Arkadaşlar biraz problemlerim var dini inancim çok zayıfladı ben 5 vakit namaz kılan insandım bu problemden sonra oruç falan bozmaya namaz kılmamaya basladim
Diğer yorumlara verdiğin cevaplara bakacak olursam. Hangi psikiyatri ilacını kullanıyorsun. Antipsikotik mi antidepresan mı kullanıyorsun yoksa genel olarak dürtüsellik için bunlar dışında bir ilaç mı kullanıyorsun. Kullandığın ilacın içeriğini söylersen daha çok yardımcı olmak isterim.
Ah daha yolun başındasın desene kullandığın ilaçların ya da psikolojik dalgalanmalarının dini inançla hiçbir alakası yok bence tam tersi din seni bunlardan arındırır diye düşünüyorum.
Bir psikologa gidip durumu sordun mu, bu bende 2020 de olmuştu, kovid vaktiydi yasaklar varken herşeyden kendimi kesmiştim inançsızlık başlamıştı. Daha öncesi psikiyatrist ilaç verdi kullanmadım bi yerden sonra intihar girişiminde bulundum ters etki dolayısı. Bilemiyorum seninkini valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
neyden zayıfladı anlayamadım.
şeytan insanın imanını çalmak için her şeyi yapar, dikkatli olun
çoğu psikolojik sorunun altında cinler oluyor
Durduk yerde inancında zayıflama olmaz bir insanın ya genel alışkanlıklarını bırakmışsındır. Ya da bir yerde bir konuda tereddüte düşmüşsündür.
Düşmedim inan hap falan iciyom
Diğer yorumlara verdiğin cevaplara bakacak olursam. Hangi psikiyatri ilacını kullanıyorsun. Antipsikotik mi antidepresan mı kullanıyorsun yoksa genel olarak dürtüsellik için bunlar dışında bir ilaç mı kullanıyorsun. Kullandığın ilacın içeriğini söylersen daha çok yardımcı olmak isterim.
Abilify kardesim
Ah daha yolun başındasın desene kullandığın ilaçların ya da psikolojik dalgalanmalarının dini inançla hiçbir alakası yok bence tam tersi din seni bunlardan arındırır diye düşünüyorum.
Aynen ya valla buzuluyom
Uzuluyom duruma
Ne olduda böyle oldun kardeşim
Psikoloji ilaclari
İlaçlarını aksatma iyi geliyor emin ol bi süre sonra düzeleceksin şu an bunları kafana takma zamanla eski haline geri dönersin
Ne problemi anlamadım
Hastalık demeyelim de problemim var psikolojik
Bir psikologa gidip durumu sordun mu, bu bende 2020 de olmuştu, kovid vaktiydi yasaklar varken herşeyden kendimi kesmiştim inançsızlık başlamıştı. Daha öncesi psikiyatrist ilaç verdi kullanmadım bi yerden sonra intihar girişiminde bulundum ters etki dolayısı. Bilemiyorum seninkini valla