Kısaca anlatayım :D eskilerdenim aslında burada ama neyse kimse tanımaz zaten bu hesabımda. Buradan birinden hoşlandım, aramız da iyiydi ama bu hoşlantı bana zarar veriyor çıkaramıyorum aklımdan olay bu kadar basit. Sabrediyorum ama yakın zamanda tarih olmasını istiyorum artık..
Evet biliyorum moderatördün sonra gamer fenomeni oldun :D fenomenliği iade ettin sonra modluk da gitti. Hayatın sonu değil aslında sanal bir hoşlantı ama insan duygularına söz geçiremiyor..
Vayyyy beni iyi tanıyorsun🤣🤣, kimsin necisin bakalım ben de seni taniyorumdur. Bu arada fenomenligi iade etmedim elimden alındı yeteri kadar ilgilenmedigim için 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Kötü ya, yatıyorum her zamanki gibi ve kalbimde suni bir aşk acısı.. hahaha ne komik
Ne oldu ki
Kısaca anlatayım :D eskilerdenim aslında burada ama neyse kimse tanımaz zaten bu hesabımda. Buradan birinden hoşlandım, aramız da iyiydi ama bu hoşlantı bana zarar veriyor çıkaramıyorum aklımdan olay bu kadar basit. Sabrediyorum ama yakın zamanda tarih olmasını istiyorum artık..
Anladimm, ben de eskilerdenim 😅. Kötü imiş umarım geçer
Evet biliyorum moderatördün sonra gamer fenomeni oldun :D fenomenliği iade ettin sonra modluk da gitti. Hayatın sonu değil aslında sanal bir hoşlantı ama insan duygularına söz geçiremiyor..
Vayyyy beni iyi tanıyorsun🤣🤣, kimsin necisin bakalım ben de seni taniyorumdur. Bu arada fenomenligi iade etmedim elimden alındı yeteri kadar ilgilenmedigim için 😅
Bu arada cidden beni nereden tanıyorsun, beni tanıyan olmaz burada. Hele hele bu kadar ince ayrıntılı
Beni tanımazsın ya :D yani aktif olan üyeler aslında bilirlerdi de seninle denk gelmedik hiç. Şimdiyse girip çıkıyorum buralara bir dost olarak :D
Burcunu bile biliyorum burçtaşım 😂ben de yengecim bu arada
Nickin neydi, kulağıma da fisildayabilirsin 🤣. Merak ettim cidden bu kadar ince ayrıntılı beni bilmenden dolayı
Şeyden söyleyebilirim :D anlamışsındır şimdi moderatörlere alınacak yorum çıkmasın
Ahahaha tamam 🤣🤣
Çalışarak geçecek 🙄🙄🙄
İyi bayramlar 🙏😊
Evde geçiyor bir değişiklik yok
Çok güzel gidiyor
Güzel geçiyor