Ramazan Sahura kalktınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben iş yerinde yedim Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin Sahura kalktınız mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Allah kabul etsin🙏 kalktım bende inşallah eksiksiz şekilde kalkarım tutarım orucumu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kalktım ama başka kalkmam diye düşünüyorum 🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden abi Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl İftarda yediğim yeter artık. Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Evet çok şükür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Amin Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl EvettAllah kabul etsinn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemeden önce atman gerekmiyor muydu fotoğrafı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman aklıma gelmedi kardeşim Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kalktım ama tok değilim doymadım be 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yeseydiniz biraz daha Yorumla aichaa +1 yıl Midem fena ya yesem çıkartıcam gibi oluyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım Allah kabul etsin 🙏 Yorumla aichaa +1 yıl Amin Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemişsin hepsini güzel kardeşim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
sojourn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah kabul etsin🙏 kalktım bende inşallah eksiksiz şekilde kalkarım tutarım orucumu
Allah kabul etsin
Kalktım ama başka kalkmam diye düşünüyorum 🤔
Neden abi
İftarda yediğim yeter artık.
Evet çok şükür
Allah kabul etsin
Amin
Evett
Allah kabul etsinn
Allah kabul etsin
Yemeden önce atman gerekmiyor muydu fotoğrafı
O zaman aklıma gelmedi kardeşim