Ramazan Bayram içi nerelerdesinizzz? seezinn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben annemin yanına gidiyorum erkenciyim yaniii dostiler siz nerelerdesiniz? Güncellemeler+1 yıl "bayram için" olacak Bayram içi nerelerdesinizzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bayram için bir bayan arkadaşın yanında kalacaktım, beraber kafa dağıtacaktık. İş kitlemişler kıza gene evde tıkılıp kalaca 😒 0 7 Yorumla seezinn +1 yıl Hahaha Yorumla jenima +1 yıl Nie hoşuna girdi la 😄 Yorumla seezinn +1 yıl sevmedim o kızı Yorumla jenima +1 yıl sana mı geleydim 😁 Yorumla seezinn +1 yıl evet Yorumla jenima +1 yıl ne yazık kü geç kaldın 😏 Yorumla seezinn +1 yıl tüüh yaaa Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bugün akşam otobüsüyle köye gidiyorum, full ordayım. 1 4 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Köyde tel cekiyor mu Yorumla yazar_1 +1 yıl Çekiyor Yorumla mavimuratfb +1 yıl İyi ozaman buralar sensiz kalmicak desene Yorumla yazar_1 +1 yıl Kalmaz kalmaz Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bende ailemin yanında oluyorum genelde 2 3 Yorumla seezinn +1 yıl okuyor musun Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Evet canım Yorumla seezinn +1 yıl çok güzelll hangi bölüm Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evdeyim, yalnız kalıcam, kafa dinlemek istiyorum sadece 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bayramda evdeyim ama 1 hafta sonrası samsuna gitcem 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gezmelerde olacağım bakalim 1 1 Yorumla seezinn +1 yıl supeerr Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Isten güçten biyere gidemiyorum maalesef 0 2 Yorumla seezinn +1 yıl ne işiii Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Ince is herkes bilmesin ne is yaptigimi :) Yorumla
Enbuyukkucukizmir Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl İyi keyifler 1 2 Yorumla seezinn +1 yıl teşekkürlerr Yorumla Enbuyukkucukizmir +1 yıl Sılaı rahim yapıyon sevabı da cok Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki çalışcam 😃 0 3 Yorumla seezinn +1 yıl :((( Yorumla mavimuratfb +1 yıl En iyisi çalışmak zaten her kalabalık oluyor bir şey yapamıyorsun ki Yorumla mavimuratfb +1 yıl Bide şey sana şey attım sende atar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bayram için bir bayan arkadaşın yanında kalacaktım, beraber kafa dağıtacaktık. İş kitlemişler kıza gene evde tıkılıp kalaca 😒
Hahaha
Nie hoşuna girdi la 😄
sevmedim o kızı
sana mı geleydim 😁
evet
ne yazık kü geç kaldın 😏
tüüh yaaa
Bugün akşam otobüsüyle köye gidiyorum, full ordayım.
Köyde tel cekiyor mu
Çekiyor
İyi ozaman buralar sensiz kalmicak desene
Kalmaz kalmaz
Bende ailemin yanında oluyorum genelde
okuyor musun
Evet canım
çok güzelll hangi bölüm
Evdeyim, yalnız kalıcam, kafa dinlemek istiyorum sadece
bayramda evdeyim ama 1 hafta sonrası samsuna gitcem
Gezmelerde olacağım bakalim
supeerr
Isten güçten biyere gidemiyorum maalesef
ne işiii
Ince is herkes bilmesin ne is yaptigimi :)
Ailemle birlikte olucam
Sanırım evde dinleniyor olacağım.
İyi keyifler
teşekkürlerr
Sılaı rahim yapıyon sevabı da cok
Tabiki çalışcam 😃
:(((
En iyisi çalışmak zaten her kalabalık oluyor bir şey yapamıyorsun ki
Bide şey sana şey attım sende atar mısın
Evimdeyimm
izmirdeyim evimdeyim
Gaziantepteyim yine