Ramazan Size kaç para harçlık veririm söylim mi? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 100 KS halkı oruç tutanların bayramı mübarek olsun hepinize hayırlı bayramlar dilerim 😄 Güncellemeler8 ay Arkadaşlar herkese 200 lira hadi iyisiniz sjsjs Size kaç para harçlık veririm söylim mi? Görüş Yaz 58 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 8 ay Oruç tutamayanların bayramı mübarek olmasın mı başlığı beğenmedim. 🤔 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İsimsizinsannnnnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 8 ay Hayırlı bayramlar. Gönlünden ne kadar koparsa artık o kadar para ver :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 55 , eig 70% 8 ay Ramazan konusunda 432 görüş paylaştı. böyle bir dilek olur muoruç tutanların bayramını kutluyorsun. tutamayanları kutlamıyorsun. peki bu dilek islami mi? bir müslüman böyle mi dua eder? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyordumuyandim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 58% 8 ay 200 TL benim arabamın mazotuna sanmıyorum ki yetsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 67% 8 ay 200 den aşağısı kurtarmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eig 98% 8 ay Haydi pambık eller cebe Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 58% 8 ay Sanada hayırlı bayramlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ecegüliz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 59% 8 ay Harçlık devride bitti ülkede Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 8 ay Söyleyebilirsin iyi bayramlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 8 ay Hayırlı bayramlar, söyle 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 98% 8 ay Soylede mutlu et benim gibi garibanı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
A1s1d1f Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 100% 8 ay 1000€'dan azını kabul etmem ona göre Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör çevrimiçiiii 8 ay 10 kurup Yorumla A1s1d1f 8 ay Sende kalsın lazım olur Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Eyvallah shshs Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 8 ay Ay ivtit ivitt hadii 😃 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör çevrimiçiiii 8 ay 2 araba Bi ev 1 arsa 1 çanta dolusu para shsjs Yorumla Eoéa_Eoéa 8 ay Ah tabi ki tabi kii, bunları hak ediyorum kdoskdoskdos Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Kocan alır artık sana ajsja Yorumla Eoéa_Eoéa 8 ay Olmayan koca mı? Kankam olarak senin görevin hadi canım ndksksosksp Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Olur Bi gün 😄 Yorumla Eoéa_Eoéa 8 ay Adamsın senn beee 😎 Yorumla
göklerdendüşenadamm Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 99% 8 ay Oruc tutmayanlara bayram degil mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör çevrimiçiiii 8 ay Değil adı üstünde ramazan bayramı Yorumla göklerdendüşenadamm 8 ay Müslüman desen tamam da oruç tutmak tutmamak... Yorumla
Almahara_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 8 ay Hacı o zaman ibanları fişeqleyelimmm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hannndee14 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 8 ay Kesenin ağzını sağlam açman gerek 😅... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör çevrimiçiiii 8 ay Ne kadar istiyon Yorumla Hannndee14 8 ay 50000🤣 Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Tamam 5 tl ni gönderiyorum hemen yolla ibanını sjss Yorumla Hannndee14 8 ay 5 in yanına birde 4 sıfır eklesene Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Biraz mütavazi olsan eklerdim sjsjss Yorumla Hannndee14 8 ay E istediğin mütevazilik olsun yaa Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 8 ay Umarım 5 kuruş değildir 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör çevrimiçiiii 8 ay Ah nereden bildin shsjs Yorumla sudesiyahseven 8 ay Kafana fırlatırım wçşoxlddjdmd Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Sude 5 kuruş 5 kuruştur o küçümsediğin 5 kuruşta bile Atatürk var ona göre akıllı ol aklını alırım 🤣 Yorumla sudesiyahseven 8 ay Al tabii, lazım olur deme fikri çık aklımdan 😂 Yorumla çevrimiçiiii 8 ay Alışverişte tamamlarsın nankörlük yapma 😄 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 89% 8 ay Söyle bakalım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sebesvenne Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 8 ay Buyurun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Medineozkan138 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 57% 8 ay En az 100 TL olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Oruç tutamayanların bayramı mübarek olmasın mı başlığı beğenmedim. 🤔
Hayırlı bayramlar. Gönlünden ne kadar koparsa artık o kadar para ver :)
böyle bir dilek olur mu
oruç tutanların bayramını kutluyorsun. tutamayanları kutlamıyorsun. peki bu dilek islami mi? bir müslüman böyle mi dua eder?
200 TL benim arabamın mazotuna sanmıyorum ki yetsin
200 den aşağısı kurtarmaz
Haydi pambık eller cebe
Sanada hayırlı bayramlar
Harçlık devride bitti ülkede
Söyleyebilirsin iyi bayramlar
Hayırlı bayramlar, söyle 😂
Soylede mutlu et benim gibi garibanı
1000€'dan azını kabul etmem ona göre
10 kurup
Sende kalsın lazım olur
Eyvallah shshs
Ay ivtit ivitt hadii 😃
2 araba Bi ev 1 arsa 1 çanta dolusu para shsjs
Ah tabi ki tabi kii, bunları hak ediyorum kdoskdoskdos
Kocan alır artık sana ajsja
Olmayan koca mı? Kankam olarak senin görevin hadi canım ndksksosksp
Olur Bi gün 😄
Adamsın senn beee 😎
Oruc tutmayanlara bayram degil mi
Değil adı üstünde ramazan bayramı
Müslüman desen tamam da oruç tutmak tutmamak...
Hacı o zaman ibanları fişeqleyelimmm
Kesenin ağzını sağlam açman gerek 😅...
Ne kadar istiyon
50000🤣
Tamam 5 tl ni gönderiyorum hemen yolla ibanını sjss
5 in yanına birde 4 sıfır eklesene
Biraz mütavazi olsan eklerdim sjsjss
E istediğin mütevazilik olsun yaa
Umarım 5 kuruş değildir 😂
Ah nereden bildin shsjs
Kafana fırlatırım wçşoxlddjdmd
Sude 5 kuruş 5 kuruştur o küçümsediğin 5 kuruşta bile Atatürk var ona göre akıllı ol aklını alırım 🤣
Al tabii, lazım olur deme fikri çık aklımdan 😂
Alışverişte tamamlarsın nankörlük yapma 😄
Söyle bakalım
Buyurun
En az 100 TL olsun