Şu olmazsa Ramazanda olduğumu anlayamam dediğin Ramazan gelince o alışkanlığı yaptığın ya da aktiviteyi gerçekleştirdiğin neler var?

Şu olmazsa Ramazanda olduğumu anlayamam dediğin Ramazan gelince o alışkanlığı yaptığın ya da aktiviteyi gerçekleştirdiğin neler var?

Benim için değişen bir şey yok ben tutmadığım için her zaman yaptığım şeyleri yapmaya devam edeceğim yani şarkı dinlemek oyun oynamak bazen arkadaşlarım ile konuşmak yani bunları yapıyorum ama maalesef buna rağmen çok sıkıcı bir hayatım var yani ne yaparsam yapayım günlerim aynı geçiyor maalesef. bunun dışında akşamları da spor yapıyorum bazen faydası oluyor
Pandemide evde uzaktan çalışmıştık. İşte Allah bir şekilde insana kolaylık veriyor.
Oğlum ve kızımla gece saat üçe kadar oturur karton oyunları oynardık. Sonrasında sahurumuzu yapar yatardık. Kızım hâlâ der baba çok güzeldi o günler.
Yani şu olmazsa diye bir hissiyatım yok zaten bilincindeyim.
Hani insan sevdiğini dört gözle bekler ya, işte sevdiğim o kişi yani Ramazan ayı geldi. Daha ben onu unutur muyum ❤️❤️❤️
Eski heyecan yok eskiden abimle aynı apartmanda otururduk ☹️yengemle gelin görümce değilde abla kardeş gibiydik iftarı hep beraber yapardık yeğenlerimle zaman geçirirdim şimdi gittilr. Özlüyorum
Mahallede her tanidigi gördügümde hayirli ramazanlar nasilsin diye sormam
Ayy ne güzell 😀😇
Tsk ederim ❤
Cevap
12Cevap
Havalar ılıklaşınca yürüyüş yapmak
her zamankiyle aynı geciyor. gece sahura kadar oturup öğlen uyanıcam youtube a video sonra aksama kdr günlük takılmacalar 6 gibi yemek kokusuyla guruldamalar aksam 7 bucuk iftar ve kapanış
Teravih sahur pide. Ama sanırım tam emin olmamakla birlikte camide teravih yokmuş bizde deprem sebebiyle ☹️
NİHAT HATİPOĞLU abimizi izlemek
sofrada Coca-Cola olması
öyle yaptığım bir aktivite yok. ztn oruç tutmuyorum. ama ailecek iftar yapmayı seviyorum
Tıkındıktan sonra Ağız tadıyla Tatlı yiyip Çay içmek
Sabahlara kadar uyumayıp, yatınca öğlen 2ye kadar uyumak
Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan ayını kutlarım. Dualarınız kabul olsun.
Eskiden birilerine iftara gitmek ya da iftar sonrası etkinliklere gitmek güzeldi
Sahura kadar uyanık kalıp sonrada iftara kadar elimden geldiğince yatmak.
İftardan sonra tabakta kalan hurmaların hepsini yiyip bitirmek. 😂
Yemeği mümkün olduğunca az yiyip, tatlı ve çaya yönelmek.
Mukabele
Namaz
Sahura kadar oturup sohbet ya da ders
Zikir
mutlaka her akşam iftara konuklarım vardır
sahurda çat kapı gitmişliğim oluyor
Yemek videosu izleyerek kendime işkence çektirmek
Yaa 😂benim de vazgeçilmez aktivitelerimdenn 🤭😂
Hurması severek yemekk
*Hurmayii
Ramazan programı izliyorum genellikle
Teravih sahur iftar