Ben bugün harap haldeyim ya işim vardı dışarı çıktım 20 dk sonra eve döndüm ama sanki üstümden tır geçmiş. Ve çok acıktıııııım ☹️ neyse 1 saat kaldı sayılır.
(Tutan mümin kardeşlerim cevaplasın lütfen)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bugün harap haldeyim ya işim vardı dışarı çıktım 20 dk sonra eve döndüm ama sanki üstümden tır geçmiş. Ve çok acıktıııııım ☹️ neyse 1 saat kaldı sayılır.
(Tutan mümin kardeşlerim cevaplasın lütfen)
Akşam 5 e kadar bilgisayar başında iş ile uğraştığım için kolay geçti. Geriye ezan okunmadan eve yetişmenin derdi kaldı. Ya ucu ucuna yetişicem ya da yürürken açıcam öyle bişey yani.
İyi bakalım
Cevap
5Cevap
gitmiyor
fazla bir süre kalmadı
sadece susadım
onun dışında iyiyim:)
Evet bir şey kalmadıı
Elhamdülillah namaz kılıp fetih suresi okudum bakkala gidip geldim ve acıktım çok kuruyemiş gibi şeyler çekiyor 🥺
Benim direkt yemek ya ve hafif baş ağrısı neyse alişiriz 2 3 güne inşallah. Hamdolsun 🫠
Aynen inşallah
İlk günleri çok zorlar sonuçta 11 ay sonra ilk kez..
İlk kez değil aslında aralarda tuttum ama ramazan bi başka belki de psikolojik 🤷♀️
insan beyni kendini bir şeye adapte edince o psikolojiye ve havaya giriyor
Oruçlu oruçlu iş görüşmesinde cümleleri düzgün kuramam diyordum ama öyle olmadı genel olarak güzel gidiyor. Sadece sigara olsa harika olurdu
👍🏻 Allah bi kolaylık veriyor gene hamdolsun. Sigara içenler zorlaniyor evet ama az kaldi
İyi sayılır 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?