Ramazan Ramazan sofrasına en çok yakışanı arıyoruz: İçli köfte mi yoksa çiğ köfte mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Senin Ramazan sofranı süsleyecek köfte çeşidi hangisi olmalı 😻 İçli köfte Çiğ köfte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ramazan sofrasına en çok yakışanı arıyoruz: İçli köfte mi yoksa çiğ köfte mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ikisini de olmadı henüz. Belki haftaya alırım çiğ köfte bak cnaım istedi görünce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 günaha giriyorum Yorumla Illecebrous +1 yıl yok bayağıdır canım istiyor da zamanı vardı ondan Yorumla
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İçli köftenin ortasından çiğ köfte çıksın istiyorum. Çok acıktım 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl içli köfte varken çiğ köfte seçende ne bileyim yani ama vegandır 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl su corba salata :)ramazan sofrasina iclikofte zaten luks ama cigkofteden iyidir genede :) 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Sıcak ve etli olnasindan dolayi icli kofte daha bir yakisir. Cig kofte şişiriyor 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl İçli köfte dururken diğerine bakan var mı yav. 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ikiside benim gözdem 🤗😍 ayırt edemem 😋😋😋 0 0 Yorumla
Gizlikullanicl210 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl İçli köfteyi sevemiyorum yaa çiğ köfte aşırı guzel 0 0 Yorumla
_Espheni_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Çiğköfteyi daha çok seviyorum, içliye alışamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ikisini de olmadı henüz. Belki haftaya alırım çiğ köfte bak cnaım istedi görünce
😂😂😂 günaha giriyorum
yok bayağıdır canım istiyor da zamanı vardı ondan
İçli köftenin ortasından çiğ köfte çıksın istiyorum. Çok acıktım
içli köfte varken çiğ köfte seçende ne bileyim yani ama vegandır
su corba salata :)
ramazan sofrasina iclikofte zaten luks ama cigkofteden iyidir genede :)
Sıcak ve etli olnasindan dolayi icli kofte daha bir yakisir. Cig kofte şişiriyor
İçli köfte dururken diğerine bakan var mı yav.
canım içli köfte çekti.
Her ikisi de güzel afiyet olsun.
İçli köfte ayrı şey 🌹
Ikiside benim gözdem 🤗😍 ayırt edemem 😋😋😋
İçli köfteyi sevemiyorum yaa çiğ köfte aşırı guzel
Çiğköfteyi daha çok seviyorum, içliye alışamadım
Canım çekti sıcak sıcak 😋😋😋
Çiğ köfte olmadı bee 😭😢😔
İkiside derim
Çiğ köfte derim
Yeriz yani
İçli köfte daha iyi olur.