Kanka elalem istediğini giyer sen karışamazsın bakmaman gerekiyor. Sen şimdi baksan o kız seni şikayet etse polis seni haksız görür çünkü haksızsın. Bakamazsın. O kişinin kendi tercihidir
@cocogirlll peki san objektif bi soru sorucam knk 10 yıl din dersi gördüm diyorsun galiba okul dersleri olarak diyorsun bu swnde bir şey degiştirdimi hem akıl olarak hem düşünce hemde giyim olarak?
Olacak kişi dedim sevgilim yok şuanda ama kötü durup iyi durduğundan değil ben kıskanç biriyim giyemez gözler kayar mazAllah o gözleri hayata söndürürüz ondan sonra ☺️
Giyerler orasını burası teşhir etmek isteyen tayfa giyer mini etekte erkekler bakincda sapık derler
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle oluyor ama yapacak hiç bişey yok her şey bizde bitiyor gözümüze sahip çıkacagız çünkü çagdaş ve özgür bi ülkede yaşıyoruz çıplak bile dolaşsalar biz bakmamak zorundayız dimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanane milletin giydiginden gözlerine sahip çık sende madem o kadar müslümansin
Boş yapma giyen giyiyor yukarıya kadarda çekiyor göz bu nereye bakacagı bellimi olur
Sen boş yapma asıl gözlerine sahip çık sözde Müslüman adam
@llmeelissss kanka islamdan bir haber yaşıyorlar işte Allah bakma demiş. Bakman günah
Bu Müslümanlık değil islamı kullanıp geri kafalılıklarını ört bas ediyorlar
@cocogirlll olum birazcık islamı bilseniz milletin karşısına öyle çıkmazsınız tamam açık giyiniyorsunuz okey taytın üstüne uzun bişey giy?
İslamı biliyorum. 10 yıl din dersleri okullarda boşuna görmedik + islamı iyi bilen tanıdıklarım oldu
Kanka elalem istediğini giyer sen karışamazsın bakmaman gerekiyor. Sen şimdi baksan o kız seni şikayet etse polis seni haksız görür çünkü haksızsın. Bakamazsın. O kişinin kendi tercihidir
@cocogirlll hanfendi kimse üstüne alınmasına gerek yok ben amaçları milleti tahrik etmek ugruna ugraşan kızlara diyorum
Ha anladım. Normal giyenlere laf ediyorsun zannettim
@cocogirlll yok ya ya normal giyenler belli oluyor zaten sen peki açıkmısın?
Açığım evet
@cocogirlll peki san objektif bi soru sorucam knk 10 yıl din dersi gördüm diyorsun galiba okul dersleri olarak diyorsun bu swnde bir şey degiştirdimi hem akıl olarak hem düşünce hemde giyim olarak?
Ben kendimi böyle seviyorum fikirlerim ve görüntüm bir olmayabilir açığa kapalıya saygım var
@cocogirlll benimde açigada kapalıyada saygım var takibide ama yani giyimin okadar axık ve darmı?
Tayt iyi duruyor kızlarda giyebilirler sevgilim olacak kişi hariç 😂😂😂😂
Sevgilinde kötümü duruyor?
Olacak kişi dedim sevgilim yok şuanda ama kötü durup iyi durduğundan değil ben kıskanç biriyim giyemez gözler kayar mazAllah o gözleri hayata söndürürüz ondan sonra ☺️
Ya bende senin gibiyim ama sevgilim sadece evde otururken giyse fena olmaz
Sevgilin olunca bunu belirtirsin önceden.
Tamamda ya acık bi sevgilim oluyorsa?
Oda senin tercihin olacak açık biri ile sevgili olmazsın kökten çözüm mesela?
Sen açık birisiylemi olmayı düsunüyorsun yoksa kapalımı?
Öyle bir kriterim yok benim insanlığına bakarım ölçüsünü bildiği sürece istediğini giyebilir.
Giyerler orasını burası teşhir etmek isteyen tayfa giyer mini etekte erkekler bakincda sapık derler
Öyle oluyor ama yapacak hiç bişey yok her şey bizde bitiyor gözümüze sahip çıkacagız çünkü çagdaş ve özgür bi ülkede yaşıyoruz çıplak bile dolaşsalar biz bakmamak zorundayız dimi?
Tabi ya onlar cıplak gezsin biz bakınca sapık olalım
Hemen sapık olurusz zaten
Kadinlar seytan bu zamanda bro Allah serlerinden korusun
Aminn
Ne alaka. Bakma. Göz kapağı boşuna yaratılmamış.
Ya bu göz anasını satayım bakınca bakıyorum napayım yükarı kadar çekiyorlar taytı
Giyen giyer bakmayın gözünüz hep kadınlarda
Yok hayvanlarda olacak aw
Sanane ya😂 tayt fetiscisi
Ramazandan sonra gelin len😂
Rahatsız olan sensin niye tek derdin bu mu
@Trilogy588 tek derdim tahrik edilmem olabilir
Kimse senin minnak çükünü tahrik etmek icin tayt giymiyor. 1 metre kumaş parcasina azacak kadar azginsan kendini izole et.
Helal olsun soruperisi 👍
Senin 250 gramcık kaysını hint kumaşına benteziyorsun diyommu?
Bez parçası ile alakası yok tayt vucut hatlarını gösteriyor zaten arka kısimla ilgili konuşuyorum bende
Cilgin bakir😂
Sen sakin bakire sin sanki aw
@Trilogy588 hellaaalll kadın dayanışması
Git ya. Ne bicim annen var yetistirdigi uşağa bak
Boş yapma lan bakir flan de sonra benden cevap bekleme
Tayt giymek orucu bozar mı
Tahrik etmek hem giyeni hemde karşı tarafı günaha sokar
Kızlardan doğru cevabı alamazsın 😃
Kızlar birbirini savunuyor🤔
akillari apis aralarinda sapik kadınlar işte
Haklisın ya ben hergün gusül abdesti almaktan sıkıldim buna zorluyorlar
Ee giyerler sana ne
Kanka anlamıyorsunuz galiba özgür bi üljede yaşıyoruz okey ama amacı milleti tahrik etmek olan kızlar utanmasa taytı başına kadar çekecekler
Amacı tahrik etmek olsa tayt giyip sokakta gezmezler
Ya knk ya anlıyorsun anlamazlıktan geliyorsun neysee
Anlıyorum evet tahrik olduğun için erkek olarak kızıyorsun ama insanlara karışamazsın işte
Yok canım kime münasebet ben gidipte bi kıza bir şey demeye hakkım yok kesinlikle
Sapıklar ya
Yakışan giysin