Ramazan Bayramda bir plânınız var mı? Ecemlendin Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Soğuk Ankara sabahından herkese bol bol selamlar👋 Tatil planlarını yaptim. Elimde olan tüm imkanları kullandım ve baba evinde bayram tatili yapmaya karar verdim 😂 şimdiden herkese iyi bayram dilerim ☺☺☺ Bayramda bir plânınız var mı? Cevapla Tatil Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizemwur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Biz evdeyiz tatilinin tadını çıkarmaya bakmalısın🥰 3 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sapanca maşukiye tarafına gitme planı yaptım ama sanırım yağmurlu olacak hava genede gidicem 1 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İyi yolculuklar. Sanırım şu sıralar inmişsindir. Bu fotoğrafını profil fotosu yapabilirsin. 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bayramdan bir gün önce kampa kaçıyoruz arkadaşla. Bayram süresi boyunca kamptayız. 1 0 Yorumla
yagizbey00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Uzun vadeli planlar yapmak fıtratıma ters, her gün uyanırım ve keyfim ne isterse onu yaparım. 🤗😆 1 0 Yorumla
Holifernes Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl kanka dış hatlara uğrayacaksan bi paket kent switch getirsene. 1 1 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Hemen getiriyorum Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl o değil de çok güzel bir fiziğin var baştan aşığya kadar özellikle kalçana hayran kaldım 0 0 Yorumla
remix4444 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Musaitsen eskişehire gel misafirim ol 1 1 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Tm Yorumla
the_camp Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Geri gelince haber ver 1 2 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Tm Yorumla the_camp +1 yıl geldin mi Yorumla
KavunPeynir Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Soğuk Ankara deme alınır bak ksjfjs 0 3 Yorumla Ecemlendin +1 yıl ? Yorumla KavunPeynir +1 yıl Soğuk dedikçe hırslanıp dahada soğuyor 😂 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Haklisin 😂😂 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Gunayidn nereymis baba eviniyi bayramlar ailecek 0 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nereye gittin peki baba evi nerede 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Biz evdeyiz tatilinin tadını çıkarmaya bakmalısın🥰
Sapanca maşukiye tarafına gitme planı yaptım ama sanırım yağmurlu olacak hava genede gidicem
İyi yolculuklar. Sanırım şu sıralar inmişsindir. Bu fotoğrafını profil fotosu yapabilirsin.
Bayramdan bir gün önce kampa kaçıyoruz arkadaşla. Bayram süresi boyunca kamptayız.
Uzun vadeli planlar yapmak fıtratıma ters, her gün uyanırım ve keyfim ne isterse onu yaparım. 🤗😆
kanka dış hatlara uğrayacaksan bi paket kent switch getirsene.
Hemen getiriyorum
o değil de çok güzel bir fiziğin var baştan aşığya kadar özellikle kalçana hayran kaldım
Musaitsen eskişehire gel misafirim ol
Tm
Aileme Gideceğim Bugün
Evet ailemin yanına gidicem
Yaylaya cıkıp zaman gecırecegım..
Geri gelince haber ver
Tm
geldin mi
Soğuk Ankara deme alınır bak ksjfjs
?
Soğuk dedikçe hırslanıp dahada soğuyor 😂
Haklisin 😂😂