Ramazan Sahurda kaç bardak su içiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dört bardağı zar zor içiyorum, hatta hakeret ettiğimde midemdeki suyun sesi geliyor kulağıma 😂 Sahurda kaç bardak su içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bardakdan ziyade ben şişe de içerim suyu Ve 1,5 litreye yakın su içiyorum sabaha kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabaha kadar jshdjsj Yorumla Onuradr +1 yıl He zaba kadar 😃 Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl 1 ya da 1.5 litre net iciyorum yorumlarda aynisini gormekte hosuma gtti sabaha kdr isemelri falan abartiyorum saniyodm :D hahaha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaba kadar 😂😂🤦 Yorumla
gtasandancj Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1.5 litre içiyorum sabaha kadar işiyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy ben shxhjz Yorumla gtasandancj +1 yıl Ooohh yalnız değilim olum siz iki günde bi işemiyomusunuz Yorumla Soran +1 yıl Ramazanda günde on kere bile şayapiyom sjfjjs Yorumla gtasandancj +1 yıl Uhhhh benden çok işeyen birini görmek iyi hissettirdi sorun yok demekki gpspgpşfşwğ Yorumla Soran +1 yıl Hshajsha haykırdim lan Yorumla gtasandancj +1 yıl Glslfşsşşsepe işe işe iyidir Yorumla Soran +1 yıl Muhabbete bak djzjfjksm Yorumla gtasandancj +1 yıl Harbiden çişli sidikli gpspgpepgp Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Ramazan konusunda 847 cevap paylaştı. bilseyfdim soracağını sayar çeteresini tutardım 0 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 en fazla 2 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Susamıyo msun 🤔 Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl hayır Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazla su icmem 0 0 Yorumla
Uzay-m Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 3 gündür tutmuyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Uzay-m +1 yıl Öyle gerekti Yorumla Soran +1 yıl Annadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bardakdan ziyade ben şişe de içerim suyu Ve 1,5 litreye yakın su içiyorum sabaha kadar
Sabaha kadar jshdjsj
He zaba kadar 😃
1 ya da 1.5 litre net iciyorum yorumlarda aynisini gormekte hosuma gtti sabaha kdr isemelri falan abartiyorum saniyodm :D hahaha
Zaba kadar 😂😂🤦
1.5 litre içiyorum sabaha kadar işiyorum
Ayyy ben shxhjz
Ooohh yalnız değilim olum siz iki günde bi işemiyomusunuz
Ramazanda günde on kere bile şayapiyom sjfjjs
Uhhhh benden çok işeyen birini görmek iyi hissettirdi sorun yok demekki gpspgpşfşwğ
Hshajsha haykırdim lan
Glslfşsşşsepe işe işe iyidir
Muhabbete bak djzjfjksm
Harbiden çişli sidikli gpspgpepgp
bilseyfdim soracağını sayar çeteresini tutardım
1 en fazla 2
Susamıyo msun 🤔
hayır
1 litre net içiyorum
bilmeeem
Fazla su icmem
3 gündür tutmuyorum