Bir alamet daha gerçekleşti, Arap çölü yeşillendi kıyamet is loading... Hadis sahih bu arada

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir alamet daha gerçekleşti, Arap çölü yeşillendi kıyamet is loading... Hadis sahih bu arada

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle şeylere inanmam
Tüm evrenin aniden yok olması bana saçma geliyor inanmıyorum
Aniden varolması saçma gelmiyor mu
Aniden var olması da saçma uzun süreçler bunlar
bir şey var oluyorsa neden yokolmasın, bir şey yokluktan varoluyorsa neden varlıktan yokolmasın
Tabi ki yok olabilir ama evrenin boyutunu düşündüğümüzde aniden yok olması mantıksız geliyor
Bir yaratıcı var bence onun için zor değil, kıyamet evrenin yokolması değil ayrıca insanlığın yok olması
Canlılık daha önce çok kez kitlesel yokoluşlar yüzünden son buldu ve küllerinden doğdu, bu nasıl açıklanıyor peki? Hayvanlar da insanlar gibi ürüyor sonuçta
Daha önce kitlesel canlı yokoluşu oldu canlılık değil. Kıyamet canlılığın tamamen yokoluşudur
Kitlesel yok oluşlar tüm canlılığı etkiliyor ama, Dünyanın yaşamın tutunmasına elveren şartlarını kaybetmesi anlamına geliyor zaten
Kitlesel yokoluş diyince aklıma sadece dinozolar ve smiledonlar geliyor bunların diğer canlılar üzerinde bir etkisi yok
Allah sonunuzi hayr etsin islamdan baska hersey yalan ama yasamak bi o kadar tatli geliyor Allah affetsin günahlarimizi şu mübarek günde
Evet
Hayır değilim
Bi bu eksikti ☺️