek
iftar sahur arası yemeği abartınca oruç tutamın bir anlamı kalmıyor ki. zaten orucun amacı az yemek sen iftardan sonra çok ersen eğişen bir şey olmaz ki. oruç mideye değil neise tutturulur diye bir söz var ee ne anlamı kaldı orucun
Doğru tamam ben bişey demedim cane sdhdjd üstüme gelmee
Sadece iftarla oruç tutmama rağmen kilo alanlardanım ve iftarda dahi çok yemediğim halde.
Kaç kilodan bahsetmektesin
Ben kilo vermek istemeyenlerdenim 💪
Helal:))
Oruç tutmuyorum ama iştahım kapanıyor
Hiç degismiyorum aynıyım
Kilo veriyorum
Normal seyrinde her zaman 2 3 kilo alıp veriyorum
Sabit kalıyor sanırım
çok tatlısın
Teşekkür ederimmm
Bende seni kaslı biliyordum.
Yaa moralimi niye bozuyorsun diye'e girdim