Bayramı diğer günlerden farksız olarak görmeyen bir tek ben miyim?

Yok valla bende bir heyecan oluyor😂 bayramlık kiyafetlerimi bile kapï üzerine asıyorum hala
Ahah çok güzel ya aşırı sevimli 😃 ben çalıştığım icin ve eşofman moduna devam ettiğim icin sıfır heyecan.
İyi bayramlar efulli.
Sana da iyi bayramlar 😃
Her günüm iyi olmalı o zaman , bu kafayı yemek için az çaba harcamadım ben 😂
Ahahaha o yüzden diğer günlerden farksız desene 😃
Tek fark annemın gelıp evı temızlemesı oldu
Görüş
39Görüş
Bir farklılık yok katılıyorum 😕 ya liseye giderken teravihte cami tıklım tıklım olurdu şimdi bakıyorum 4 saf bayram namazında yer yok diye merdivende kıldığımı hatırlarım bugün baktım 7 saf çok boşluk vardı. Bizim zamanımız da bayramlar diyeceğim aklıma gelmezdi
Bugün insanlar ayrı bi mal ayrı bi canım kimin koyduğu belli olmayan günleri kutluyorsunuz ben kutlamiyorum zaten müslüman da değilim ayrıca cok aptalca yani hem mal gibi oruç tuttunuz bir ay şimdi dün arefeydi şimdi de çikolata şeker baklava sanki hic yemediğiniz şeyler resmen iğrenclik birde kurban var orada ayri bi mallik hepsinin agzinin suyu akiyo sanki hayatlarinda et pilav yemediler bir de şu içtikleri çay zikkimi var her yerde onu içip duruyorlar ne malsiniz sana degilnustune alinan kişilere sözüm
Çocukluğumun bittiği günden beri bayramların benim için artık hiçbir anlamı kalmadı. Kendimi bildim bileli her bayram zaten çalışıyorum. O yüzden benim için ekstra bir özelliği yok senin dediğin gibi herhangi bir gün ile aynı
Artık çocukluğumuzdaki o eski anlamı, heyecanı ve coşkusu kalmadı.
Zamanla sıradanlaştı, normalleşti ve tipik bir gün haline geldi.
1 2 sene önce heycan vardı insan şimdi şeyine takmıyor bayramı heycan mutluluk sıfır
Büyümek değil bu, gerçekten eskisi gibi değil, herkes dağıldı...
Çünkü sen yalnız bir kovasın ondan öyle geliyor :D birde eski bayramlar kalmadı artık hop bitiyor
inan tek farkı benim için iş yerinde personel sayısının azalması
Diğer günlerden hiçbir farkı yok efulim aynı heyecan şevk yok sıradan yani
Çocuklar ve yaşlılar için mutluluk daha fazla bayramda herkes geliyor seviniyorlar çocuklarda şeker ve para topluyor arada kalanlar mutlu olmaya çalışmalı artık 😄
Kahvaltımı yaptıktan sonra önce aile fertlerinin bayramını kutladım sonra da telefonu alıp rehberden sırayla büyüklerimi arayıp bayramlarını kutladım ve bayram bitti..
Ben önceden bayramları sevmiyordum açıkçası ama erkenden ailemden uzak kalınca ve bayramlarda tamamen bir arada olduğumuz için farklı ve heyecanlı buluyorum.
Eski heyecan kalmadı bayramlarda. Seninde bayramın kutlu olsun
Ya olabilir ama bunu boyle insanlarin gozune sokmaya siradan bir gun demeye de gerek yok bence sonucta dinimiz içi önemli bir gün.
Fazla abartılan sabah gereksiz telefon muhabbetleri ardından tatile çıkılan saçma sapan bir gün bence de
Çok darlandım bugün, bayram olmasa daha iyi olurdu gibi sanki hissettim öyle bir his
Hayır, tek değilsin. Misal şu an koltukta sere serpe pijamalarimla uzanmış bu mesajı yazıyorum ve aşırı pasakliyim. Çünkü bugün canım pasaklı olmak istedi.
Kızlar Bir Adım Öne benim için de aynı yılbaşı kutlamak ne kadar anlamsizsa bayramlar da anlamsiz
Hergün aynı yaşayan danalar özel günlerin anlamını anlayamazlar
Pardon? Dana derken?
Farkı yok zaten haklısın.
En İyi Görüşler