Ramazan Grubumuz var, ben bateri çalıyorum diyen sevgiliniz davulcu çıksa ne yaparsınız🤪? KSdavulcusu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Davul bambaşka bir aşktır, bateriyle karşılaştırılamaz bile! Siz nasıl tepki verirdiniz? 😅 Grubumuz var, ben bateri çalıyorum diyen sevgiliniz davulcu çıksa ne yaparsınız🤪? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ramazan aylarında davula geçiş yapıyorum diyerek bir ay daha beni kandırabilir 1 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Komediye bak ya haha 😃Zaten tipinden belli eder az çok bence ya… bu tipte zaten baterist tipi yok olsa olsa davulcudur ki 😬 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hahah gerçek bi pazarlama yeteneği ayakta alkıslardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Davul bateriden daha güzel, hoşuma giderdiBen de ona uyumlu olayım diye zurna çalmayı öğrenirdim, yine bir hayale daldık... hayırlısı 0 0 Yorumla
ILouisVuittonI Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Dua et klarnet çalıyorum demesin altından neler çıkar kimbilir vrbddgsvwjd 0 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Vaay kekoo ramazan sonu zenginiz derim🤪 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Resmen kandırılmış olduğuma göre kızarım. 🙄 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ahsh komedi 😂 bas gitarist lazım mı derim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Vur aşkom tokmağına kurban derim 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hahahaaahhahahah kahkaha attım asdadsdsad 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ramazan aylarında davula geçiş yapıyorum diyerek bir ay daha beni kandırabilir
Komediye bak ya haha 😃
Zaten tipinden belli eder az çok bence ya… bu tipte zaten baterist tipi yok olsa olsa davulcudur ki 😬
Hahah gerçek bi pazarlama yeteneği ayakta alkıslardım
Davul bateriden daha güzel, hoşuma giderdi
Ben de ona uyumlu olayım diye zurna çalmayı öğrenirdim, yine bir hayale daldık... hayırlısı
Gülerim napayım yalan sayılmaz bence hshsudgdkxhsbx
Dua et klarnet çalıyorum demesin altından neler çıkar kimbilir vrbddgsvwjd
Nick çok hoşuma gitti ya :)
Yanii yalan desen değil
Vaay kekoo ramazan sonu zenginiz derim🤪
Resmen kandırılmış olduğuma göre kızarım. 🙄
Olsun hiç sorun değil çalabilir
Traji komedi resmen 😂
ahsh komedi 😂 bas gitarist lazım mı derim
yalana hic gelemiyorum ya
Vur aşkom tokmağına kurban derim
Alışkınım tepki vermezdim😄🤦🏻♀️