Ramazan Ramazan sofrasına en çok yakışanı arıyoruz: İçli köfte mi yoksa çiğ köfte mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Senin Ramazan sofranı süsleyecek köfte çeşidi hangisi olmalı 😻 İçli köfte Çiğ köfte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ramazan sofrasına en çok yakışanı arıyoruz: İçli köfte mi yoksa çiğ köfte mi? Görüş Yaz 27 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 100% 9 ay İçli köftenin ortasından çiğ köfte çıksın istiyorum. Çok acıktım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 9 ay içli köfte varken çiğ köfte seçende ne bileyim yani ama vegandır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 40 , eig 62% 9 ay su corba salata :)ramazan sofrasina iclikofte zaten luks ama cigkofteden iyidir genede :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 9 ay ikisini de olmadı henüz. Belki haftaya alırım çiğ köfte bak cnaım istedi görünce Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 9 ay 😂😂😂 günaha giriyorum Yorumla Illecebrous 9 ay yok bayağıdır canım istiyor da zamanı vardı ondan Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 42 9 ay Sıcak ve etli olnasindan dolayi icli kofte daha bir yakisir. Cig kofte şişiriyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 9 ay canım içli köfte çekti. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 93% 9 ay Her ikisi de güzel afiyet olsun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 33 , eig 41% 9 ay İçli köfte ayrı şey 🌹 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 98% 9 ay Ikiside benim gözdem 🤗😍 ayırt edemem 😋😋😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizlikullanicl210 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 90% 9 ay İçli köfteyi sevemiyorum yaa çiğ köfte aşırı guzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Espheni_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eig 42% 9 ay Çiğköfteyi daha çok seviyorum, içliye alışamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 64% 9 ay Canım çekti sıcak sıcak 😋😋😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 99% 9 ay Çiğ köfte olmadı bee 😭😢😔 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Yoda Yaş: 38 9 ay İçli köfte dururken diğerine bakan var mı yav. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 9 ay İkiside derim Çiğ köfte derim Yeriz yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 9 ay İçli köfte daha iyi olur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
xll0606 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 63% 9 ay içli köfte Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 95% 9 ay İçli köfte. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 99 , eig 96% 9 ay Tabi ki içli köfte Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 59 , eig 96% 9 ay İçli köfte güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
İçli köftenin ortasından çiğ köfte çıksın istiyorum. Çok acıktım
içli köfte varken çiğ köfte seçende ne bileyim yani ama vegandır
su corba salata :)
ramazan sofrasina iclikofte zaten luks ama cigkofteden iyidir genede :)
ikisini de olmadı henüz. Belki haftaya alırım çiğ köfte bak cnaım istedi görünce
😂😂😂 günaha giriyorum
yok bayağıdır canım istiyor da zamanı vardı ondan
Sıcak ve etli olnasindan dolayi icli kofte daha bir yakisir. Cig kofte şişiriyor
canım içli köfte çekti.
Her ikisi de güzel afiyet olsun.
İçli köfte ayrı şey 🌹
Ikiside benim gözdem 🤗😍 ayırt edemem 😋😋😋
İçli köfteyi sevemiyorum yaa çiğ köfte aşırı guzel
Çiğköfteyi daha çok seviyorum, içliye alışamadım
Canım çekti sıcak sıcak 😋😋😋
Çiğ köfte olmadı bee 😭😢😔
İçli köfte dururken diğerine bakan var mı yav.
İkiside derim
Çiğ köfte derim
Yeriz yani
İçli köfte daha iyi olur.
içli köfte
İçli köfte.
Tabi ki içli köfte
İçli köfte güzel