Ramazan Oruçluyken ruh halin hangisine daha çok benziyor😅? KSdavulcusu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Ben oruçluyken tam bir Ali Rıza Bey oluyorum galiba, battaniyeyi de unutmayalım. 😂 Ali Rıza Bey Pablo Escobar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oruçluyken ruh halin hangisine daha çok benziyor😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bende Ali Rıza bey gibi oluyorum ya enerjim hiç olmuyor ve hep kendime yere atma uzanma modunda oluyorum genel de 😅 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İkisi de değil. Ben oruçluyken de her zamanki enerjimi ve hareketliliğimi korurum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Beni pek etkilemiyor açıkçası bu kadar düşmüyorum 1 1 Yorumla ayse_c1 +1 yıl Bende katiliyorum Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Pablo nasidiki hatirlamiyorum diziye baslayasim geldi bak 0 0 Yorumla
Cαƚɱiɳƚ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sanırım her ruh haline sahibim 😸 Bıkmış, bitmiş, sinirli, sabırsız, huysuz vs.. 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Sıkıcı oluyor çünkü hava güzel dışarı çıkıp eğlenemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bildiğiniz bitiyorum oruçluyken her saniye açlık hissediyorum ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımda hiç oruçlu olmadığım için bu tür ruh hallerine benzemedim sanırım 😎😂 0 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl İskender Büyük'ün kaçırdığı Polat Alemdar 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl aman keyfimiz kaçmasın alirıza efendi 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Valla alakası yok spor yapıyorum niyetliyken bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bende Ali Rıza bey gibi oluyorum ya enerjim hiç olmuyor ve hep kendime yere atma uzanma modunda oluyorum genel de 😅
İkisi de değil. Ben oruçluyken de her zamanki enerjimi ve hareketliliğimi korurum.
Beni pek etkilemiyor açıkçası bu kadar düşmüyorum
Bende katiliyorum
Pablo nasidiki hatirlamiyorum diziye baslayasim geldi bak
Sanırım her ruh haline sahibim 😸 Bıkmış, bitmiş, sinirli, sabırsız, huysuz vs..
Sıkıcı oluyor çünkü hava güzel dışarı çıkıp eğlenemiyorum
Ben bildiğiniz bitiyorum oruçluyken her saniye açlık hissediyorum ya
Hayatımda hiç oruçlu olmadığım için bu tür ruh hallerine benzemedim sanırım 😎😂
İskender Büyük'ün kaçırdığı Polat Alemdar
aman keyfimiz kaçmasın alirıza efendi
Valla alakası yok spor yapıyorum niyetliyken bile
Ali rıza bey aynı ben yani
Aç bir kurt gibi oluyorum
Hiç biri
son yarım saatte çöküyor bana
ALİ rıza bey gibi
Alir rıza bey gibi oluyorum