Ramazan İftar yemeğinizde hangi menüler varr? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İftar (akşam) yemeğinde menünüzde neler varr? bizde mercimek çorbası tavuk sote ve taze fasulye yemeği ve yoğurt var Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! İftar yemeğinizde hangi menüler varr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gamzesumeyra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bulgur pilavı Barbunya Fırında tavuk🥗 SalataAyranKek 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Taze fasulye mi...🥺🥺🥺 Afiyet olsun. Dışarıdan bir şeyler sipariş edeceğim ben de ya. Bilmiyorum karar vermedim 1 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl corba misket köfte bulgur cacıkRabbime hamdolsun 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bunlar iyiymiş kebaba hayır demem et tavuk adana ciğer şiş biz de sıradan yemek var 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kuru fasulye pirinç pilavı kızartma bu kadar 0 0 Yorumla
Polatsönmez Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Mevsim salata az nar ekşisi bir adet galete 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bulgur pilavı
Barbunya
Fırında tavuk
🥗 Salata
Ayran
Kek
Taze fasulye mi...🥺🥺🥺 Afiyet olsun. Dışarıdan bir şeyler sipariş edeceğim ben de ya. Bilmiyorum karar vermedim
corba misket köfte bulgur cacık
Rabbime hamdolsun
Bunlar iyiymiş kebaba hayır demem et tavuk adana ciğer şiş biz de sıradan yemek var
Kuru fasulye pirinç pilavı kızartma bu kadar
Mevsim salata az nar ekşisi bir adet galete
At haşlama
Haşgerya
Bakmadım daha
Çorba
kofte ekmek