Sonunda mübarek Ramazan'ı şerif 11 ayın sultanı geldi gece inşallah ilk sahur ile giriş yapmış olacağız bugün 22 Mart 23 Mart gösterdiğin de tarih 1. Ramazan bu mübarek gece de sahur yapacak mısınız sahura hangi yiyecekle açılış yapacaksınız
Sahur yapacak mısınız sahura hangi yiyecekle açılış yapacaksınız?
Sen Müslüman değildin dimi kardeşim inşallah Müslüman olursun müslüman olmalısın çünkü bu dinde güzellik vardır bu dinde cenneti hak kazanma vardır 😊 inanmıyorsab eğer sana şunu Söyleyim bir şeyin görünmediği var olmadığı anlamına gelmez göremiyoruz çünkü imtihan dayiz yine de sen bilirsin de ama müslüman olursan doğru tarafı seçmiş olacaksın @Barış_LonelyForever
İçinden gelmiyor çünkü şeytan seni tuzağa düşürüyor nefisin güçlenmiş onu ezersen ruhunu öne çıkarırsan sende fark edeceksin içinde islama karşı bi huzur dolacak islam Müslümanlik kardeşlik yardım merhamet güzelliklerlr doludur kötü diyenler sapık zihniyetler onların amacı kötü gösterip örnek veriyorum sapık hoca rüşvetçi falan amaçları o kılığa girip işte bakın islam kötü diye insanların aklını bulandırmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yapmayacağım ama senin kabul olsun
Sen Müslüman değildin dimi kardeşim inşallah Müslüman olursun müslüman olmalısın çünkü bu dinde güzellik vardır bu dinde cenneti hak kazanma vardır 😊 inanmıyorsab eğer sana şunu Söyleyim bir şeyin görünmediği var olmadığı anlamına gelmez göremiyoruz çünkü imtihan dayiz yine de sen bilirsin de ama müslüman olursan doğru tarafı seçmiş olacaksın @Barış_LonelyForever
Değilim kardeşim :) ama teşekkür ederim tavsiyelerin için. inan içimden gelmiyor. ama düşüncene saygım sonsuz
İçinden gelmiyor çünkü şeytan seni tuzağa düşürüyor nefisin güçlenmiş onu ezersen ruhunu öne çıkarırsan sende fark edeceksin içinde islama karşı bi huzur dolacak islam Müslümanlik kardeşlik yardım merhamet güzelliklerlr doludur kötü diyenler sapık zihniyetler onların amacı kötü gösterip örnek veriyorum sapık hoca rüşvetçi falan amaçları o kılığa girip işte bakın islam kötü diye insanların aklını bulandırmak
Sen bilirsin ne diyim ben senin iyiliğin söyledim Tercih senin
Evet yaptım sahur kahvaltılık yiyecekler yaptım
Evet yapacağız, kahvaltılık ve çay filan olur
Allahu Teala şimdiden tutacağıniz oruçları kabul eylesin inşallah
Amin cümlemizin🙏
Ekmek ile 😄
Kıymalı biseyler yapicaz:))
🥒 🍅 Peynir
yemekle
Kahvaltılık