Ramazan Kadir gecesi oruç tutmak istiyorum ne zaman sahura kalkmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Detay detay detay Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tam tarih belirtirseniz sevinirim bu gece mi yoksa yarın gece mi Kadir gecesi oruç tutmak istiyorum ne zaman sahura kalkmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu gece gündüz bağlayan gün saat 3.30 gibi kurmaya vasla nerenin imsakiysa bırakırsın da benim kafama su takıldı obur günler tutmuyormuydun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler.. İlk hafta tuttum sonra yurtdışına falan çıktım orada bir gün tuttum şimdi de kadir gecesi tutacağım. Neden? Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Anladım hayırlısı olsun Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu günü yarın sabaha bağlayn sahurda. Yani bu gece kalk sahur yap niyetlen işte. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi? Yarın gece değil yani? Yorumla penséespositives +1 yıl Çiçeğim bak Kadir Gecesi yarın akşam. Yani çarşamba akşamı. Sen, yarın oruç tutarsan bir sonraki günün orucunu tutarsın. Yorumla
Rezanoz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yaşadığın şehire bağlı birsey ama genelde saat 2.30 3.30 arasi kalkabilirsin 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kanka oruç gündüz tutulur. Gece oruç tutamazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol kanka aydınlandım Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Ezandan 1 saat önce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok zekisin Yorumla psicoach +1 yıl Soruyu görünce ben de sneşn için öyle düşünmüştüm Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sen tutma 0 11 Yorumla Alinaiclalonar +1 yıl 😅😅 niye öyle dedin kıza Yorumla EhliyetsizPilott +1 yıl @Alinaiclalonar mal çünkü Yorumla Alinaiclalonar +1 yıl Haklısın galiba Yorumla Soran +1 yıl Kes lan lolipop sana mı sorucam Yorumla Soran +1 yıl @Alinaiclalonar Sen de git başka yerde rock! bul kendine Yorumla Soran +1 yıl y a r r a k Yorumla EhliyetsizPilott +1 yıl Jsshhshdhdhfn Yorumla Alinaiclalonar +1 yıl Gizli kullanıcıya: hasta mısın kızım sen! Hayatında oruç tutmamış , gelmiş burada millete kafa tutuyor! Biraz edep ya edep..! Yorumla Alinaiclalonar +1 yıl Senin gibi beyin yetersizliğinden oruç tutmayı akıl edememiş varlıklar yüzünden felaketler birbirini kovalıyor.. Hayatın boyunca her türlü şeytanlığı yap, sonra kadir gecesi oruç tut.. Oh ne âlâ memleket... Yorumla EhliyetsizPilott +1 yıl @Alinaiclalonar adamsın Yorumla Alinaiclalonar +1 yıl Eyvallah gelecekteki meslektaşım😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu gece gündüz bağlayan gün saat 3.30 gibi kurmaya vasla nerenin imsakiysa bırakırsın da benim kafama su takıldı obur günler tutmuyormuydun
Teşekkürler.. İlk hafta tuttum sonra yurtdışına falan çıktım orada bir gün tuttum şimdi de kadir gecesi tutacağım. Neden?
Anladım hayırlısı olsun
Bu günü yarın sabaha bağlayn sahurda. Yani bu gece kalk sahur yap niyetlen işte.
Öyle mi? Yarın gece değil yani?
Çiçeğim bak Kadir Gecesi yarın akşam. Yani çarşamba akşamı. Sen, yarın oruç tutarsan bir sonraki günün orucunu tutarsın.
Yaşadığın şehire bağlı birsey ama genelde saat 2.30 3.30 arasi kalkabilirsin
Kanka oruç gündüz tutulur. Gece oruç tutamazsın
Sağol kanka aydınlandım
Ezandan 1 saat önce
Çok zekisin
Soruyu görünce ben de sneşn için öyle düşünmüştüm
Birgün önce gece
Hepsini tutmadın mı?
Sen tutma
😅😅 niye öyle dedin kıza
@Alinaiclalonar mal çünkü
Haklısın galiba
Kes lan lolipop sana mı sorucam
@Alinaiclalonar Sen de git başka yerde rock! bul kendine
y a r r a k
Jsshhshdhdhfn
Gizli kullanıcıya: hasta mısın kızım sen! Hayatında oruç tutmamış , gelmiş burada millete kafa tutuyor! Biraz edep ya edep..!
Senin gibi beyin yetersizliğinden oruç tutmayı akıl edememiş varlıklar yüzünden felaketler birbirini kovalıyor.. Hayatın boyunca her türlü şeytanlığı yap, sonra kadir gecesi oruç tut.. Oh ne âlâ memleket...
@Alinaiclalonar adamsın
Eyvallah gelecekteki meslektaşım😊