Ramazan Ramazan'da fire vermeden? 35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu güne kadar fire vermeden gelen var mı? (Kadınların özel günü hariç) Ramazan'da fire vermeden? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Hasta olmadığım süre dışında her zaman tutarım. 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Onuradr +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ramazan konusunda 422 cevap paylaştı. Özel gunlerde tutamıyorz 0 1 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Parantez içini boşuna mı yazdım hanımefendi? Yorumla
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Fire 50 tl imiş. Diyanet açıkladı. 0 1 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Bir kişinin 1 öğünlük yemek parası yerine mi yoksa 1 günlük yerine mi geçiyordu? Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Herkesin tuttuğu kendine. 0 1 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Tutmayanlara saygımız sonsuz. Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Çok şükür fire yok daha 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla nedenlazım +1 yıl Amin inşallah Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok şükür geldik bu güne kadar 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla Mustres +1 yıl İnşallah tüm tutanların Allah razı olsun Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Allah kabul ederse hepsini tuttum 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla Omrblk +1 yıl Amin hepimizin inşallah Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 312 cevap paylaştı. Var tabiki 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Vardır illa ki 0 1 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Senin ne kadar oldu?
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fitre değil mi o 🤔 0 3 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Fire, orucu eksik tutmak. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha anladımÖzel günlerde tutulmuyor günah diye biliyorum Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Evet onun içinde parantez içinde özel günler hariç dedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben varım 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benn 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Cevap sahibi +1 yıl Amin insalllah
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hepsini tuttum 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla Lubricant +1 yıl Amin Yorumla
kar_de_len Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tuttum hepsini. 0 2 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla kar_de_len +1 yıl Amin cümlemizin. Yorumla
yooniye Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 5 gün tuttum sadece 0 5 Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Gerisi? Yorumla yooniye +1 yıl Tutamıyorum Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Saglik problemi mi? Yorumla yooniye +1 yıl Keyfi Yorumla 35_Gkn_34 +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hasta olmadığım süre dışında her zaman tutarım.
Allah kabul etsin
Allah razı olsun
Özel gunlerde tutamıyorz
Parantez içini boşuna mı yazdım hanımefendi?
Fire 50 tl imiş. Diyanet açıkladı.
Bir kişinin 1 öğünlük yemek parası yerine mi yoksa 1 günlük yerine mi geçiyordu?
Herkesin tuttuğu kendine.
Tutmayanlara saygımız sonsuz.
Çok şükür fire yok daha
Allah kabul etsin inşallah
Amin inşallah
Çok şükür geldik bu güne kadar
İnşallah tüm tutanların Allah razı olsun
Allah kabul ederse hepsini tuttum
Amin hepimizin inşallah
Var tabiki