filistine hiç acıyasım gelmiyor. haa şunu söyleyim yapılanları onaylamıyorum elbet ama bunun tüm vebali filistinlilerin kendisi
tarihi lütfen araştırın
filistinliler kılını kıpırdatmadan türk askeri savaşarak o toprakları kazanıp filistinlilere verdiler zamanında. yani osmanlı döneminde
fakat filistinliler ne yaptı para karşılığnda topraklarını azar azar yahudilere sattı. sonunda para karşılığı sonradan türeme israil devleti kuruldu. bunun sebebi filistinlilerin para hevesidir. türk askari o toprakları kanını akıtarak kazanıp filistine verdi ama filistin para için sattı bu toprakları
o nedenle şimdiki ağlamaları beni hiç etkilemiyor tem tersi midem bulanıyor benim askerimin kanı ile aldıüı toprakları para için satanlar şimdi ağlamasın lütfen.
II. Dünya Savaşı sona erdiğinde milyonlarca Yahudi Ayrupa'nın göbeğinde haymatlos yani vatansız kaldı. Ama şu anki İsrail topraklarının tamamına sahip olan Filistin içindeki Yahudi sevgisinden dolayı vatan toprağını para ve altın karşılığı Yahudi kardeşlerine sattı. Ve yine aynı Araplar Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa Cezayir Valisiyken Osmanlı devletine karşı İspanya krallığıyla birleşip Osmanlıya saldırdılar ve ihanet ettiler. Kurtuluş harbinde de yine aynı Araplar Trablus cephesinde İngiliz ajanı Arabistanlı Lawrance'ın kışkırtmalarıyla ayaklanıp Mustafa Kemal'e ve dedelerimize yani mehmetçiğe kurşun sıktılar.
Ukrayna ise şu anda kendi kurtuluş savaşını vermektedir.
Bence biraz tarihi araştır. Faydası olur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlari biliyorum ama seninde bilmedigin cok sey var. 1insanin hatasini tum milete kesemezsin ☺️
Ben sinirlenmiyorum bile çünkü bir gün gelecek yahudi taşın arkasına saklanacak taş; ey müslüman arkamda yahudi var gel öldür diyecek. ağacın arkasına saklanacak ağaçta aynısını diyecek. o günü bekliyorum.
Filistin, Ukrayna, Özbekistan, savaşta olan her ülke, o ülkelerde onca masum insan var. Ukrayna'da da Müslümanlar var, ya en önemlisi insan var insan. Onu bunu ayırt edeceğimize, onlar için elimizden bir şey gelmese bile dua etmeliyiz.
Kiniyorum mu demeliyim? Bizde koca Aya Sofya`yi camiiye cevirdik hic düsündük mü hristiyan cemaati üzülür mü diye? Ama böyle saldiri niteligi asla kabul edilemez. Askerin polisin postallarla secde edilen yeri cignemesi benide rahatsiz eder.
Vakti zamaninda muslumanlarin 1 defa yahudilere yapmis oldugu zulmu ne yazikki her ramazdanda yahuduler yapmaya basladi. Kendilerince intikam alma cabalari.
her zaman bu boyle olur bugun okranma musluman ulkesi olsa kimsenin sesi cıkmazdı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Milyarlarca müslüman nüfusu İsrail ile baş edemiyor. Ama bu dünyada suç oranları asla bitmez ki imtihan dünyasında insanlığın genine işlemiş insanlık çoktaaaaaan ölmüştür.